Jelenlegi hely

Gasztronagyikat keres a Nosalty - A Nagyiprojekt következő sztárjainak jelentkezését várja a piacvezető receptoldal

Népszerű Nagyiprojekt videósorozatának új szereplőit keresi a Nosalty.hu. A gasztromagazin különleges rovatában nagymamák ajánlják és készítik el saját konyhájukban messze földön híres ételeiket. A szerkesztőség a vállalkozó kedvű gasztronagyik videós bemutatkozását a szerkesztoseg@nosalty.hu címre várja.

Tökéletes mákos kocka, hajdúszoboszlói slambuc – a nagymamák titkos fegyverükről, a “nagyi főztjéről” rántják le a leplet az ország legnagyobb receptoldalának sorozatában.

“A nagymamák receptjei szinte utánozhatatlanok. Elsősorban azért, mert belefőzik, szórják és sütik a szívük minden csücskét az ételeikbe, a gyerekek és az unokák iránti rajongás ízét pedig nehezen lehet utánozni. Mégis kísérletet teszünk arra, hogy évtizedek alatt felhalmozott, kincset érő konyhai tapasztalatokat és fortélyokat ellessük ezektől az utánozhatatlan hölgyektől” – mondta Hering András, a Nosalty.hu főszerkesztője.

 


A Nagyiprojekt eddigi házigazdája, Balla mama receptkönyvének ékességeit és a hosszú élet titkát innen leshetjük el. 
Balla mama utódjainak rövid videós bemutatkozását pedig a szerkesztoseg@nosalty.com e-mail címen várja a szerkesztőség.


Forrás: redlemon.hu

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

Kincsre bukkantam, avagy hogyan táplálták anyáink 40 éve csecsemőiket

Kincsre bukkantam, avagy hogyan táplálták anyáink 40 éve csecsemőiket

Sokan mondják, hogy 6 hónapos kor előtt kizárólag anyatejet szabad adni a babának, mások meg azt, hogy már 3 hónaposan is elkezdhető a hozzátáplálás.
Az első itthoni vakációs nap margójára…

Az első itthoni vakációs nap margójára…

Alig várod, hogy elkezdődjön a vakáció, és végre együtt legyél a gyerekekkel. Tele vagy kreatív ötletekkel, ideákkal... aztán a nap végén már visszaszámolsz az első óvodai vagy tanítási napot várva. Ismerős?
A legjobb házi praktikák napégésre - Az Aole vera az új tejföl?

A legjobb házi praktikák napégésre - Az Aloe vera az új tejföl?

„Kend be vékonyan tejföllel!” – Ez nem egy ételrecept részlete, hanem nagyanyáink kedvenc praktikája napégésre, ami lassan kimegy a divatból és feledésbe merül. A helyét átvette az Aloe vera – nem véletlenül.
Lencsesaláta

Lencsesaláta

Vajon ez kinek a kedvence? Nem árulom el, de szerintem ő bevallja. "Csináltam lencsesalit." "Jöhet!"

Partnereink

Ugrás az oldal tetejére