Jelenlegi hely

Hasznos tanácsok a lenyűgöző karácsonyi dekoráció elkészítéséhez

Az ünnepet megelőző hetek a karácsonyra hangolódásból állnak. Ide tartozik az ajándékok beszerzése, az ünnepi menü kitalálása, valamint a dekoráció elkészítése is. Cikkünkkel megpróbálunk az utóbbihoz némi segítséggel szolgálni.

A dekorálás az előkészületek egyik legfontosabb lépése

Az ünnepi dekoráció részét képezik a lenyűgöző karácsonyi díszek és figurák, a fények és a különleges illatok. Mindegyik elemre kiemelt figyelmet kell fordítani a dekorálás során. A karácsonyi dekoráció két központi eleme az adventi koszorú és a karácsonyfa. Előbbiből nem kell minden évben újat vásárolni, néhány dekorációs kellékkel, valamint a gyertyák kicserélésével könnyen újjá varázsolható a tavalyi. A karácsonyfa feldíszítéséhez a díszek elengedhetetlenül fontosak, amelyek készülhetnek műanyagból, fémből, fából, szalmából vagy éppen üvegből. Természetesen ezek mellett a karácsonyi fényfüzérek sem maradhatnak ki a fadíszítés során. Ezekből bátran vásárolható több is, hiszen használhatóak ablak- és ajtódíszítésre egyaránt. Ha kültéri változatot is sikerül beszerezni, akkor a kert is egyszerűen ünnepi díszbe öltöztethető.

A fotó forrása: Ewalds.hu

Már komplett karácsonyi világító dekoráció is kapható

A lakás további helyiségeiről sem szabad megfeledkezni: bátran helyezhetőek különleges karácsonyi figurák az asztalokra, a párkányokra és a polcokra egyaránt. Érdemes a lakás minden szegletében némi karácsonyi hangulatot csempészni. Már kaphatóak miniatűr karácsonyi figurák, betlehemi dekorációk, körhinta figurák és komplett karácsonyi világító dekoráció is. Utóbbi garantáltan minden családtagot és vendéget lenyűgöz. Természetesen karácsonykor az angyalkákat ábrázoló figurákból sosem elég. Ahogy már korábban említettük, az illatokra is érdemes figyelni, célszerű beszerezni narancsos és fahéjas illatot árasztó gyertyákat és illóolajokat. Továbbá érdemes tudatosan vásárolni, vagyis úgy kiválasztani a különféle díszeket és figurákat, hogy azok harmonizáljanak egymással.

A fotó forrása: Ewalds.hu

Szponzorált tartalom

Az információk változhatnak, érdeklődj a megadott elérhetőségeken!
Pontatlanságot találtál? Itt jelezheted nekünk!

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

13+1 tipp az influenza ellen az otthonunkhoz

13+1 tipp az influenza ellen az otthonunkhoz

Minden évben drukkolunk, hogy idén ne kapjuk el az influenzát, és most már a covid is erre a listára került. Tudtad, hogy az omikron vírus műanyag felületen akár 200 órán keresztül is életképes? 13+1 tipp, amire eddig nem is figyeltünk, hogyan védekezzünk ellene otthon.
100 DIY jelmezötlet kartonból - avagy varrni nem tudó anyuk figyelem

100 DIY jelmezötlet kartonból - avagy varrni nem tudó anyuk figyelem

Tételezzük fel, hogy te is abba a táborba tartozol, aki nem vesz bolti jelmezt farsangra a gyerkőcnek, hanem magának varr egyet. De tételezzük fel, hogy nem tudsz varrni és ez örökké csak álom marad…
Nem hajlandó köszönni a büdös kölke!? Kell neki egyáltalán?

Nem hajlandó köszönni a büdös kölke!? Kell neki egyáltalán?

Előfordult már veled, hogy bármennyire is szeretted volna, drága gyermeked nem nyitotta ki a száját és nem köszönt ismerősnek, barátnak, szomszéd néninek, bárkinek? Felhúztad magad vagy elfogadtad, hogy ő ilyen és kész? Teveliné Horváth Melinda szakpszichológus véleményét kérdeztük a "nemköszönés" jelenségről.
Felsőoktatási Képzőművészeti Ösztöndíj

Felsőoktatási Képzőművészeti Ösztöndíj

Pályázat típusa: ösztöndíjBeküldési határidő: 2022. február 10.Korcsoport: felsőoktatásban tanulók részére

Partnereink

Ugrás az oldal tetejére