Jelenlegi hely

Játékszabályzat - Legendás Lovagkor

1. Mi a játék nyereménye?

1 db 4 fő részére szóló belépőjegy a LEGENDÁS LOVAGKOR – AZ APRÓD TITKOS KÜLDETÉSE c. Kiállítás és játék-ra
Helyszín: Vajdahunyadvár
Nyitvatartás: 2020. augusztus 20-tól november 1-ig, H zárva, K–V 10–17 óráig (ünnepnapokon is nyitva!!!) 
A nyeremény pénzre nem váltható, értéke: 6950 Ft
A nyeremény belépőket az F Exhibition ajánlja fel a játékra.
A jelen promócióban részt vevő játékosokat a nyereményekkel kapcsolatosan nem terheli személyi jövedelemadó-fizetési és/vagy illeték-fizetési kötelezettség, ezeket az F Exhibiton viseli. A nyeremények kapcsán keletkező SZJA előleget a Szervező a hatályos adótörvények alapján megállapítja, és befizeti az illetékes adóhatóság részére. A nyeremények átvételével és felhasználásával összefüggésben esetlegesen felmerülő egyéb költségek és kiadások a nyertest terhelik.

2. Hogyan lehet elnyerni a játék díjait?

A játékosok egy kérdésre adnak választ: "Meddig látogatható a kiállítás?", a kérdésre előre megadott válaszokból lehet választani.
A játék résztvevők közül sorsolás alapján kerül ki a nyertes.

3. Ki vehet részt a játékban?

A pályázatban részt vehet minden 18 év feletti személy. A játékban való részvételhez nem kell regisztrálni. Egy játékos ugyanazon névvel és e-mail címmel csak egyszer vehet részt a játékban. A hírlevél feliratkozással a játékos elfogadja és kifejezetten hozzájárul ahhoz, hogy a lakhelye szerinti Imami weboldal (www.imami.hu) emailben tájékoztassa a helyi családi programokról és családokat érintő más hasznos információkról. A hírlevélről a játékos bármikor leiratkozhat. 

4. Meddig tart a játék?

A játék 2020. augusztus 24-től 2020. szeptember 13-ig tart. 

5. Mikor lesz az eredményhirdetés?

A sorsolás és eredményhirdetés 2020. szeptember 13-án 18:00-kor leszA nyertest a megadott elérhetőségeken értesítjük. Ha a nyertes az e-mail értesítéstől számított 72 órán belül nem jelentkezik, új nyertest sorsolunk. A sorsolást a random.org segítségével végezzük, a sorsolásról videofelvétel készül.

6. Hogy lehet beváltani a nyereményt?

A belépőt a nyertes a helyszínen válthatja be, melyhez igazolnia kell magát (saját nevére szóló, bármilyen fényképes igazolvánnyal)
A belépő nem vihető el, más személyre át nem ruházható, nem cserélhető be egyéb programra, nem váltható pénzre
A nyeremény beváltásának lehetősége a nyereményjáték zárását követő 3. naptól egészen a kiállítás zárásáig, 2020. november 1-ig él.

7. Apró betű helyett

A játékban való részvétellel elfogadod a weboldal Felhasználási feltételeit. Fenntartjuk a jogot, hogy szükség esetén a jelen kiírásban foglalt feltételeket módosítsuk. Bármilyen módosítás esetén az Imami weboldalakon keresztül tájékoztatjuk a résztvevőket és a nyilvánosságot. A játékkal kapcsolatosan a jogi út kizárva. A játékban nem vesznek részt Szervező munkatársai és azok Ptk. szerinti közeli hozzátartozói. 

A nyereményjátékban résztvevők személyes adatait (nevét, elérhetőségét, email címét) a játék ideje alatt az európai adatvédelmi jogszabály (GDPR) szerint kezeljük. Az F Exhibition a nyereményjáték végén a nyertes által megadott adatokat csak a kapcsolatfelvétel idejére veszi igénybe, a nyeremény átvételét követően a nyertes személyes adatait, elérhetőséget véglegesen törli, saját adatbázisában nem őrzi meg, marketingcélokra nem használja fel, harmadik félnek nem adja át.

 

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

Különleges adventi naptárak a világból

Különleges adventi naptárak a világból

Kezdődik az ünnepi visszaszámlálás, az adventi kalendáriumok ablakai fokozatosan feltárulnak. De nem csak a gyerekszobákban találhatóak, hanem több helyen a városok utcáin is elkápráztatják az embereket.
5+1 klasszikus és drasztikus tipp - Hogyan űzd el a rosszkedved és kerülj jó passzba

5+1 klasszikus és drasztikus tipp - Hogyan űzd el a rosszkedved és kerülj jó passzba

Itt van a csúnya, sötét november, és vele együtt a hajlam a búskomorságra, letargiára, depresszióra, amit csak súlyosbít az újra támadásba lendült vírus okozta emberpróbáló helyzet, mely még a reményt hozó, közelgő advent fényeire is árnyékot vethet. Itt az idő felvenni a kesztyűt, mielőtt túl mélyre süllyedünk!
Adventi koszorú-pánik - tippek,ötletek last minute-ra

Adventi koszorú-pánik: tippek, ötletek last minute-ra

Adventi koszorú-pánik? Jogosnak tűnik az első adventi vasárnap előtt. Gyors megoldások, ihletadó fotók... gyere, szemezgess, még van időd vasárnapig!
Karácsonyi trendkörkép 2020

Karácsonyi trendkörkép 2020

Avagy szivárványos úszógumis unikornis vagy monokróm sötétkék-arany díszek lesznek a fádon? Te mit választanál? Gyere, nézd meg a világ legnagyobb karácsonyi trend vásárát és a hazai kínálatot!

Partnereink

Ugrás az oldal tetejére