Jelenlegi hely

Fejér megyei vállalkozások az Év Anyavállalata 2016 versenyen

126 induló vállalkozónő közül 2 székesfehérvári és egy dunaújvárosi édasanya által üzemeltett vállalkozás is indult az Év Anyavállalata 2016 címért. Április 28-ig, LIKE-szavazattal segíthetjük Őket, hogy bekerüljenek az első 10 helyezett közé, akik közül újbóli szavazással kerül ki az az egy Anyavállalat, aki viselheti ezt a címet. 

Az Év Anyavállalata 2016 egy fantasztikus kezdeményezés, mert ez a verseny elsősorban azoknak szólt, akik kisgyermekek mellett vállalkoznak és abban sikereket érnek el. 

Céljuk felhívni a figyelmet arra, hogy az anyák számára meglehetősen kilátástalan munkaerő-piaci helyzetből is van kiút: a verseny során 3 olyan Fejér megyei anyukát mutatunk be, akik nem féltek a saját lábukra állni és kisgyermekek, család, házimunka mellett indították el saját vállalkozásaikat – és ezzel példát mutatnak minden anyukának!

Segítsd őket 1-1 szavazattal, hogy SportosMami, Nyíri Andrea és CsinosAnyu is bejussank a döntőbe. 

 

A szavazás menete:

Az első forduló április 28. csütörtök, 22:00 óráig tart. A legtöbb szavazatot kapott 10 versenyző jut tovább a döntőbe.

A második forduló április 29. péntek, 10:00 órától indul és május 6-án 22:00 óráig tart. A döntő fordulóban legtöbb szavazatot szerzett versenyző kapja az Év Anyavállalata 2016 címet.

Egyszerre több pályázóra is szavazhatsz, de egy ember egy pályázóra csak egyszer adhat le szavazatot.

A szavazás menete egyszerű: Válaszd ki a pályázók közül azt a nevezőt, akire szavazni szeretnél és nyomd meg a neve alatt a “lájk” gombot! Segítünk, hogy könnyen megtaláld:

Ismerd meg a 3 Fejér megyei pályázót:

Král Éva, SportosMami az 1 évnél idősebb (haladó) vállalkozás kategóriában indult a versenyen.

Éva 2011-ben kezdte sportos vállalkozását, babát tervezőkkel, kismamákkal és kisbabás anyukákkal foglalkozik. Nekik szeretné bemutatni, hogy milyen fontos a mozgás, az egészséges életmód, mert általa könnyebb a babavárás és a szülés utáni regeneráció.

Itt olvashatsz még többet Éváról és szavazatodat is ezen a linken adhatod le: http://evanyavallalata.hu/szavazas2016/#25


Nyíri Andrea egyedi kézműves ékszereivel a 45 éves kor után indított vállalkozás kategóriában indult a versenyen.

Andrea 2014 elején indította vállalkozását. Ékszereket készít olyan nőknek, akik a letisztult színeket és formákat szeretik, és nem elégednek meg azokkal az ékszerekkel, melyeket tucatszám vásárolhatnak meg az üzletek polcain. 

A vállalkozásról és Andreáról itt olvashatsz bővebben, szavazni is itt tudsz rá: http://evanyavallalata.hu/szavazas2016/#44


Szabó Mira Emma, CsinosAnyu szintén az 1 évnél idősebb (haladó) vállalkozás kategóriában indult a versenyen.

Mira személyi stylistként blogbejegyzésekkel, öltözködési tanfolyammal és személyes stílustanácsadással segít főként anyukáknak eligazodni az öltözködés, fazonok, színek, stílusok és a ruhavásárlás útvesztőjében. 

Itt szavazhat Mirára és még többet megtudhatsz róla: http://evanyavallalata.hu/szavazas2016/#53


Mindhárom jelölt nagyszerű nő, anya és vállalkozó egyszemélyben. Közös bennük az is, hogy otthon, gyermek mellett kezdték vállalkozásukat, mely most akár a Te szavazatod segítségével is közelebb kerülhet az Év Anyavállalata 2016 díjhoz. Két gombnyomással segíthetsz bejuttatni akár mindhárom hölgyet a döntő fordulóba! 

(fotók: evanyavallalata.hu/szavazas2016)

Az információk változhatnak, érdeklődj a megadott elérhetőségeken!
Pontatlanságot találtál? Itt jelezheted nekünk!

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

Így biztosan nem veszíted el a gyereket a nyaralás alatt!

Így biztosan nem veszíted el a gyereket a nyaralás alatt!

Akármennyire is gondos szülőknek tartjuk magunkat, bizony egy pillanat műve és a gyerkőc könnyen elveszhet nyaralás alatt (is).
Óvodás lesz a gyermekem! 3. rész - Konkrét példák a beszoktatásról

Óvodás lesz a gyermekem! 3. rész - Konkrét példák a beszoktatásról

"Kezdeni már óvodában kell, mert ott a gyermek játszva megtanulja azt, amire az elemiben már késő." Kodály Zoltán
Óvodás lesz a gyermekem! 1. rész - A beszoktatás

Óvodás lesz a gyermekem! 1. rész - A beszoktatás

Az egyik legszebb időszak gyermekünk életében az óvodáskor. Ez az első igazán nagy változás a gyermek életében: a megszokott biztonságot jelentő otthonból, az anyai védelemből számára idegen felnőttek, gyerekek közé kerül. 
Óvodás lesz a gyermekem! 2. rész - Az óvodaérettség

Óvodás lesz a gyermekem! 2. rész - Az óvodaérettség

Szeptembertől óvodás lesz a gyermekem! Vajon óvodaérett már? Nagy kérdés, amit jóval az óvodakezdés előtt kell megválaszolnunk, majd 9 hónappal ...

Partnereink

Ugrás az oldal tetejére