Jelenlegi hely

Fejér megyei vállalkozások az Év Anyavállalata 2016 versenyen

126 induló vállalkozónő közül 2 székesfehérvári és egy dunaújvárosi édasanya által üzemeltett vállalkozás is indult az Év Anyavállalata 2016 címért. Április 28-ig, LIKE-szavazattal segíthetjük Őket, hogy bekerüljenek az első 10 helyezett közé, akik közül újbóli szavazással kerül ki az az egy Anyavállalat, aki viselheti ezt a címet. 

Az Év Anyavállalata 2016 egy fantasztikus kezdeményezés, mert ez a verseny elsősorban azoknak szólt, akik kisgyermekek mellett vállalkoznak és abban sikereket érnek el. 

Céljuk felhívni a figyelmet arra, hogy az anyák számára meglehetősen kilátástalan munkaerő-piaci helyzetből is van kiút: a verseny során 3 olyan Fejér megyei anyukát mutatunk be, akik nem féltek a saját lábukra állni és kisgyermekek, család, házimunka mellett indították el saját vállalkozásaikat – és ezzel példát mutatnak minden anyukának!

Segítsd őket 1-1 szavazattal, hogy SportosMami, Nyíri Andrea és CsinosAnyu is bejussank a döntőbe. 

 

A szavazás menete:

Az első forduló április 28. csütörtök, 22:00 óráig tart. A legtöbb szavazatot kapott 10 versenyző jut tovább a döntőbe.

A második forduló április 29. péntek, 10:00 órától indul és május 6-án 22:00 óráig tart. A döntő fordulóban legtöbb szavazatot szerzett versenyző kapja az Év Anyavállalata 2016 címet.

Egyszerre több pályázóra is szavazhatsz, de egy ember egy pályázóra csak egyszer adhat le szavazatot.

A szavazás menete egyszerű: Válaszd ki a pályázók közül azt a nevezőt, akire szavazni szeretnél és nyomd meg a neve alatt a “lájk” gombot! Segítünk, hogy könnyen megtaláld:

Ismerd meg a 3 Fejér megyei pályázót:

Král Éva, SportosMami az 1 évnél idősebb (haladó) vállalkozás kategóriában indult a versenyen.

Éva 2011-ben kezdte sportos vállalkozását, babát tervezőkkel, kismamákkal és kisbabás anyukákkal foglalkozik. Nekik szeretné bemutatni, hogy milyen fontos a mozgás, az egészséges életmód, mert általa könnyebb a babavárás és a szülés utáni regeneráció.

Itt olvashatsz még többet Éváról és szavazatodat is ezen a linken adhatod le: http://evanyavallalata.hu/szavazas2016/#25


Nyíri Andrea egyedi kézműves ékszereivel a 45 éves kor után indított vállalkozás kategóriában indult a versenyen.

Andrea 2014 elején indította vállalkozását. Ékszereket készít olyan nőknek, akik a letisztult színeket és formákat szeretik, és nem elégednek meg azokkal az ékszerekkel, melyeket tucatszám vásárolhatnak meg az üzletek polcain. 

A vállalkozásról és Andreáról itt olvashatsz bővebben, szavazni is itt tudsz rá: http://evanyavallalata.hu/szavazas2016/#44


Szabó Mira Emma, CsinosAnyu szintén az 1 évnél idősebb (haladó) vállalkozás kategóriában indult a versenyen.

Mira személyi stylistként blogbejegyzésekkel, öltözködési tanfolyammal és személyes stílustanácsadással segít főként anyukáknak eligazodni az öltözködés, fazonok, színek, stílusok és a ruhavásárlás útvesztőjében. 

Itt szavazhat Mirára és még többet megtudhatsz róla: http://evanyavallalata.hu/szavazas2016/#53


Mindhárom jelölt nagyszerű nő, anya és vállalkozó egyszemélyben. Közös bennük az is, hogy otthon, gyermek mellett kezdték vállalkozásukat, mely most akár a Te szavazatod segítségével is közelebb kerülhet az Év Anyavállalata 2016 díjhoz. Két gombnyomással segíthetsz bejuttatni akár mindhárom hölgyet a döntő fordulóba! 

(fotók: evanyavallalata.hu/szavazas2016)

Az információk változhatnak, érdeklődj a megadott elérhetőségeken!
Pontatlanságot találtál? Itt jelezheted nekünk!

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

Ha egyedül érzed magad, ülj le a barátság-padra!

Ha egyedül érzed magad, ülj le a barátság-padra!

Egyszerű ötlet: egy különleges pad segít barátokat találni azoknak a gyerekeknek, akiknek nincs kivel játszaniuk, beszélgetniük. Te kipróbálnád?
Dr. Illés Nóra: Természetes házi gyógymódok megfázás ellen - mit tehetünk orrfolyás, köhögés, torokfájás esetén?

Dr. Illés Nóra: Természetes házi gyógymódok megfázás ellen - mit tehetünk orrfolyás, köhögés, torokfájás esetén?

Épp hogy elindult az iskola máris betegek lettünk…5-10 nap hiányzás, nem csak a munkahelyen nagyon rizikós, de bepótolni sem túl egyszerű az iskolás gyerekeknek a kimaradt hatalmas óraszámokat. Ha megbetegszünk vagy a gyerekek betegednek le, fontos tudnunk, hogy nem csak gyógyszerekkel tudjuk a betegségeket kezelni, hanem nagyon sok gyógyhatású otthoni praktikákkal is segíthetjük a gyógyulást. 
A reggeli indulás, kész káosz? - 20 egyszerűen megvalósítható ötlet, hogy jól induljon a nap

A reggeli indulás, kész káosz? - 20 egyszerűen megvalósítható ötlet, hogy jól induljon a nap

„Ha a reggel jól indul, jó lesz az egész napod” tartja ugyebár a mondás, de reggel annyiszor nem indul jól a napunk.  Mi szülők általában rohanunk, már a reggelünk is néha egy kész cirkuszi mutatvány, egyensúlyozunk a kötélen a reggeli rituálék között, kapkodunk, feszültek vagyunk, sürgetünk, néha veszekszünk, és néha elkésünk… De, hogy tudjuk mindezt elkerülni, és boldogabbá tenni a reggeli indulást? Fogadjátok szeretettel Jamrik Márta tanácsait.
Önállóan olvasna a gyermekem, de milyen könyvet válasszak neki?

Önállóan olvasna a gyermekem, de milyen könyvet válasszak neki?

Az olvasás maga, a titkok és kalandok világába való repülés. De hogy repüljön egy, az olvasást most kezdő gyerek? Különlegesen szerkesztett könyvekkel segíthetünk nekik. De milyen könyvet és hogyan válasszunk nekik?

Partnereink

Ugrás az oldal tetejére