Jelenlegi hely

20150715 Megszületett az új Fehérvárimami!

A Fehérvárimami 2015. július 15-én kiküldött hirlevelét olvasod. Ha tetszett, itt iratkozz fel >>

Kedves [név]!

Hosszú "pihenés" után örömmel értesítelek, hogy 2015. július 2-án 14 óra 13 perckor:

megszületett az Új Fehérvárimami!

Az oldalt szerkesztő édesanyák kimerültek, de jól vannak és nagyon boldogok!

Komolyra fordítva: ne aggódj, ha a régi oldalunkhoz szoktál, hiszen a Fehérvárimami nem vész el, csak átalakult. A modern, letisztult design logikus, egyszerűbben elérhető tartalmat takar most már mobilon is: GYERE ÉS LÁTOGASD MEG AZ ÚJ FEHÉRVÁRIMAMIT >>

A régi regisztrációdat sajnos nem tudtuk magunkkal hozni az új honlapra, de pillanatok alatt regisztrálhatsz (akár a régi felhasználóneveddel és email címeddel), a hírleveleinket pedig továbbra is zavartalanul megkapod!

A "szülés" körülményeiről bővebben itt olvashatsz >>

Egy kis segítség az Édesanyáktól

Új oldalunkat próbáljuk fontos és helyi információkkal ellátni, de nehéz, mert az infók sűrűn változnak, a gyerekeink meg szerencsére nem olyan sűrűn betegek...
 
Ha találsz olyan infót, ami helyesbítésre szorul vagy nincs fent, akkor az alatta lévő űrlapon, vagy a KAPCSOLAT menüben írd meg nekünk, hogy javítani tudjuk.
 
Ugyanitt szívesen veszek minden észrevételt, javaslatot, kritikát. Ahogy nyitott vagyok minden olyan együttműködésre, ami az anyukák és kismamák előnyére válhat. 

Megújult a Börzénk is!

Fontos! A régi oldalra feltöltött termékek az új oldal átállásával törlődtek. Ha nálatok is lapulnak a szekrény mélyén eladó ruhák, játékok, babahordozási eszközök, stb. és szeretnél megválni tőlük, egyszerűen ingyenesen tedd fel oldalunkra.

Újítások:

  • lehet stoppolni termékeket,
  • kérdezni az eladótól,
  • 60 naponként törlődnek a tartalmak, így mindig csak friss termékek lesznek az oldalon.

Egyik kedvenc új menümből, a Magazinból válogattam Neked

 

Vidám hetet kívánok!

 
Szeretettel:

Makovi Tímea

Ezt a levelet azért kaptad, mert mert regisztráltál a fehervar.imami.hu weboldalon. Adatkezelés nyilvántartási száma: NAIH-64084/2013, NAIH-80352/2014.. Ha nem szeretnél több ilyen emailt kapni, az alábbi linkre kattintva egyetlen gomb nyomással törlünk az adatbázisból: [leiratkozási link]

 

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

Minden gyereknek jár a mese

Minden gyereknek jár a mese

...a lét nagy kérdéseire sokszor találhatunk válaszokat gyógyító, segítő, terápiás mesékben is. A mese tehát nagyon fontos szerepet játszik az életünkben: adjuk meg a módját a gyerekkori mesélésnek és engedjük, hogy felnőttként is elkísérjen bennünket a varázsa, ameddig csak lehet. Pszichológus szakértő gyűjti csokorba gondolatait arról, hogy miért meséljünk, mikor milyen mesére lehet szüksége a gyerekeknek, oviskortól kamaszkorig egyaránt.
Hogyan neveljünk magabiztosabb gyerekeket? - 10 hasznos lépés

Hogyan neveljünk magabiztosabb gyerekeket? - 10 hasznos lépés

Gyorsan változó világunkban, ahol a gyerekekre nap mint nap számos kihívás vár és könnyen elfoghatja őket a bizonytalanság érzése, az önbizalom az egyik legnagyobb ajándék, amit egy szülő adhat.
Kapcsoljunk ki: a feltöltődést elősegítő tippek kamaszokkal!

Kapcsoljunk ki: a feltöltődést elősegítő tippek kamaszokkal!

Itt a tavasz, vele együtt az egyre több időt is töltünk a szabadban.  Szülőként komoly kihívás, hogy a kamasz gyerkőcök is valóban élvezzék a kinti tartózkodást, és ne állandóan a mobiljukat akarják nyomogatni.
Aludj jól: tippek a pihentető alváshoz!

Aludj jól: tippek a pihentető alváshoz!

Az alvás kulcsfontosságú a test-lelki egészségünk szempontjából. Mégis sokan úgy vélik, hogy nincs szükségük túl sok alvásra.

Partnereink

Ugrás az oldal tetejére