Jelenlegi hely

Sétálj Szandiért és családjáért!

Szandi súlyos beteg, 2015-ben agydaganatot (Glioblastoma multiforme IV.) állapítottak meg nála, ekkor már várandós volt kislányukkal.

Szandit a várandósság alatt megműtötték és tavaly nyáron megszületett Zsófika egészségesen, mosolygósan. Az orvosok mindent megtettek Szandi gyógyulása érdekében, de sajnos a betegség kiújult. Egy híres magyar kutatóorvoshoz fordultak, aki egy speciális, Németországból beszerezhető infúziós kezelést javasolt, ezt 6 héten át, heti két alkalommal kellene Szandinak kapnia. A kezelések ára összesen körülbelül 3 millió forint, azonban ezt az összeget sajnos nem tudják előteremteni segítség nélkül. 

A Dog Plusz Egyesület sétát szervez Szandiért és családjáért:

"Gyertek el és sétáljatok velünk kutyával vagy kutya nélkül március 20-án, vasárnap 15:00-tól Székesfehérvár belvárosában! Egyesületünk adománygyűjtő ládája a séta egész ideje alatt velünk lesz, bárki bárhol csatlakozhat hozzánk és mindenki annyit dob bele, amennyit szeretne! Aki nem tud eljönni vasárnap, jelezze és egész héten rendelkezésre áll az adománygyűjtő ládánk, Székesfehérvár területén bárhova elvisszük. 

Séta időpontja: 2016. március 20. 15:00-16:00

Találkozó: Alba Plaza, murvás parkoló 

Útvonal: Alba Plaza-Liszt Ferenc utca-Országalma-Főutca-Magyar Király Szálló-Várkörút-Budai út-Palotai út-Alba Plaza

Aki kutyával érkezik: póráz használata és a kulturált kutyasétáltatás szabályainak betartása kötelező!"

Bövebben az eseményről >>

Az információk változhatnak, érdeklődj a megadott elérhetőségeken!
Pontatlanságot találtál? Itt jelezheted nekünk!

Partnereink