Jelenlegi hely

Kapcsolat - Fehérvárimami

E-mail: fehervar@imami.hu - Impresszum

Kedves Látogató!

Fehérvárimami - Makovi TímeaHa most jársz itt először, szeretettel köszöntelek! Ha visszatérő látogató, netán már regisztrált felhasználó vagy, különösen nagy öröm, hogy újra „találkozunk”!

Kislányom majdnem 5 éves volt 2010-ben, amikor először találkoztam a Pécsimami weboldallal, melyet nagyszerű ötletnek találtam. Addigra már megtapasztaltam, hogy hány különböző helyen kell böngésznünk hasznos infókért, a nekünk szóló programajánlatokért, így örömmel vágtam bele második "imamiként" a Fehérvárimami szerkesztésébe, amelynek magam is aktív használója vagyok, most már 2 gyermekes anyukaként.

Az a tény, hogy Te itt vagy (és az is, hogy az ország szinte minden megyéjében van már "imami oldal") mutatja, hogy van igény az anyukák helyi igényeit kielégítő, mindent egy helyen összefoglaló weboldalra.

Már látom, a fehervar.imami.hu sosem lesz kész! Mindig új és új ötletek merülnek fel, amivel jobbá, hasznosabbá, tartalmasabbá tehetjük számodra az oldalt. Merthogy most már nem csak én, hanem az országossá vált "imami franchise" minden tagja ezen dolgozik.

Az alábbi Üzenet Űrlap segítségével kérlek jelezd, ha az oldal bármely szolgáltatásával, vagy tartalmával gondod adódik. Ugyanitt szívesen veszek minden észrevételt, javaslatot, kritikát. Ahogy nyitott vagyok minden olyan együttműködésre, ami az anyukák és kismamák előnyére válhat.

Szeretettel:
Makovi Tímea

U.i.: Az űrlapon beküldött üzenetet csak én látom, nem jelenik meg sehol a weboldalon, a szakértők sem olvassák. (Szakértőktől a bemutatkozásuk alatt, hozzászólásban kérdezhetsz >>)
A leveledre email-ben fogok válaszolni. 

Milyen ügyben fordulsz hozzánk?

Partnereink