Jelenlegi hely

Divatos játék – milyen cipők és kiegészítők segítenek hozzáadni ruházatod karakteréhez?

Különféle szettjeink összeállításakor mindig egy bizonyos stílus, egy adott irányvonal jelenti a kiindulási pontot. Legyen az sportos, elegáns vagy metál, mindig az adott stílus karakterisztikájához igazítjuk kiegészítőinket, hogy azt kihangsúlyozzák. Különösen igaz ez a lábbelikre és a sapkákra. Minden stílusnak megvannak ugyanis a maguk viseletei ezekből. Egy pár tornacipő például sosem lesz elegáns viselet, ahogy az oxford cipő sem állja meg a helyét egy metálkoncerten.

A megfelelő cipő megválasztása

Öltözetünk stílusát nagyban meghatározza, hogy milyen cipőt választunk mellé. Egy elegáns szett egy pár sneakerrel már egyből sportos eleganciát képviselő, úgynevezett félelegáns öltözetté válik. Tehát nagyon észnél kell lennünk a megfelelő darabok kiválasztása során. Ennek viszont koránt sem kell azt jelentenie, hogy a megszokott unalmas lábbelik mellett kell leraknunk a voksot. Volt idő, mikor a tornacipők például csak a hiphopos körökben voltak elterjedtek, amíg a keményebb fémzenét kedvelők rá nem jöttek, milyen jól illik az ő ruhatárukba is. Feltétlen megéri kísérleteznünk ezzel tehát. Csupán arra kell eléggé odafigyelnünk, hogy az összehatást ne rontsa el. Az egyedi darabok megválasztása bár kényes téma, mégis ezek jelentik a legnagyobb sikert az igazán menő szettek megtalálásához. Például egyre felkapottabbak lettek a latyakos időre való tekintettel a különféle gumicsizmák. Ezek az eredetileg kertészkedéshez és gazdálkodáshoz használt praktikus lábbelik már számtalan különféle dizájnban megtalálhatóak a piacon. A játékos színes daraboktól kezdve az elegánsabb fekete kivitelezésig mindenféle stílusú darabot találhatunk. Hosszú- és rövidszárú csizmákat egyaránt. A legnagyobb előnyük pedig, hogy bár rendkívül divatosnak számítanak, még nem futottak be teljesen, tehát ez a feltörekvő divat egyedinek számít, nem tört be még a mainstreambe. Így egy szettünk karakterisztikájához illő darab hatalmas sikert jelenthet – ilyen szettel garantáltan különleges megjelenésünk lesz. Ha pedig a legmenőbb kínálatból szeretnénk válogatni, érdemes szétnéznünk a Hunter gumicsizma kínálatában.

Leghangsúlyosabb kiegészítőnk: a sapka

Ahogyan a cím is állítja, ez így igaz. Bárkivel találkozunk vagy állunk le beszélgetni, a fej az a rész, amit a leginkább megnézünk egymáson. Nagyon hangsúlyos szerepe van tehát öltözködésünkben a különféle fejfedőknek. Egy adott sapka vagy kalap számtalan dolgot kifejezhet. Egy menő baseball sapka például laza, sportos megjelenést biztosít, így bármilyen szett részeként is viseljük, ezt a hatást fogja erősíteni az adott ruhakollekción, míg egy halászkalap választása segít suburban stílusban feldobni az adott ruházatot. A legjobb dolog viszont, hogy bármilyen fazont is válasszunk, számtalan különféle stílusban találhatunk belőlük variációkat. Így ha nem akarjuk, hogy az adott szettünk túlságosan a sportos stílusba menjen el, a különféle színes mintázatú baseball sapkák már kevésbé nyújtanak sportos látványt.

Szponzorált tartalom

Az információk változhatnak, érdeklődj a megadott elérhetőségeken!
Pontatlanságot találtál? Itt jelezheted nekünk!

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

A jó szó öröme

A jó szó öröme

Hiánycikk. Semmibe sem kerül, mégis nagyon sokat ér. Nélküle nehezen lehetne túlélni a hétköznapokat.
Tippek, hogyan legyen élményekkel teli már az utazás is vonattal, ha gyerekkel indultok el

Tippek, hogyan legyen élményekkel teli már az utazás is vonattal, ha gyerekkel indultok el

Évek óta vonattal megyünk nyaralni. Először csak kettesben a férjemmel, majd csatlakozott a fiúnk 12 éve, 7 éve a lányunk is. Ehhez hoztam jól bevált „praktikákat”, hogy stressz helyett valóban élményekkel legyen teli már az utazás is.
Irány vonattal és busszal a nyaralás! - Foglalkoztatók, kvízek, mesék, animált videók a különleges élményhez

Irány vonattal és busszal a nyaralás! - Foglalkoztatók, kvízek, mesék, animált videók a különleges élményhez

Ha vonattal, busszal tervezitek a nyaralást, és van gyerkőc a családban, érdemes felkeresni a MÁV-Volán-csoport weboldalát. Foglalkoztató füzetek, kivágható makettek, kvízjátékok, mesék  várják a legkisebbeket, hogy vidáman ismerkedhessenek a közösségi közlekedési eszközökkel, és az utazás is különleges élményt jelentsen.
Munkába visszatérés anyaszemmel – „amikor meetingen a “Boci-boci tarka” ütemes dallama zakatol a fejedben és azon izgulsz, nehogy megszólítsanak, mert képes leszel hangosan folytatni”

Munkába visszatérés anyaszemmel – „amikor meetingen a “Boci-boci tarka” ütemes dallama zakatol a fejedben és azon izgulsz, nehogy megszólítsanak, mert képes leszel hangosan folytatni”

Nem foglalkozunk eleget az "egy szempillantás alatt - mármint a cirka 9 hónap alatt - anyává váló nők lelkével"! -hallom sokszor, sok helyről, amivel abszolút egyet tudok érteni. Jómagam is a pokol legmélyebb bugyrait éltem meg elsőszülöttem érkezésével, és még azt hiszem finoman fogalmaztam. - Mezeiné Kovács Kitti írása.

Partnereink

Ugrás az oldal tetejére