Jelenlegi hely

Botosné Kárász Brigitta

Botosné Kárász Brigitta vagyok egy kislány anyukája.Könyvelőként, tanácsadóként és pénzügyesként dolgozom. Közgazdász és mérlegképes könyvelő végzettség birtokában valamint megszerzett tapasztalataim alapján szeretnék segíteni mindenkinek, ha vállalkozást tervez, indít vagy már van vállalkozása.

Gyermekem születése után felmerült bennem a gondolat, hogy hogyan tudnék önállósodni, változtatni az addig életemen, hogy minél több időt tölthessek gyermekkel és mellette anyagilag is jobban járjak. Ez gondolom más anyukák fejében is megfordult.
 
Szükség volt egy kis időre, mire kitaláltam mit is szeretnék csinálni, mi az ami örömet okoz. Így született meg a Gitta Irodája, ahol könyvelés  és tanácsadási tevékenység mellett oktatás is folyik. Így megismerhetik az érdeklődök az egyszeres könyvelés alapjait is. Ez a könyvelési mód az egyéni vállalkozások könyvelési formája, amelyhez nem szükséges képesített könyvelőt alkalmazni, ha saját maga szeretné végezni a könyvelést. Így megszületett az ingyenes tanfolyam ötlete, amely megvalósításra is került.
 
A tanfolyamon megismerheti mindenki hogyan is működik a könyvelés Excel táblázatban, tehát plusz befektetést sem igényel és ajánlom mindenkinek, aki egyéni vállalkozásban gondolkodik. Hírlevélre feliratkozva lehet jelentkezni rá: http://www.gittairodaja.hu/
 
A Kincskereső Könyvelő Klub pedig ennek már a kibővített változata, mivel itt már az egyéni vállalkozás alapításától, részletes könyvelési ismereteken át a bevallások elkészítését is meg lehet ismerni. Részletek: http://www.gittairodaja.hu/kincskereso-konyvelok-klubja/
 
Könyvelőként, tanácsadóként az elmondottak, leírtak alapján ötletek születnek mire is kellene vállalkozni, milyen vállalkozási móddal érdemes kezdeni és milyen feltételei vannak. Kérdések érkezhetnek még GYES, GYED, családi kedvezmény  és könyvelési témában is.
 
Szeretnék segíteni abban, hogy más is megtalálja munkájában az örömet, a hobbijából vállalkozást tudjon indítani  és családja előnyére tudja fordítani az újdonságokat.
A kérdésekre 5 munkanapon belül válaszolok.
 
Közvetlenül az info@gittairodaja.hu email címen vagy a 30/907-90-90-es telefonszámon kereshettek meg.

Botosné Kárász Brigitta könyvelőhöz 2015. júliusa előtt érkezett kérdéseket és azokra adott válaszokat itt olvashatod >>

 

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Partnereink

Ugrás az oldal tetejére