Jelenlegi hely

Varga Orsolya

Varga Orsolya vagyok, háromgyerekes anyuka. Coachként abban tudok segíteni, hogy a munkakereséskor milyen értékek emelnek ki Téged a tömegből, mit érdemes hangsúlyoznod, hogyan tudod jól eladni és előadni magad.

Munkakeresés, karrierkérdések, munkahelyi nehézségek

Varga Orsolya vagyok, háromgyerekes anyuka. Coachként, értékesítőként és marketingesként dolgozom. Közgazdasági és bölcsész diplomám van, megkezdett pszichológiai tanulmányaimat a gyerekek születésekor felfüggesztettem.

Új szenvedélyem a business és life coaching, ezt 2009 óta űzöm. A coachingban az a szimpatikus számomra, hogy nem tanácsokat ad, hanem az ügyfél értékeit és erőforrásait tárja fel. Így ő maga talál nehézségeire, élethelyzetére olyan megoldásokat, amelyek számára komfortosak, véghezvihetők. Ehhez az úthoz folyamatos támogatást is nyújt a coach, így az ügyfél sokszor nagyobb lépést tesz előre, mint amire számított.

Coachként abban tudok segíteni, hogy a munkakereséskor milyen értékek emelnek ki Téged a tömegből, mit érdemes hangsúlyoznod, hogyan tudod jól eladni és előadni magad. Ezt ma divatos néven úgy hívják, personal branding és tulajdonképpen marketing és értékesítési támogatást nyújt hozzád, mint „eladandó termékhez”. Szívesen segítek olyan helyzetekben is, amikor a munka-magánélet egyensúlyában nehézségek jelentkeznek. Kereshettek olyan kérdésekkel is, amelyek a munkahelyeteken jelentkeznek, szorongást, stresszt vagy konfliktust okozva. Szívesen foglalkozom karriermenedzselési kérdésekkel vagy a munkateljesítmény növelésével.

A kérdésekre 5 munkanapon belül válaszolok.

Egyéni és csoportos coachingot egyaránt vállalok. Munkakeresést, karriermenedzselést érintő témákban kéthavonta indítok csoportos coachingot, információ:www.fehervaricoach.hu
Egyéni coaching témákkal az orsolya@fehervaricoach.hu e-mail címen vagy a (70) 311 8565 telefonszámon kereshettek meg.

Varga Orsolya karrier tanácsadóhoz 2015. júliusa előtt érkezett kérdéseket és azokra adott válaszokat itt olvashatod >>

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Partnereink

Ugrás az oldal tetejére