Jelenlegi hely

Fertőtlenítés vegyszermentesen? Próbáld ki a gőzporszívót!

Amikor kisbabánk születik és hazavárjuk őt, szeretnénk minden tőlünk telhetőt megtenni, hogy tiszta, rendezett otthonba hozzuk haza. Sokan kerülik ilyenkor a különböző vegyszerek használatát, és nem csak a lehetséges káros hatások miatt. Egyre többen vagyunk allergiások, rengeteg kemikália vesz minket körül, és nem szeretnék se kisbabánkat, se a család többi tagját  kitenni ennek a veszélynek. 

A megoldás: vegyszermentes, baktériummentesítő takarítógép


Kölcsönözhető minőségi takírógép az otthonodba

Milyen helyzetekben lehet nagy segítség?

  • kisbaba érkezése
  • kisbabád már csúszik mászik, és mindent a szájába vesz, ami a járófelületen van
  • komoly műtétekből hazaérkező családtag részére steril szoba kialakítása
  • a családban váratlan fertőző betegségek után teljes baktérium és csiramentesítés 
  • amennyiben kisállatok is vannak a házban
  • szimplán nagytakarítások esetére (fuga, radiátor, csempe, sűtő...)
  • olyan személyek részére, akik allergiások a különböző vegyszerekre

Hol használható a DS7 gőzporszívó?

Szinte bármelyik helyiségben, vízszintes és függőleges felületen egyaránt. 

Konyhában: Minden nehezen hozzáférhető helyen. Sarkokban, a hűtő, sütő, gázkészülék apró részeit is eléred és alaposan kitakaríthatod vele. 

Fürdőszobában: A csempén gyakran megtelepszenek a penész és egyéb gombák, a gőzporszívó a legjobb eszköz ezek eltávolítására. Használatos többek között vízkőoldásra, a mosógép gumiszélének penész gomba mentesítésére, a járófelületek és azok fugái, illetve a zuhanykabin sarkainak tisztántartására.

Nagytakarítások esetén: A gőzporszívó lehet a jobbkezed lehet az ablakok, ablak keretek, lambériák, radiátorok, szőnyegek, kárpitok, csempék, parketták, reluxa, redőny, járólapok és azok fugái alapos tisztitásánál. 

Kárpitokra: Otthoni- és autókárpitok, székek, ágybetétek és nem utolsó sorban szőnyegek fertőtlenítésére és atkamentesítésére.

Felújítás után: Biztos te is ismered az érzést, amikor hiába mosod fel a parkettát ötvenszer, miután megszárad, még mindig látszik rajta egy cementfátyolszerű, szürkés, mattos bevonat. Na, ilyenkor jön jól a gőztisztító! Járólapok, fugák festékcseppes maradványait nyomtalanul tünteti el. Nehezen hozzáférhető részek, mint pl. a radiátor, redőny takarítása ezzel a géppel szintén gyerekjáték.

Ezzel a géppel nem kenegeted se a koszt, se a baktériumokat. Egyszerűen, sok felesleges vegyszer és költség nélkül tisztává és baktériummentessé varázsolhatod otthonod. A gép forró, több mint 120 fokos gőzt generál akár folyamatosan, melyet a tisztítani kívánt felületre fúj, és azzal a lendülettel a visszaszívó része már fel is szívja az elpusztított baktériumot. 

Mennyibe kerül? Egy ilyen profi takarítógép bizony eléggé költséges, de a jó hír az, hogy ipari kategóriás, svájci minőségi gépek már akár gőztisztító kölcsönzés formájában is elérhetőek.

- Budapestimami -

Partnereink