Jelenlegi hely

Fejér megyei vállalkozások az Év Anyavállalata 2016 versenyen

126 induló vállalkozónő közül 2 székesfehérvári és egy dunaújvárosi édasanya által üzemeltett vállalkozás is indult az Év Anyavállalata 2016 címért. Április 28-ig, LIKE-szavazattal segíthetjük Őket, hogy bekerüljenek az első 10 helyezett közé, akik közül újbóli szavazással kerül ki az az egy Anyavállalat, aki viselheti ezt a címet. 

Az Év Anyavállalata 2016 egy fantasztikus kezdeményezés, mert ez a verseny elsősorban azoknak szólt, akik kisgyermekek mellett vállalkoznak és abban sikereket érnek el. 

Céljuk felhívni a figyelmet arra, hogy az anyák számára meglehetősen kilátástalan munkaerő-piaci helyzetből is van kiút: a verseny során 3 olyan Fejér megyei anyukát mutatunk be, akik nem féltek a saját lábukra állni és kisgyermekek, család, házimunka mellett indították el saját vállalkozásaikat – és ezzel példát mutatnak minden anyukának!

Segítsd őket 1-1 szavazattal, hogy SportosMami, Nyíri Andrea és CsinosAnyu is bejussank a döntőbe. 

 

A szavazás menete:

Az első forduló április 28. csütörtök, 22:00 óráig tart. A legtöbb szavazatot kapott 10 versenyző jut tovább a döntőbe.

A második forduló április 29. péntek, 10:00 órától indul és május 6-án 22:00 óráig tart. A döntő fordulóban legtöbb szavazatot szerzett versenyző kapja az Év Anyavállalata 2016 címet.

Egyszerre több pályázóra is szavazhatsz, de egy ember egy pályázóra csak egyszer adhat le szavazatot.

A szavazás menete egyszerű: Válaszd ki a pályázók közül azt a nevezőt, akire szavazni szeretnél és nyomd meg a neve alatt a “lájk” gombot! Segítünk, hogy könnyen megtaláld:

Ismerd meg a 3 Fejér megyei pályázót:

Král Éva, SportosMami az 1 évnél idősebb (haladó) vállalkozás kategóriában indult a versenyen.

Éva 2011-ben kezdte sportos vállalkozását, babát tervezőkkel, kismamákkal és kisbabás anyukákkal foglalkozik. Nekik szeretné bemutatni, hogy milyen fontos a mozgás, az egészséges életmód, mert általa könnyebb a babavárás és a szülés utáni regeneráció.

Itt olvashatsz még többet Éváról és szavazatodat is ezen a linken adhatod le: http://evanyavallalata.hu/szavazas2016/#25


Nyíri Andrea egyedi kézműves ékszereivel a 45 éves kor után indított vállalkozás kategóriában indult a versenyen.

Andrea 2014 elején indította vállalkozását. Ékszereket készít olyan nőknek, akik a letisztult színeket és formákat szeretik, és nem elégednek meg azokkal az ékszerekkel, melyeket tucatszám vásárolhatnak meg az üzletek polcain. 

A vállalkozásról és Andreáról itt olvashatsz bővebben, szavazni is itt tudsz rá: http://evanyavallalata.hu/szavazas2016/#44


Szabó Mira Emma, CsinosAnyu szintén az 1 évnél idősebb (haladó) vállalkozás kategóriában indult a versenyen.

Mira személyi stylistként blogbejegyzésekkel, öltözködési tanfolyammal és személyes stílustanácsadással segít főként anyukáknak eligazodni az öltözködés, fazonok, színek, stílusok és a ruhavásárlás útvesztőjében. 

Itt szavazhat Mirára és még többet megtudhatsz róla: http://evanyavallalata.hu/szavazas2016/#53


Mindhárom jelölt nagyszerű nő, anya és vállalkozó egyszemélyben. Közös bennük az is, hogy otthon, gyermek mellett kezdték vállalkozásukat, mely most akár a Te szavazatod segítségével is közelebb kerülhet az Év Anyavállalata 2016 díjhoz. Két gombnyomással segíthetsz bejuttatni akár mindhárom hölgyet a döntő fordulóba! 

(fotók: evanyavallalata.hu/szavazas2016)

Az információk változhatnak, érdeklődj a megadott elérhetőségeken!
Pontatlanságot találtál? Itt jelezheted nekünk!

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

Minden cseppje kincs! Az anyatejes táplálás világnapja

Minden cseppje kincs! Az anyatejes táplálás világnapja

Az ENSZ 1992-ben az anyatejes táplálás világnapjává nyilvánította augusztus 1-jét, melynek célja, hogy felhívja a figyelmet az anyatej fontosságára, valamint a szoptatás az anya és a gyermek közötti személyes kapcsolat kialakításában játszott meghatározó szerepére.
Mire jó a csend?

Mire jó a csend?

Túl nagy a zaj a világban, rengeteg inger, üzenet jut el hozzánk, állandóan szól valami. Értékessé vált a csend, hiszen a rohanó hétköznapokon kevés adatik belőle. Amikor nyáron egy hétre kiürült a lakásunk – táborozó gyerekek, üzleti úton lévő férj – „megcsendült a csend”.
„Elereszti a hasizmokat úgy, hogy a hasa kissé lesüllyedjen, majd elgondolkozik azon, hogy már megint milyen kövér lett az utóbbi időben”- avagy a nő és férfi közötti különbségek

Szégyenlős vagy csábító - avagy a nő és a férfi közötti különbségek a zuhanyzóban

Micsoda rendkívüli kihívást jelent az, ha valaki úgy dönt, megosztja sorsát, vagy inkább a fürdőszobáját egy ellenkező neművel... 
Hol zöldebb?

Zöldnek lenni trendi! Magyarország zöld térképe

Egy nagyon kedves olvasónk, Gábor kérésére most egy olyan hazai gyűjteményt hoztam el Nektek, amiben térképes és tematikus kereső segítségével tudjátok fellelni azokat a helyeket és szolgáltatókat, akik egy kicsit zöldebbé teszik mindennapjaitokat.

Partnereink

Ugrás az oldal tetejére