Jelenlegi hely

20151204 Csupa-csupa ajándék

A Fehérvárimami 2015. december 4-én kiküldött hirlevelét olvasod. Ha tetszett, itt iratkozz fel >>

Kedves [név]!

Nem hiszel a szerencsében? Játssz karácsonyi játékunkban a garantált kedvezményekért:

Építőjáték ennyiért?

A LEGO elemekkel összeépíthető SLUBAN építőjátékot mi is kipróbáltuk: tényleg passzol a meglévő készlethez! Az eleve kedvező árakból játékosaink további 20% kedvezményt kapnak. A kuponkódot a játék után az e-mail fiókodban találod.

Katt ide ha még nem játszottál >>

Intelligens gyurma, Bilibo, Aqua Dragon

Az Intelligens gyurma nyúlik, folyik, törik, szakad, pattan, világít, vonzza a mágnest, hőre megváltoztatja a színét… a gyerekek imádják!

A Bilibo fejleszti az egyensúlyérzéket, a koordinációs képességet és csak gyermeked kreativitásán múlik, hogyan használja!

Gyermeked régóta szeretne valamilyen házi kedvencet? A kis Aqua Dragons sárkányokat az otthonában keltheti életre és nevelheti fel!

A Reflexshop webáruházból (www.reflexshop.hu) mindezt 10% kedvezménnyel szerezheted be, ha részt veszel karácsonyi játékunkban, sőt: ha december 7-én (a Zöld Hétfőn) rendelsz, akkor postaköltséget sem kell fizetned!

Katt ide ha még nem játszottál >>

Gyerünk, anyukám!

A Gyerünk, anyukám! online tornáit otthonról, a nappalidból élő közvetítéssel, napi fix időpontokban végezheted, akár közös játékként a gyerekeddel.

2015. december 6-án 20% kedvezménnyel vásárolhatsz Gyerünk, anyukám! előfizetést! Nehogy lemaradj az akcióról: kattints ide és kérj email emlékeztetőt >>

(Ha előfizetsz: a két ingyenes próbahetet is kihasználhatod, az előfizetést akár ajándékba is kérheted...)

Köszönjük mindenkinek!

"Az év honlapja 2015" versenyben a 2. helyen végeztünk a közönségszavazáson, ami ugyan nem jár semmilyen anyagi elismeréssel, de számunkra egy nagyon szép és bátorító visszajelzés Tőletek! Köszönjük még egyszer mindenkinek a támogatást!

Új bölcsődetípusok

2017 januárjától a hagyományos bölcsődék mellett három új bölcsődetípus lesz. 

A változtatás célja az, hogy a korábbinál rugalmasabb legyen a napközbeni gyermekellátások rendszere, az új intézmények könnyebben tudnak majd alkalmazkodni a kisgyermekes családok igényeihez

Az új bölcsődetípusok: a mini-, a munkahelyi és a családi bölcsőde. Hogyan változnak a napközbeni gyermekellátások >>

Adventi készülődés

Tippek, trükkök és praktikák az ünnepekre...

Nem lesz Hollywood-i filmstúdió a lakásodból, és nem fogsz észrevétlenül túl sok pénzt szórni, ha időben gondolsz mindenre, mikor mit takaríts, kinek mit vegyél ajándékba, mi kerüljön az asztalra...

Minden ami a karácsonnyal és annak előkészületével kapcsolatos >>

+ Hol találkozhattok a Mikulással? Milyen Adventi programok várnak ránk? Válogass a hétvégi programok közül >>  

Még több hírt, cikket, olvasnivalót találsz a Fehérvárimami Facebook oldalán >>

Meghitt, békés ünnepre hangolódást kívánok!

Szeretettel:

Makovi Tímea

Ezt a levelet azért kaptad, mert mert regisztráltál a fehervar.imami.hu weboldalon. Adatkezelés nyilvántartási száma: NAIH-64084/2013, NAIH-80352/2014. Ha nem szeretnél több ilyen emailt kapni, az alábbi linkre kattintva egyetlen gomb nyomással törlünk az adatbázisból: [leiratkozási link]

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

Minden gyereknek jár a mese

Minden gyereknek jár a mese

...a lét nagy kérdéseire sokszor találhatunk válaszokat gyógyító, segítő, terápiás mesékben is. A mese tehát nagyon fontos szerepet játszik az életünkben: adjuk meg a módját a gyerekkori mesélésnek és engedjük, hogy felnőttként is elkísérjen bennünket a varázsa, ameddig csak lehet. Pszichológus szakértő gyűjti csokorba gondolatait arról, hogy miért meséljünk, mikor milyen mesére lehet szüksége a gyerekeknek, oviskortól kamaszkorig egyaránt.
Hogyan neveljünk magabiztosabb gyerekeket? - 10 hasznos lépés

Hogyan neveljünk magabiztosabb gyerekeket? - 10 hasznos lépés

Gyorsan változó világunkban, ahol a gyerekekre nap mint nap számos kihívás vár és könnyen elfoghatja őket a bizonytalanság érzése, az önbizalom az egyik legnagyobb ajándék, amit egy szülő adhat.
Kapcsoljunk ki: a feltöltődést elősegítő tippek kamaszokkal!

Kapcsoljunk ki: a feltöltődést elősegítő tippek kamaszokkal!

Itt a tavasz, vele együtt az egyre több időt is töltünk a szabadban.  Szülőként komoly kihívás, hogy a kamasz gyerkőcök is valóban élvezzék a kinti tartózkodást, és ne állandóan a mobiljukat akarják nyomogatni.
Aludj jól: tippek a pihentető alváshoz!

Aludj jól: tippek a pihentető alváshoz!

Az alvás kulcsfontosságú a test-lelki egészségünk szempontjából. Mégis sokan úgy vélik, hogy nincs szükségük túl sok alvásra.

Partnereink

Ugrás az oldal tetejére