Gyümölcskrém
Hozzávalók:
20 dkg puha gyümölcs
10 dkg porcukor
1 tojásfejérje
Elkészítés:
A gyümölcsöt összetörjük és a porcukorral és tojásfehérjével kemény habbá verjük. Fagyis kanállal kis tálkákba adagoljuk és 2 órára a fagyasztószekrénybe tesszük. Tetejét gyümölccsel díszítve tálaljuk.

Hozzávalók:
150 gr nyári bogyó (eper, málna, szeder, áfonya)
3 dl tej
Elkészítés:
Tegyük a gyümölcsöket és a tejet tumixgépbe vagy botmixerrel turmixoljuk sűrűre. Azonnal szolgáljuk fel.
A képen szereplő ital szederből készült.

Hozzávalók:
görögdinnye
sárgadinnye
fogpiszkálók
A dinnyéket félbe vágjuk, belsejét dinnyevájóval kikanalazzuk, majd a kis “golyókat” fogpiszkálóra szúrjuk és kidekoráljuk a félbe vágott dinnyehéjakat.
Készítette: M. Tímea