Jelenlegi hely

Egyedülálló lehetőség óvodáknak, iskoláknak: Várépítő pályázat! Ezt kár lenne kihagynod!

Ha a Ti ovitokra is ráférne a felújítás, vagy az iskolai mosdót kellene rendbetenni, akkor itt a nagy lehetőség: pályázzatok! Az idei évben több, mint 20 vállalat és szervezet csatlakozott a Várépítő pályázat felajánlói közé. Ezzel összesen 13,6 millió forint + ÁFA értékű termékre, 1,9 millió forint készpénzre, és számokban ki nem fejezhető, önkéntes munkában felajánlott szolgáltatásra lehet pályázni. 

A pályázatok online benyújtási határideje: 2021.május 6. 16:00

A pályázatok postára adási határideje: 2021. május 7.

A Várépítő jelenleg az egyetlen pályázat, ahol a nehéz helyzetben lévő gyermekintézmények – óvodák, iskolák, gyógyintézmények – beruházásaikhoz építőanyagot igényelhetnek, és gyakorlatilag jelenleg az egyetlen, műemlékek számára elérhető ilyen jellegű pályázat. Az építőanyaggyártók építőanyagokkal, szolgáltatással, illetve a kivitelezésre és fuvarra fordítható pénzösszegekkel támogathatják az igényléseket benyújtó intézményeket és műemlékeket.

Idén többek között ezekre lehet pályázni:

- Tetőfelújítás: tetőcserép, ereszcsatorna, tetőtéri ablak, szigetelés, stb.
- Homlokzati felújítás: hőszigetelő rendszerek
- Belső felújítás: csemperagasztók, cement, stb.

A pályázati nyereményeken túl anyagi támogatással és önkéntes munkával is segítik az intézményeket, ennek részleteiről itt olvashattok.

Hogyan pályázz?

1. Gondold végig, mit szeretnél pontosan felújítani!

2. Mindenképp beszélj szakemberrel, kivitelezővel, aki segíthet a pályázandó termékkörnek meghatározásában!

3. Nézd át, hogy az elképzelésednek megfelelően lehet-e pályázni olyan termékre, amilyenre szükséged van!

4. ÉS MOST KÖVETKEZIK AZ EGYIK LEGFONTOSABB LÉPÉS!! A termékek többségénél a felajánló cégtől ajánlatot kell kérned. A Pályázható termékek oldalon találod a felajánló cégeket, a cégek aloldalain pedig tájékoztatást találsz arról, hogy az adott cég termékére hogyan lehet pályázni. Ha ajánlatot kell kérned, azt az adott cég aloldalán található ajánlatkérő formula segítségével teheted meg. Pályázatodat csak az egyedi árajánlat birtokában tudod feltölteni!

5. Amíg vársz az árajánlatra, kezdd el a többi feltöltendő dokumentum gyűjtését, és készíts fotókat a teljes épületről és az épület felújítandó részéről!

További segítséget, a pályázat dokumentumait és minden más hasznos információt megtalálsz a Várépítő pályázat oldalán:

ÉRDEKEL A LEHETŐSÉG, MEGNÉZEM!

Sok sikert kívánunk:

a Pécsimami csapata

Az információk és a képek forrása: www.varepitopalyazat.hu 

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

Gyereknap hol máshol, mint Bikalon?! Középkori sokadalom a legkisebbeknek!

Gyereknap hol máshol, mint Bikalon?! Középkori sokadalom a legkisebbeknek!

Ez a nap legyen azé, akit a legjobban szeretsz, a gyermekedé! Játssz és légy vele! Érezze, hogy ma semmi sem számít, csak ő! Semmi sincs, ami pótolhatná a közös kalandot, és aminek mi más lenne a tökéletes helyszíne, mint a Bikali Élménybirtok! Pécsimamisoknak extra kedvezmény! 
Kivételesen vasárnap is! Pünkösdi készülődés a középkori faluban!

Kivételesen vasárnap is! Pünkösdi készülődés a középkori faluban!

Pünkösdvasárnap kicsik és nagyok -no meg a férfiak- mindent megtudhatnak a középkori harcászatról! Hölgyek és kislányok reneszánsz ruhát ölthetnek magukra, és igazi úri nővé válhatnak a szabóműhelyben! Délidőben szabad tűzön készülnek az ételek, a nap végén pedig rendkívüli küzdelmek, ugratás és heccelés, lovagi vetélkedések hada vár a lovagi tornán! Bikali Élménybirtok. A hely, amit kár lenne kihagynod! Pécsimamisoknak extra kedvezmény! 
Ha pünkösd, akkor Bikal! Téged is vár az Élménybirtok!

Ha pünkösd, akkor Bikal! Téged is vár az Élménybirtok!

Egy újabb, nagyszerű családi kalandban lehet részed ott, ahol megelevenedik a történelem. Egy századokon átívelő utazásra hív Bikal, ahol Hercegnők és Kurtizánok uralják a vidéket! Pécsimamisoknak extra kedvezmény! 
Fergeteges újranyitás a Bikali Élménybirtokon!

Fergeteges újranyitás a Bikali Élménybirtokon, Pécsimami kedvezménnyel!

Itt az ideje kilépni a mókuskerékből, és elfelejteni a napi gondokat! Mindenre elszánt középkori lovagok, egy tucatnyi kézműves foglalkozás és a legjobb komédiások várják az egész családot Bikalon, ahol életre kel a középkor! Pécsimamisoknak most extra kedvezmény! 

Partnereink

Ugrás az oldal tetejére