Jelenlegi hely

Légzésfigyelő bérlés - A-tól Z-ig

Születése után a kisbaba a család legféltettebb kincsévé válik, ezért biztonsága érdekében mindent elkövetünk és minden eszközt bevetünk. Talán a legismertebb ilyen eszközök a baba alvása közben figyelő termékek. Cikkünkből mindent megtudhatsz a légzésfigyelő bérlés előnyeiről, valamint bemutatjuk a babaeszköz bérlés miértjeit is.

Légzésfigyelő bérlés - Miért szükséges?

A légzésfigyelő egy olyan készülék, amely figyeli a kisbabák ki- és belégzését és jelez, hogyha esetleg a baba légzése leáll. A légzésleállás legtöbbször alvás közben következik be, rendszerint mindenféle előzmény nélkül. 

Sok szülő el sem tudja már képzelni az életét légzésfigyelő bérlés, vagy vásárlása nélkül, hiszen nyújt egy bizonyos biztonságérzetet, hogy ha esetleg baj lenne, akkor jelezni fog nekünk. A légzésfigyelő bérlés során kapott eszköz használata mellett azonban csak akkor lehetünk igazán felkészültek, ha elvégeztünk egy újraélesztő tanfolyamot, és tudjuk, hogy mit kell akkor csinálni, ha a baba légzése leáll. Az ébresztgetés, vagy a baba felemelése ugyanis kevés, ha valóban baj van.

Légzésfigyelő bérlés - ezért éri meg!

A bölcsőhalál általában alvás közben következik be – így nappali, vagy éjszakai is lehet – és 6 hónaposnál fiatalabb csecsemőket érint az esetek nagy részében, így a leggyakrabban 3-5 hónapos korban fordul elő, de ritkán akár 12 hónap után is veszélyt jelenthet a babára. Mivel maximum egy évig lesz rá szükségünk, ezért sokan nem szeretnék megvásárolni az eszközt, számukra nagyon hasznos lehet a légzésfigyelő bérlés szolgáltatás, amely ma már több, ezzel foglalkozó babaeszköz bérbeadónál is elérhető.

Babamérleg bérlés - a biztonság őre 

Az első napokban a legtöbb anyuka aggódva méri, hogy mennyit evett a baba. Vannak, akik ettől lesznek nyugodtabbak és vannak, akiknek ennek alapján kell kiszámolnia a hozzátáplálást. Legtöbb esetben a szoptatások során bevitt anyatej mennyiségét egyre ritkábban mérik az anyukák, ahogy növekszik a baba. A heti súlygyarapodást viszont továbbra is figyelemmel kísérik, és kényelmesebb ezt otthon megtenni a babamérleg bérlés során kapott eszközzel, mint hetente a védőnénihez menni méreckedni. 

Tapasztalatok szerint az első 2-4 hónapban van szükség a babamérlegre, ezután az édesanya is rutinosabb annak megítélésében, hogy mennyit evett a baba és a súlygyarapodást is ritkábban mérjük már. Érdemes tehát átgondolni, hogy igénybe vesszük e a babamérleg bérlés lehetőségét, hiszen egy rövid idő után teljesen felesleges foglalja a helyet otthonunkban.

Vannak olyan eszközök, amelyek a baba érkezése után elengedhetetlenek a mindennapi életünkhöz. Ekkor elengedhetetlen számításba vennünk, hogy a légzésfigyelő bérlés, a babamérleg bérlés és egyéb eszközök bérlése vagy megvásárlása lesz praktikusabb számunkra.

Szponzorált tartalom

Az információk változhatnak, érdeklődj a megadott elérhetőségeken!
Pontatlanságot találtál? Itt jelezheted nekünk!

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

Gyermekkori karácsonyok emléke a 80-as évekből

Gyermekkori karácsonyok emléke a 80-as évekből

Habcsók az ágon, csillagszóró, képeslapok, Rubik kocka, bakelit lemezről szóló „Mennyből az angyal” és a szülői ház karácsonyfadíszei… Múltidézés retro képekkel.
SOS KARÁCSONY 2020 -  Adventi tippek, nyomtatható tervezők az Imamitól!

SOS KARÁCSONY - Adventi tippek, ingyenes nyomtatható tervezők az Imamitól!

Az idei karácsony megint egy kicsit más lesz: tudatosabb, pazarlásmentesebb, visszafogottabb, talán bensőségesebb is. Már most is érezzük, ha ránk is zúdul minden oldalról a karácsony marketingje, nem rohanunk boltról-boltra, meggondoljuk, átgondoljuk és még egyszer, vagy ezerszer végiggondoljuk. Pont ezért hoztuk létre ezt a tervezőt, hogy ezzel is segítsük a tudatosabb jelenlétet.
Ingyenesen látogatható az elképesztő karácsonyi fényben úszó csodaház

Ingyenesen látogatható Eta néni elképesztő karácsonyi fényben úszó csodaháza

Eta néni 2022-ben ismét sok szeretettel vár mindenkit! Nyitva a ház az adventi időszakban.Dabason van egy ház, ami varázslatos ünnepi fényárban úszik. De nem egyszerűen tujákra aggatott fényfüzéreket kell elképzelni, hanem egy olyan színes csillogást, mintha becsöppentél volna egy karácsonyi Hollywoodi rajzfilm közepébe. Eta néni több mint tíz éve díszíti fel házát és udvarát az ünnepek közeledtével.
Karácsonyi fényárban úszó csodaházak, avagy a legszebb karácsonyi kiránduló helyek

Karácsonyi fényárban úszó csodaházak, avagy a legszebb karácsonyi kirándulóhelyek

Karácsony gondolatán, nincs az a fényár, amitől besokallnék, még ha az egész ország egy csillogó villogó nagy meseházzá öltözne, én azt is gyönyörűnek látnám. Lassan a porták ünnepi kivilágításba borulnak, ám vannak, akik igazán kiemelkedő módon öltöztetik fel házaikat, és turistalátványossággá növik ki magukat kicsik és nagyok örömére egyaránt.

Partnereink

Ugrás az oldal tetejére