Jelenlegi hely

Antibakteriális kezelés vegyszermentesen, növényi alapanyagokkal

Nyerj Bactakleen Ultramist Herbal kezelést a Budapestimamival ››
Ki ne szeretné biztonságban tudni a családját a különböző fertőzésektől? Milyen módszereink vannak erre? Lássuk csak: takarítás, fertőtlenítés, szellőztetés... És ha lehet mindent vegyszermentesen! A jó hír az, hogy ma már létezik olyan termék és megoldás, amivel otthonunk, autónk, de még a tágabb közösségi terek is kiválóan fertőtleníthetők, méghozzá különböző vegyszerek használata nélkül.

"Egy gyereknek meg kell ennie évente legalább 1 kg koszt"

Ugye ismerős a mondás? Sőt, ezrek hisznek az "5másodperces szabályban" is, vagyis, ha egy földre esett ételt 5 másodpercen belül felkapunk, akkor "nem másznak rá a baktériumok." Mindez persze csak addig jópofa, amíg azon nem kapod magad, hogy a gyereked már megint és megint beteg... 

Kólika, szalmonella, de elég egy sima köhögéses nyavalya is, és elkezdesz azon gondolkodni, hogy akkor hogy is lesz a munka-magánélet egyensúlyából a munka rész? Mit rontottál el? Más gyereke miért nem beteg, a tiéd miért az? És egyáltalán hány antibiotikum kúránál kezdj el aggódni?

Az ember gyorsan rádöbben, hogy anyaként az imádkozás mellett kb. két lehetősége van:

1. IMMUNERŐSÍTÉS
Vitamin, vitamin, friss levegő, vitamin, sok alvás, sok folyadék, természetes gyógymódok. Ja, és vitamin.

2. FERTŐTLENÍTÉS 
Amivel ha nem akarod legyalulni az első pontban feljavított immunrendszered, akkor a vegyszermentes verziókat keresed. Erre hozunk Neked néhány ötletet is. Ezúttal a Bactakleen termékcsaládot mutatjuk be, amit kis szerencsével ingyenesen ki is próbálhatsz otthonodban, autódban vagy akár az ovitokban, bölcsitekben!

BACTAKLEEN - Próbáld ki otthon vagy az ovis/bölcsis csoportban!

Mi is az egyik oviban találkoztunk a Bactakleen névvel, és mint kiderült egy teljesen növényi alapú, egyedülálló technológiáról van szó, amivel a baktériummentes levegő és környezet garantálható. 

Tökéletes módja a bakteriális fertőzések megelőzésének, mivel alkalmazható zárt helyiségekben, szobákban, termekben, autóban, közlekedési eszközökön.

A legjobb az egészben (azon túl, hogy vegyszermentes), hogy nemcsak rövid, de hosszabb távú helyi fertőtlenítésre alkalmas (pl. mosdók, kapaszkodók, kilincsek, illetve a kezünk fertőtlenítése által), és emellett teljes helyiségek, járművek antibakteriális védelmét is el tudja látni akár több hónapos időtartamra.

Bactakleen termékcsalád

Bactakleen Odour Killer szagtalanító víz alapú dezodoráló spray, amely eltünteti a baktériumok és a penészgombák növekedésének eredményeként keletkező szagokat, miközben kellemes, zöld tea illatúvá teszi a levegőt.

Bactakleen Herbal Kézfertőtlenítő, amit a biztonság és a funkcionalitás szem előtt tartásával fejlesztettek ki, figyelembe véve a gyermekek, terhes nők és felnőttek széles körét. Vízbázisú, kizárólag növényi hatóanyagokat tartalmaz, amelyek jól ismertek és antibakteriális tulajdonságaik kombináltak a bőrt kímélő, hidratáló hatásukkal. 


Világszerte elismert laboratóriumok, mint az SGS és a TÜV által végzett tesztek bizonyítják, hogy a Bactakleen termékek kimutathatóan elpusztítják a baktériumok és gombák 99,9%-át.

Nyerj Bactakleen UltraMist Herbal kezelést magadnak vagy bölcsidnek/ovidnak!

A Bactakleen UltraMist Herbal egy növényi anyagokat használó, teljes antibakteriális kezelést nyújtó technológia. A berendezés a koncentrált antibakteriális oldatot ultrafinom köddé porlasztja, amely több száz millió mikroszkopikus "nano méretű" részecskét tartalmaz, melyek képesek eljutni mindenhová az adott térben. Az Ultra Mist a legapróbb réseken is beúszik, és képes behatolni a kárpitba, szövetekbe és porózus felületekbe a baktériumok és a gombák elpusztításához.


A Bactakleen rendszer 15-20 perc alatt képes autók belső tereinek, de akár lakások, házak, egyéb épületek zárt tereinek antibakteriális kezelésére. Növényi alapú technológia, amely bárhol használható, ahol a bakteriális fertőzések elkerülése a cél.

Ez a kezelés hatalmas segítség lehet otthon, a munkahelyen és az autóban:

  • Megfázásos szezonban
  • Betegség esetén a család többi tagjának védelme és a visszafertőzés megakadályozása érdekében
  • Kisbaba érkezése előtt
  • Nagytakarítások lezárásaként
  • Azoknak, akik allergiások a különböző vegyszerekre
  • Kutya vagy más kisállat tartása esetén

KIPRÓBÁLOM A BACTAKLEEN-T INGYEN
JÁTSZOM A NYEREMÉNYÉRT ››

A Bactakleen antibakteriális kezelés sem emberre, sem állatra nem veszélyes, nem kell a növényeket sem kivinni a helyiségből.

További információ: https://www.bactakleen.hu/
A nyereményjáték sorsolása: 2019. április 21-én
Tovább a játék oldalára itt ››

- Budapestimami -

Partnereink