Jelenlegi hely

Szakértőink

Markó Viktória - Lakberendező

Lakberendező - Markó Viktória

Az ingyenes online tanácsadás szünetel!

Blaskó Anna

HR és munkaügyi szakértő, coach - Blaskó Anna

Közel 15 év multinacionális vállalatoknál szerzett tapasztalatom van különböző humánerőforrás menedzsment területeken: toborzásban, kiválasztásban, munkajogi kérdésekben, kompenzációban, szervezeti átalakításokban, belső tréneri és moderátori tevékenységekben, szervezetfejlesztésben, változásmenedzselésben, munkavállalói motivációban és tudásmenedzsmentben.

Fürész-Mayernik Melinda

Gyermek angol oktató - Fürész-Mayernik Melinda

Fürész-Mayernik Melinda vagyok, baba- és gyermek angol oktató, tanácsadó, az Angol Kalauz program alapítója.

Kaczur Beatrix, személyi edző és táplálkozási tanácsadó

Személyi edző és táplálkozási tanácsadó - Kaczur Beatrix

Kaczur Beatrix vagyok egy hét éves kislány anyukája. Személyi edzőként és táplálkozási tanácsadóként dolgozom. 

Nagy-Majoros Zsanett, dúla

Dúla - Nagy-Majoros Zsanett

Nagy-Majoros Zsanett vagyok, dúla, 2 kisgyermek édesanyja. Szülésre készítek fel családokat, információval látom el őket, szüléseket kísérek és a gyermekágy alatt segítek.

Pernyéz Zsuzsanna business coach

Business Coach - Pernyéz Zsuzsa

Nehéz összeegyeztetni a munkát a családdal, és még magadra is szánnál időt? Stresszes a munkád: hogyan kezeld? Vállalkoznál: hogy kezdj hozzá? Probléma az időgazdálkodás? Vannak céljaid az életben? A siker és a harmónia megférnek egymással az életünkben!

Jakab Csilla Life Coach

Life Coach - Jakab Csilla

Témakörök, melyekben várom a kérdéseket: gyereknevelés, párkapcsolat, életúttervezés, meseterápia, önismeret, egészségfejlesztés. Csupán szándékozni kell a változás igényét, és a segítség megérkezik hozzá.

Dr. Kovacsics Ákos ügyvéd

Ügyvéd - Dr. Kovacsics Ákos

Családjogi kérdések, (gyerek elhelyezés, gyerektartás, kapcsolattartás, házasság felbontása, házassági vagyonjog, származás megállapítása iránti ügyek stb.) terhes, illetve kisgyermeket nevelő nők munkajogi ügyei, örökösödési ügyek, gyermekek vagyoni ügyei, illetve egyéb, az oldalon található témákkal kapcsolatos ügyekben várom a kérdéseket.

Keller Orsolya okleveles grafológus és rajzelemző

Okleveles grafológus és rajzelemző - Keller Orsolya

Keller Orsolya, okleveles grafológus és rajzelemző vagyok. Nagyon örülök, hogy megtanulhattam a grafológia tudományát. Szívesen válaszolok gyerekek rajzaival, írásaival, rajzfejlődéssel kapcsolatban!

Horváthné Radics Mónika

TB tanácsadás - Horváthné Radics Mónika

A társadalombiztosítás egy speciális területére: a kismamák, gyermeket tervező családok ellátásaira szakosodtam. 2005 óta tartok tanácsadást kismamáknak, gyermeket tervező családoknak.

Horváth Judit - Montessori szakértő

Montessori szakértő - Horváth Ibolya Judit

A Montessori szellemiségű pedagógia gyermekközpontú, mert önállóságra tanít, mert életre szóló tapasztalati tudást ad, mert minden kisgyermeket saját magához viszonyít, és egyéni ütemben fejleszt. A gyermek szükségleteiből és nem az előzetesen kigondolt követelményekből indul ki.

Szülésfelkészítő, jógaoktató - Szender Niki

Szender Niki vagyok. Birthlight kismama jóga, babás jóga, hatha jógaoktató, független szülésfelkészítő és a Fejér megyei Szent György Kórház szülésfelkészítésének óraadó tanára.

Gyógytornász - fiziotherapeuta - Kozákné Papp Gabriella

Kozákné Papp Gabriella gyógytornász - fiziotherapeuta. Mozgásfejlődésükben sérült, illetve megkésett csecsemők neurohabilitációs tréningjét végzem immár 15 éve sikeresen megyénkben. A kezelés egyéni, személyre szabott, a beteg otthonában történik, így a szülők aktív közreműködésével és betanításával jár. Elsősorban csípőficam, dongaláb, szülési felkarbénulás, ferde nyak, és a szülés során bekövetkezett idegrendszeri problémák komplex rehabilitációját tartalmazza a kezelés.

Botosné Kárász Brigitta - Gitta Irodája

Könyvelő - Botosné Kárász Brigitta

Botosné Kárász Brigitta vagyok egy kislány anyukája.Könyvelőként, tanácsadóként és pénzügyesként dolgozom. Közgazdász és mérlegképes könyvelő végzettség birtokában valamint megszerzett tapasztalataim alapján szeretnék segíteni mindenkinek, ha vállalkozást tervez, indít vagy már van vállalkozása.

Logopédus - Pápai Katalin

Pápai Katalin, logopédus. Akikkel foglalkozom: három éves kortól felnőttekig, a következők szerint:
- megkésett beszédfejlődés
- fejlődési diszfázia
- pöszeség
- beszédészlelési és beszédmegértési zavarok
- diszlexia, diszgráfia
- autisták nyelv- és beszédfejlesztése
- afázia

Karrier tanácsadó - Varga Orsolya

Varga Orsolya vagyok, háromgyerekes anyuka. Coachként abban tudok segíteni, hogy a munkakereséskor milyen értékek emelnek ki Téged a tömegből, mit érdemes hangsúlyoznod, hogyan tudod jól eladni és előadni magad.

Dr. Fellegi Veronika - Fül-orr-gégész szakorvos

Fül-orr-gégész szakorvos - Dr. Fellegi Veronika

Dr. Fellegi Veronika vagyok. Bár sebészi szakmám van, munkám során igyekszem úgy gyógyítani a betegeket, gyermekeket és felnőtteket egyaránt, hogy csak a végső esetben kerüljön sor műtétre, ez alól természetesen kivételt képeznek a sürgős, életveszélyes betegségek.

Dr. Fellegi Veronika - Homeopátiás orvos

Homeopátiás orvos - Dr. Fellegi Veronika

Dr. Fellegi Veronika vagyok. Szakorvosként számtalanszor szembesültem olyan helyzettel, betegséggel, amikor az orvos tehetetlennek érzi magát, a betegség mindig kiújul, visszatér, és bár minden kezelést megpróbálunk a páciensünk továbbra is panaszkodik. Sok betegem kérte, hogy valamilyen természetes gyógymóddal próbálkozzunk inkább a kémiai gyógyszerek helyett.

Bőrgyógyász szakorvos - Dr. Holub Orsolya

Dr. Holub Orsolya bőrgyógyász szakorvos vagyok. Tevékenységi területem: általános felnőtt-, és gyermekbőrgyógyászat, anyajegyvizsgálat, bőrdaganatszűrés, ekzemas betegségek, serdülőkori bőrproblémák, változókori bőrpanaszok, bakteriális, gombás és vírusos bőrbetegségek, körömbetegségek, pikkelysömör kezelése.

Hegedűs Judit védőnő Székesfehérvár

Védőnő - Hegedűs Judit

Hegedűs Juditnak hívnak, védőnőként dolgozom. Elsősorban az anyukáknak és a babáknak szeretnék segíteni tudásommal, tapasztalataimmal, ismereteimmel, hogy minél örömtelibben és gondtalanabbul élvezzék az együtt töltött időt az élet fogantatásától az iskolakezdésig.

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Partnereink

Ugrás az oldal tetejére