Jelenlegi hely

Szülői vélemények a Fejér megyei bölcsődékről

A Fehérvárimami 2012 őszi "A mi bölcsődénk" című pályázata keretében több mint 50 szülő osztotta meg gyermeke bölcsődéjével kapcsolatos tapasztalatait.

 

 

Intézmény neve

Miért szerettek ebbe a bölcsibe járni?

3.sz. Bölcsőde (Kígyó u.)

Nagyon jókat hallottunk a bölcsődéről,és nem csalódtunk.Kislányom szeret ide járni.Fontos volt,hogy a egyénként legyen kezelve a gyermekem és ne csak egy legyen a többiek között.Minden kisgyereknek más a természete,mások a szokásai.Ami még fontosabb volt,hogy a lányom bízzon a kisgyermeknevelőiben.Az udvar szép,a csoportszobák nagyon barátságosak,jól felszereltek.Kellemes környezetben,nyugodt lelkiismerettel hagyom ott a gyermekem.Azt hiszem ez a legfontosabb a szülőnek.Köszönöm 

3.sz. Bölcsőde (Kígyó u.)

Kedvesek és rugalmasak a gondozónők, rendezett a környezet. Ahhoz képest, hogy a város közepén van, mégis egy kicsit el van rejtve a nagy autóforgalom elől. 

3.sz. Bölcsőde (Kígyó u.)

Kedvesek, jól képzettek a gondozónők. Szép nagy csoportszobák és udvar van.

3.sz. Bölcsőde (Kígyó u.)

A gondozónők odafigyelnek a gyerekekre. Megfelelő méretű udvarral rendelkezik és a közvetlen autós forgalom elhanyagolható. Finomakat főznek (gyerkőcöm véleménye szerint :D)

3.sz. Bölcsőde (Kígyó u.)

Kedvesek a gondozónők,jól felszereltek a csoportszobák,rendezett az udvar,egészséges ételeket kínálnak a gyerekeknek.:)

3.sz. Bölcsőde (Kígyó u.)

Rendezett az udvar és a csoport szobák.Egészséges és változatos ételeket adnak a gyerekeknek.Amiért leginkább hálás vagyok,hogy nagy türelemmel,odafigyeléssel és szeretettel segítettek a gyermekem nem könnyű beszoktatásában.

3.sz. Bölcsőde (Kígyó u.)

A csoportszobák nagyon jól felszereltek, rengeteg fejlesztő játék van.Az udvar tiszta és rendezett, homokozóval, rengeteg kinti játékkal. A gondozónők lelkiismeretesek, kedvesek, szeretik a gyerekeket.

3.sz. Bölcsőde (Kígyó u.)

Nagyon kedvesek, szimpatikusak, türelmesek, szakmailag a jól felkészültek, odaadók, rátermettek, gyerek szeretők, bájosak, kommunikatívak, szerethetők a gondozó nénik. Kell ennél több? Ja igen, a konyhás nénik pedig nagyon jól főznek.

3.sz. Bölcsőde (Kígyó u.)

Rendkívül kedvesek,lelkiismeretesek a gondozónők , ennek köszönhetően egy megbízható légkörben tudhatjuk gyermekünket amíg dolgozunk.

3.sz. Bölcsőde (Kígyó u.)

Nagyon gyermekközpontú az intézmény, nagy szeretettel veszik körbe napközben a gyermekeket a gondozónők, és rengeteg hasznos dologra tanítják őket.

3.sz. Bölcsőde (Kígyó u.)

Nagyon kedvesek a gondozónők segítőkészek. Szép és rendezett az udvar. Fő szempont KISFIAM nagyon szeret oda járni!

3.sz. Bölcsőde (Kígyó u.)

A gyerekem jól érzi magát, hamar megszerette a gondozóit és barátja is lett a csoportban.

3.sz. Bölcsőde (Kígyó u.)

Jól felszereltek a csoportszobák.

4.sz. Bölcsőde (Kisteleki u.)

Nagyon kedvesek a gondozónők, napi szinten részletes visszajelzést kapok a gyerekemmel történtekről, jó minőségű és ízű ételt esznek a gyerekek, a bölcsöde környezete is nagyon szép.

4.sz. Bölcsőde (Kisteleki u.)

Hozzáértő, kedves , gondoskodó, együttműködő gondozónők. Biztonságban érzem a gyermekemet itt, és ő is jól érzi magát. Figyelnek a gyerekek egyéni igényeire. Ismerik a gyermek szokásait. Sokat fejlődött a gyermek mióta ide jár.

4.sz. Bölcsőde (Kisteleki u.)

Azért szeretünk ide járni, mert kedvesek és segítőkészek az itt dolgozók.A picikkel kialakított napirend átlátható és könnyen beépíthető az itthoni napirendbe. A bölcsi ezen része teljesen új és igen jól felszerelt.A szakértelem, a csoportszoba,a mosdó,az udvar, a kinti és benti játékok tökéletes hátteret biztosítanak a gyerekek fejlődésének.Nyugodt szívvel hagyjuk itt a manót reggelente, mert tudjuk,hogy jó kezekben van :)

4.sz. Bölcsőde (Kisteleki u.)

Jól felszerelt a bölcsi, szép az udvar, sokféle játék van. A bölcsi vezetője nagyon korrekt. 

4.sz. Bölcsőde (Kisteleki u.)

Gyerekcentrikus, barátságos gondozónénik, tisztaság, jól felszerelt

4.sz. Bölcsőde (Kisteleki u.)

Új épület, kedves gondozók, egészséges táplálék.

4.sz. Bölcsőde (Kisteleki u.)

Szimpatikus volt a vezetőnő, tetszett a bölcsőde légköre, a tárgyi/higiénés feltételei. Amikor megismertük őket, meg voltunk elégedve a gondozónőkkel is. Igazán szeretik a gyerekeket, odafigyelnek rájuk. Sokat viszik őket az udvarra - ahol egyébként nagyon jók a mászókák -, és sokrétűen foglalkoztatják őket. Az ottani ételeket is szeretik a gyerekek.

7.sz. Bölcsőde (Szeder u.)

Hatalmas szeretettel és odaadással foglalkoznak a gyermekemmel, megértőek és rugalmasak, elfogadóak a Bölcsis Nénik :-)

A csoport terem barátságos, rendezett, és könnyen átlátható.

Az udvar is kellő teret enged a kinti játékokhoz, és amellett biztonságos és átlátható.

7.sz. Bölcsőde (Szeder u.)

Nagyon kedvesek a gondozónők, kislányomnak hamar megtetszett a légkör és szívesen jár ide, mi ezért szeretjük.

7.sz. Bölcsőde (Szeder u.)

Ebbe a bölcsibe járt a kisfiam és már ugyan ovit kezdett szeptemberben, de mivel nagyon elégedett voltam a bölcsivel, így szeretném leírni a véleményemet. A 8. csoportba jártunk Judit nénihez. Kisfiam imádta és úgy tapasztaltam, hogy kölcsönös volt a szeretet. Rengeteg dolgot tanult a gyerkőcöm az 1 év alatt. Pohárból inni, evőeszközzel enni, mondókázni, énekelni és még sorolhatnám. Mindig elmondták, hogy hogyan telt a gyerkőc napja, sokszor dicsérték.

Nagyon örülök, hogy ebbe a csoportba került a kisfiam!

7.sz. Bölcsőde (Szeder u.)

Kedvesek és gondoskodók a gondozónők, a gyermek megfelelő figyelmet és törődést kap.

8.sz. Bölcsőde (Tóváros)

Mert kedvesek a gondozónők és igényes a bölcsöde.

8.sz. Bölcsőde (Tóváros)

Szépen fel lett újítva, jó a megközelítése és nagyon kedvesek, kreatívak a kisgyermekgondozók, igazi szakemberek és nemcsak "gyerekmegőrzésről" szól a bölcsőde.

8.sz. Bölcsőde (Tóváros)

Nagyon aranyosak és kedvesek a gondozók. Örülök neki,hogy az étkezéseik megfelelnek mint minőségben mint mennyiségben az életkorukhoz mérten. A legfontosabb a gyermekem visszajelzése:Ő pedig minden nap nagyon szívesen megy reggelente és élményekkel tele tér haza. Sokat foglalkoznak a gyerekkel(versek,énekek),amikor csak tehetik a szabadban vannak. Nagyon szép felújított csoportszobák állnak rendelkezésre. Nagyon meg vagyunk elégedve!! Csak ajánlani tudnám mindenkinek!

8.sz. Bölcsőde (Tóváros)

A gondozónők nagyon kedvesek, jól felszerelt, frissen felújított a bölcsőde. Ezenkívül családias a légkör.

8.sz. Bölcsőde (Tóváros)

Mert nagyon aranyosak a gondozónők és szépen rendben tartott a környezet.

8.sz. Bölcsőde (Tóváros)

Szép, felújított csoportszobák, jó minőségű ennivaló, kedves, aranyos, szakképzett gondozónők.

8.sz. Bölcsőde (Tóváros)

Kedves, felkészült gondozónők. Barátságos, szeretetteljes légkör. A múlt évi feljújítás óta nagyon szépek az intézmény belső terei. Különösen örülök annak, hogy nagyon odafigyelnek az egészséges táplálkozásra.

8.sz. Bölcsőde (Tóváros)

Nagyon kedvesek a gondozónők, a vezetőnő és az egész személyzet!!! Sokat vannak a gyerekek levegőn, nagyon jó, változatos és egészséges a helyben főzött étel, a csoportszobák jól felszereltek, felújítottak. Biztonságban érzem a gyermekemet a bölcsődében! Nagyon szeretjük! (Csanád-Süni csoport) 

8.sz. Bölcsőde (Tóváros)

Kedvesek a gondozónők!

8.sz. Bölcsőde (Tóváros)

Nagyon kedvesek a gondozónők, és színvonalas a gyermekek ellátása minden szempontból. Nem utolsó sorban gyermekem ételallergiája nem okoz gondot, lelkiismeretesen kezelik. Mindenkinek szívből ajánlom ezt a bölcsit!

Agárd, Sárkány-Vár Bölcsőde

Azért szeretünk ide járni, mert a gondozók nagyon kedvesek. Sokat foglalkoznak a gyerekekkel. Hétről-hétre látszik a fejlődés. Rengeteg játék van a szobába.

Nagyon finoman és egészségesen főznek.

Van sószoba, ahol a gyerekek nyugodtan játszhatnak.

Sokat vannak az udvaron.

Nagyon odafigyelnek a betegségek megelőzésére. A kisfiam 1 éve jár oda és ez alatt kétszer volt csak beteg.
 

Ákombákom Bölcsőde

Nagyon kedvesek, megbízhatóak a gondozók. Nyugodt szívvel hagyom ott a gyerekemet.

Százszorszép Bölcsőde

Megfelelő fejlesztést kapunk, kedvesek a gondozónők, sokféle módon foglalkoztatják a gyerekeket.

Százszorszép Bölcsőde

Szakmailag nagyon felkészültek a gondozónők, nagyon nagy segítséget nyújtanak a gyerekeknek, szülőknek az óvodára való felkészülésben.

Velence, Babakert Bölcsőde

Családias, meleg környezet, barátságos, zöld rész, a gondozónők sajátjukként szeretik a gyerkőcöket, mindig mosolygósak, segítőkészek.

Velence, Babakert Bölcsőde

Úgy szeretik a gyermekemet,mintha sajátjuk lenne,a foglalkozások izgalmasak a gyerkőcnek és mindig újat tanul.a csoportszoba tágas és felszerelt,ennek azért örülök ,mert gyermekem még picurka és a kiságytól az etetőszékig,járókát mindent megtaláltunk.mindig kitalálnak valami újat,hogy gyermekeinknek évről évre jobb legyen.

Velence, Babakert Bölcsőde

Azért szeretünk ebbe a bölcsibe járni, mert szép tiszta minden, van játék bőven, nagyon kedvesek a gondozónők, és egyesével személyre szabottan foglalkoznak mindenkivel. Az én kisfiam sok törődést igényel, mert fél család vagyunk és ez lelkileg nagyon megviseli, ami az immunrendszerén is meglátszik, de amíg a gondozónőkkel van, addig minden gondját el tudja felejteni, mert annyi szeretetet és törődést kap tőlük. Sokkal többet nyújtanak, mint amennyit el lehetne várni. Nagyon sokat segítettek abban is, hogy a babám megtanuljon önálló lenni, megtanították neki a bilit használni, majd lépésről lépésre a wc-t, s most már a pelust is lassan el tudjuk hagyni alvás közben, ami szintén nekik köszönhető. Sok mondókát és éneket tanulnak, és gyakran táncolnak is. Gyakran valamilyen meglepivel fogadják a szülőket, rajzzal, ragasztott vagy gyúrma ajándékkal, amit a babák készítenek. Alkalmanként járnak lovardába is, aminek a babám nagyon örül. Előzőekben a babám félt a lovaktól, de amióta a bölcsibe jár, imád lovagolni. Tanítják nekik az illemet is játékosan, amitől a szülő aztán igazán elolvad, mikor egyik napról a másikra váratlanul megszólal a kisbabája,például hogy " Anya jól laktam, köszönöm szépen, nem kérek többet!" Ezen kívül gyakran kapnak ők is meglepetéseket, például mikuláskor kaptak csomagot, vagy új játékot, lufit... , mindig jutalmazzák őket, ha ügyesek voltak, ami nagyon motiváló a számukra. Ami nem mellékes, hogy a szülő pénztárcájának is megfelelő. Ez volt életünk egyik hibátlan döntése, hogy ezt a bölcsit választottuk.

Velence, Babakert Bölcsőde

Nagyon kedvesek a gondozónők, családias és jól felszerelt csoportszobák vannak. 

Velence, Babakert Bölcsőde

Az én nevelési elveimmel megegyező felfogású gondozónők foglalkoznak a gyermekkel. Rendezett, családias környezet. Kis lészámú csoport.

Velence, Babakert Bölcsőde

a gyermekem jókedvvel jár a bölcsibe,délután alig tudom haza vinni olyan jól érzi magát.változatos programok vannak, az egészséges táplálkozásra való nevelés a fő céljuk,segítenek nekünk a szobatisztaságra nevelésre,türelmesek,játékosan tanulnak.

Velence, Babakert Bölcsőde

A Babakert Bölcsődét csakis ajánlani tudom minden anyukának. Hihetetlenül rugalmasak, és szimpatikusak a gondozónők, és megértőek, illetve minden gyermekkel egységesen tudnak foglalkozni. Tíz hónaposan kezdett el ide járni a kisfiunk, és mint minden szülő, nagyon aggódtunk, hogy jó kezekbe kerül-e gyermekünk, és hogy nem-e kapkodjuk el ezt, hogy igaz szimpatikus, de mégis ismeretlen emberekre bízzuk ilyen korán. Nagyon pozitív dolgok következtek aztán, miután elkezdett ide járni a picurkánk. A gyermek jobban fejlődött, mint vele egy korú társai. A nagyobb gyerekektől és a foglalkozások eredménye képen annyit tanult ennyi idősen, hogy az már hihetetlen! A gyermekünk most másfél éves, de felér egy két évessel. Nem beszélve arról, hogy már egy évesen egyedül evett, mosta a fogát, és sok más olyan dolgot csinál, amit ennyi idősen más gyermeke nem. Szavakat mond, és mutatja, hogy neki mire van szüksége. Ez főként a gondozónők érdeme. Mikor bemegyünk a bölcsibe, soha nem halljuk, hogy bármelyik gyermek is sírna, mindenki boldogan játszik, és nagyon jól megvannak egymással, mintha testvérek lennének. Az udvar rendezett, nyáron még medence is fel volt állítva a gyermekeknek, programokra viszik a kicsiket időközönként, a szobák, konyha, mellékhelyiségek tiszták és rendezettek. Nagyon jól felszerelt, mindent meg lehet itt találni, ami egy egészséges gyermek fejlődéséhez szükséges. Ha bármi kétely is lenne, hogy hová szeretné járatni kicsikéjét, akkor csakis ajánlani tudom a Velencén található Babakert Bölcsődét!

Velence, Csőrike Bölcsőde

Azért szeretünk ide járni, mert családias a légkör, kedvesek, és hozzáértők a gondozók. Nagyon sokat tanul a kisfiam a különböző foglalkozásokon, különösen szereti az angolórákat. Pozitívum a sószoba, a rendezett környezet, az egészséges ételek. Öröm számunkra, hogy külön megemlékeznek minden kisgyerek születésnapjáról (tortával, lufival, énekkel). Ezen kívül figyelmet fordítanak arra, hogy ápolják az ünnepi hagyományokat is (Farsang, Húsvét, Mikulás, Karácsony). Csak így tovább!

Velence, Csőrike Bölcsőde

Azért választottuk ezt a bölcsit, mert nagyon sok jót hallottunk már róla. Minden nap más más foglalkozások vannak, rengeteg új verset, mondókát tanulnak a gyerekek. A gondozók/óvónénik is nagyon aranyosak, kedvesek a gyerekekkel. Az étkezésre is nagyon oda figyelnek, nem menzás ételt esznek a gyerekek. Ráadásul még egy nagyon klassz sószoba is van, sóhomokozóval, ahova minden nap beviszik a gyerekeket, és ezért sokkal kevesebbet betegek a gyerekek. Tiszta, szép és rendezett a mi bölcsink.

Velence, Csőrike Bölcsőde

Mert a kislányunk is nagyon szeret ide járni, szereti az óvónéniket, a gyerekeket. Figyelembe vették, hogy ételallergiás, és ezen felül van még sószoba is. Nagyon kedves, családias a hangulat, mi szülőként is mindig úgy érezzük, hogy törődnek velünk is. :)

Velence, Csőrike Bölcsőde

Minden gyerekre jut elegendő figyelem, különösen a beszoktatásnál voltak nagyon türelmesek, rugalmasak. Jól felszerlt játszószoba, sószoba, változatos és egészséges ételek jellemzik a bölcsödét. A gyerekeket minden nap változatos programokkal kötik le.

Velence, Csőrike Bölcsőde

Kedvesek a gyerekekkel, színvonalasak a foglalkozások, sok újat tanul a kisfiam. Különösen szereti az angol foglalkozást. Jól felszerelt a bölcsőde, van sószoba, és az atmoszféra nagyon családias.

Velence, Csőrike Bölcsőde

Szeretettel bánnak a gyerekekkel, és szülőkkel egyaránt. Mindent megtesznek azért, hogy nyugodt szívvel hagyjam ott gyermekem. A legjobb a környéken!!!! 

Velence, Csőrike Bölcsőde

Azért szeretjük ezt a bölcsödét, mert a kisfiunk aki nagyon nehezen nyílik meg másoknak jókedvűen megy reggelente, jókedvűen jön haza onnan, élményekkel gazdagon, és nyugodtan a gondozónőkre merem bízni őt, míg dolgozom, mert tudom, hogy jó helyen van és vigyáznak, odafigyelnek rá maximálisan.

Velence, Csőrike Bölcsőde

Szimpatikus a hozzá állás a gyermekhez és szülőkhöz egyaránt,kitűnő a környezet ahol nap mint nap játszik a gyermek,nehezebb beszoktatásnál (mint pl.nálunk) valóban több törődést és odafigyelést tapasztaltunk és a gyermekem nagyon szereti és rengeteget tanul!

Velence, Csőrike Bölcsőde

Szakképzett, határozott óvónéni segíti a beilleszkedést. Minden nap óvodai szintű foglalkozások és napirend. A nap végére boldog, kiegyensúlyozott, nevető gyermeket kapnak a szülők, akikkel a dolgozók jó kapcsolatot ápolnak. Gyermek: Donát

Velence, Csőrike Bölcsőde

Minden gondozó nagyon kedves, szereti a gyermek a környezetet és a foglalkozásokat. Van sószoba is, ami plusz lehetőség a gyermekek számára.

Szóval együttvéve minden szuper.

Velence, Csőrike Bölcsőde

Nem mindegy, hogy gyermeked milyen környezetben tölti a nap nagy részét.Hozzáértő, kedves emberekkel,családias hangulatban és még tanul, fejlődik is.Hát ezért!

 

 

 

 

 

 

Az információk változhatnak, érdeklődj a megadott elérhetőségeken!
Pontatlanságot találtál? Itt jelezheted nekünk!

Partnereink