Jelenlegi hely

Birkenstock papucsok – ne félj a különböző színektől

Hogy melyik az idei szezon színe? Nos valójában az összes! Eleve a téli nyomottság után kifejezetten pezsdítő látvány a számtalan színvariáció. De valahogy ebben az évben még nagyobb hangsúlyt kapnak az árnyalatok. Úgyhogy itt az idő közelebbről is megismerned őket!

Színpompás látvány és minőség? Igen!

Miért tanácsoljuk azt, hogy nyugodtan vásárolj Birkenstock papucsot az Answear felhozatalából? Azért, mert ilyen módon minimum két legyet is üthetsz egy csapással. Egyrészt magadénak tudhatod azt a fajta minőséget, ami a márka esetében alapvető, ugyanakkor egyáltalán nem mindennapi. A prémium, mint kiegészítő jelző teljes joggal kívánkozik ide. Másrészt a sokszínűséget is megélheted, hiszen a termékek között a szivárvány varázslatos színessége ölt testet, ami kétségtelenül páratlan élmény. Még akkor is jó ötlet belemerülnöd a színek tengerébe, ha idáig úgy gondoltad, hogy neked bőven elegendő az az egy-két árnyalat, ami eddig az öltözködésedet jellemezte. Jó, ha vannak bevált színeid. Viszont ha elzárod magad a lehetőségek elől, akkor hihetetlenül vonzó ajánlatokról maradhatsz le. A nyitottság ezzel szemben megannyi új élményt hozhat az életedbe! Szóval megéri ez alapján nézelődni, mert mi a legrosszabb, ami történhet? Mondjuk érnek csábítóan vonzó lehetőségek!

Melyik márka szól még hozzád?

Azt is sűrűn emlegetjük, hogy kifizetődő taktika vásárolni Karl Lagerfeld terméket az Answear oldaláról. Nem ok nélkül szajkózzuk ezt. A gyártó stílusossága megkérdőjelezhetetlen, s ezzel együtt a megbízhatóság sem szenvedhet csorbát. Tehát ha egy olyan céget keresel, akiben garantáltan ott van minden, amire csak vágysz minőség, elérhetőség témájában, akkor jó helyen jársz. Ráadásul szavakkal ugyan nem körülírható, de határozottan vonzó, ellenállhatatlan az a fajta egyedi kellem, ami a márka háza táján arat. Amiben ha megtalálod önmagadat, az ízlésedet, akkor a jó közérzet, meg persze a szabad szemmel is látható vonzó kisugárzás borítékolható. Ennél többre nincs is szükséged a teljes elégedettséghez.

Kire hallgass?

Ezek után már csak az a kérdés, hogyha képtelen vagy dönteni, akkor ki a jó tanácsadó? Kinek a véleményét fogadhatod el a legnagyobb természetességgel? Ki az, akiben annyira megbízhatsz, hogy amit mond arról fel sem merül, hogy nem neked, rólad és érted szól? Nos a válasz egyszerűbb, mint gondolnád. És nem kívül keresendő, hanem benned! Ugyanis a leghitelesebb döntnök ebben a dilemmában is a szíved hangja. Az egyéniséged, a személyiséged az, aki te vagy, és az, akivé válni szeretnél. Úgyhogy ha teljes benned a bizonytalanság, ha úgy érzékeled, hogy képtelen vagy dülőre jutni a vásárlásban, akkor semmi vész. Nyugalom! Mit üzen, mit súg, mit sugall a szíved? Ha befelé figyelsz, akkor megtalálhatod azokat a válaszokat, amik egy az egyben téged erősítenek, amik valóban rólad szólnak, és amik azért vannak, hogy arra biztassanak nincsen szükséged másra, senki tanácsadóra vagy megmondó figurára, mert minden ami fontos, minden ami releváns, és minden, ami figyelemre méltó már benned van!

Szponzorált tartalom

Az információk változhatnak, érdeklődj a megadott elérhetőségeken!
Pontatlanságot találtál? Itt jelezheted nekünk!

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

50 év a Hortobágyi Pusztán

50 év a Hortobágyi Pusztán

Pályázat típusa: alkotópályázat 3 - 18+ korosztályig több kategóriában Beküldési határidő: 2023. április 3.
Hímzett kötény, kiscsizma... 2023

Hímzett kötény, kiscsizma... 2023

Pályázat típusa: néptánverseny óvodás csoportoknak Beküldési határidő: 2023. március 21.
Janikovszky Éva meseíró pályázat

Janikovszky Éva meseíró pályázat

Pályázat típusa: 7-16 éves fiataloknak írói pályázat Beküldési határidő: 2023. április 12.
Ismered azokat a napokat? – avagy anyák home office-ban

Ismered azokat a napokat? – avagy anyák home office-ban

Ismered azokat a napokat, amikor már annyira felgyülemlik a fejed felett a tennivaló, hogy tudod, csak akkor végeznél vele, ha 3 napig alvás nélkül nyomnád?

Partnereink

Ugrás az oldal tetejére