Jelenlegi hely

Mik az őszi pizsamatrendek?

Aki eddig azt hitte, pizsamafronton túlságosan nagy jelentősége nincsen a divatnak… Nos, meglepetés: van! Nagyon is van! Úgyhogy megéri egy picit belemerülni abba, mit is ígér az ősz ebben a tekintetben, mert míg nyáron sikkes lehet a teljesen vagy félig meztelen alvás, addig az ősz csípős éjszakái, hajnalai már megkövetelik a megfelelő öltözetet, ami miért is ne lehetne trendi egyben?

Dobpergés: a sokszínűség ősszel is arat!

Vágjunk is bele! A női hálóingek felhozatala igencsak sokoldalú. Ez az a ruhadarab, ami közvetíthet szexi csáberőt, szűzies visszafogottságot, könnyed eleganciát, sportos lazaságot. A fazonok ennek megfelelően alakulnak. A passzentos, az alak formáját követő modellek mellett a bővebb típusok is keresettek – kinek mi a kényelmes, és persze kinek mi a célja. Az biztos, hogy a sokszínűség ebben a tekintetben is megmutatkozik, de ami az ősz divatját illeti, a konkrét árnyalatok variáltságában is felbukkan.

A szokásosnak mondható színeken kívül ebben a periódusban főszerephez jutnak azok a verziók, amik valamilyen módon az évszakhoz köthetőek. Bordó, sárga, barna, drapp. Az egyszínű variánsokon túl a több színt felvonultató modellek is kedveltek, úgyhogy túlzás nélkül kijelenthető, a választék hatalmas.

És ha már pihenésre készülés, akkor a jó öreg, hagyományosnak mondható pizsama sem maradhat említés nélkül. Ebben az esetben hangsúlyos, hogy akadnak vékonyabb és vastagabb alternatívák is, hiszen azért az ősz is sokféle arcát villanthatja fel. Előfordulhat, hogy kezdetben a nyári nap melege még az éjszakákat is átlangyosítja, de aztán a tél zordsága is megjelenhet. A rövid és hosszú ujjú fazonok szintén azért annyira kedveltek, mert az aktuális hőmérséklethez igazítható a viselésük.

S bár a köntös nem tartozik szorosan az éjszakai ruhatár tagjaihoz, mégsem kikerülhető, és igazság szerint kár is lenne nélkülözni az előnyeit. Fürdés után nincs jobb érzés a köntösbe burkolózásnál, amikor a pihe-puha anyag ölelő karokként becézi a testet. Sokan ezt a ruhadarabot esti öltözetként hordják, azaz a tisztálkodást követő órákban már csak köntösben mutatkoznak, és ez a reggelekre is igaz lehet. Ahogy a hálóingeknél jellemző a sokszínűség, úgy a köntösök világára is, pláne ősszel, amikor a természet színei lenyűgözőek.

Hűvös vagy még simogatóan meleg az ősz?

Mindig más! Vagy úgy is fogalmazhatnánk, hogy ilyen is és olyan is egyetlen szezonon belül. Na ezért érdemes a meleg pizsama vásárlását épp úgy beiktatni, mint a rövidnadrágos pizsama beszerzést. Mert mindkettő jól jöhet, akárcsak természetesen a hosszúnadrágos pizsama. A pamut pizsama azért ideális választás, mert a pamut légáteresztő tulajdonsága kimagasló, így képes az izzadságot elvezetni, egyúttal a testhőt megtartani, ami mind melegben, mind hűvösebb időben roppantul hasznos jellemvonás.

A szatén hálóing például extra szexi és különleges, de hideg hatást kelthet, azaz az ősz kezdeti időszakában érdemes élni a szemeket és testet kényeztető előnyeivel.

A női meleg köntös épp úgy helyet kérhet magának a gardróbban, mint a férfi köntös, vagy férfi pizsama, hogy az urakat nehogy kifelejtsük a felsorolásból, hiszen a trendi őszi fellépésre nemtől függetlenül bárki igent mondhat.

Szponzorált tartalom

Az információk változhatnak, érdeklődj a megadott elérhetőségeken!
Pontatlanságot találtál? Itt jelezheted nekünk!

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

Amikor jön a kérdés: Tényleg van Mikulás?

Amikor jön a kérdés: Tényleg van Mikulás?

Mindannyian szembetaláltuk már magunkat ezzel a kérdéssel. Első alkalommal, mikor mi magunk szerettük volna tudni, most meg a ló másik oldalán állva. Amennyire gyerekként szerettük volna tudni, épp annyira szeretnénk most elkerülni a válaszadást.
Szeretethiányban felnőni

Szeretethiányban felnőni

Amikor anyává válunk, minden megváltozik. Lelkünk egy része „testünkön kívülre” kerül, megtapasztaljuk, hogy a szeretetünk sosem fogy el, hanem egyre nagyobb és több lesz. Szülőként az élet legtermészetesebb dolga, hogy bármit megtennénk a gyermekünkért, ő számunkra a legfontosabb, születésétől kezdve úgy próbálunk élni, cselekedni, hogy neki majd jobb és könnyebb élete legyen, mint a miénk volt.
Csomagolj zölden karácsonykor!

Csomagolj zölden karácsonykor!

Még bőven van idő felkészülni az ajándékok csomagolására. Miért ne lehetne ezt megtenni környezettudatosan? Ehhez hoztam otthon vagy a természetben is fellelhető alapanyagokat.
20+1 karácsonyi idézet: ajándékkártyára is tökéletes!

20+1 karácsonyi idézet: ajándékkártyára is tökéletes!

Ha Te is szereted idézettel ellátni az ajánddékkártyákat, üdvözlőlapokat, és gondot okoz egy-egy érzés, gondolat megfogalmazása, használd ezeket!

Partnereink

Ugrás az oldal tetejére