Jelenlegi hely

Hasznos tanácsok a lenyűgöző karácsonyi dekoráció elkészítéséhez

Az ünnepet megelőző hetek a karácsonyra hangolódásból állnak. Ide tartozik az ajándékok beszerzése, az ünnepi menü kitalálása, valamint a dekoráció elkészítése is. Cikkünkkel megpróbálunk az utóbbihoz némi segítséggel szolgálni.

A dekorálás az előkészületek egyik legfontosabb lépése

Az ünnepi dekoráció részét képezik a lenyűgöző karácsonyi díszek és figurák, a fények és a különleges illatok. Mindegyik elemre kiemelt figyelmet kell fordítani a dekorálás során. A karácsonyi dekoráció két központi eleme az adventi koszorú és a karácsonyfa. Előbbiből nem kell minden évben újat vásárolni, néhány dekorációs kellékkel, valamint a gyertyák kicserélésével könnyen újjá varázsolható a tavalyi. A karácsonyfa feldíszítéséhez a díszek elengedhetetlenül fontosak, amelyek készülhetnek műanyagból, fémből, fából, szalmából vagy éppen üvegből. Természetesen ezek mellett a karácsonyi fényfüzérek sem maradhatnak ki a fadíszítés során. Ezekből bátran vásárolható több is, hiszen használhatóak ablak- és ajtódíszítésre egyaránt. Ha kültéri változatot is sikerül beszerezni, akkor a kert is egyszerűen ünnepi díszbe öltöztethető.

A fotó forrása: Ewalds.hu

Már komplett karácsonyi világító dekoráció is kapható

A lakás további helyiségeiről sem szabad megfeledkezni: bátran helyezhetőek különleges karácsonyi figurák az asztalokra, a párkányokra és a polcokra egyaránt. Érdemes a lakás minden szegletében némi karácsonyi hangulatot csempészni. Már kaphatóak miniatűr karácsonyi figurák, betlehemi dekorációk, körhinta figurák és komplett karácsonyi világító dekoráció is. Utóbbi garantáltan minden családtagot és vendéget lenyűgöz. Természetesen karácsonykor az angyalkákat ábrázoló figurákból sosem elég. Ahogy már korábban említettük, az illatokra is érdemes figyelni, célszerű beszerezni narancsos és fahéjas illatot árasztó gyertyákat és illóolajokat. Továbbá érdemes tudatosan vásárolni, vagyis úgy kiválasztani a különféle díszeket és figurákat, hogy azok harmonizáljanak egymással.

A fotó forrása: Ewalds.hu

Szponzorált tartalom

Az információk változhatnak, érdeklődj a megadott elérhetőségeken!
Pontatlanságot találtál? Itt jelezheted nekünk!

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

Könyvajánló kamaszoknak: Holden Rose és a Lapátos fickó

Könyvajánló kamaszoknak: Holden Rose és a Lapátos fickó

A debreceni Ünnepi Könyvhét valamint új könyvsorozatának első kötetének megjelenése miatt látogatott el Debrecenbe Kovács Attila avagy Holden Rose. Vele beszélgettünk gyerekekről, motívációról, és nem utolsó sorban kamaszoknak szóló 10 pluszos könyvéről, a Lapátos fickóról.
Ti ünneplitek még a pedagógusnapot?

Ugye ti is ünneplitek még a pedagógusnapot?

Idén 70 éve, pontosan 1952 június 7-e óta ünnepeljük Magyarországon június első vasárnapján a Pedagógusnapot. Belépünk az óvoda ajtaján és akár évtizedekig elkísérnek minket, velünk vannak, míg tanulunk. Sőt, sokszor tovább. Köszönjük!
Mese csecsemőkortól: napi tizenöt perc felolvasás akár két év előnyt jelenthet?

Mese csecsemőkortól: napi tizenöt perc felolvasás akár két év előnyt jelenthet?

Tapasztalatok szerint már az anyuka hasában lévő magzatnak is érdemes verseket olvasni. Az itt hallott ritmusokkal, később az adott korosztály számára készült könyvek segítségével akár másfél-két év előnyre is szert tehetnek a gyerekek az iskola első évére kortársaikhoz képest.
Nyáron is tanuljon a gyerek?

Nyáron is tanuljon a gyerek?

Buta kérdés, igaz? Hiszen iskolaidőben sem tanul! Titkos (és aljas de jó szándékkal vezérelt) szülői trükkök, praktikák az észrevétlen nyári tanuláshoz nem csak szülőknek.

Partnereink

Ugrás az oldal tetejére