Jelenlegi hely

Mik az őszi pizsamatrendek?

Aki eddig azt hitte, pizsamafronton túlságosan nagy jelentősége nincsen a divatnak… Nos, meglepetés: van! Nagyon is van! Úgyhogy megéri egy picit belemerülni abba, mit is ígér az ősz ebben a tekintetben, mert míg nyáron sikkes lehet a teljesen vagy félig meztelen alvás, addig az ősz csípős éjszakái, hajnalai már megkövetelik a megfelelő öltözetet, ami miért is ne lehetne trendi egyben?

Dobpergés: a sokszínűség ősszel is arat!

Vágjunk is bele! A női hálóingek felhozatala igencsak sokoldalú. Ez az a ruhadarab, ami közvetíthet szexi csáberőt, szűzies visszafogottságot, könnyed eleganciát, sportos lazaságot. A fazonok ennek megfelelően alakulnak. A passzentos, az alak formáját követő modellek mellett a bővebb típusok is keresettek – kinek mi a kényelmes, és persze kinek mi a célja. Az biztos, hogy a sokszínűség ebben a tekintetben is megmutatkozik, de ami az ősz divatját illeti, a konkrét árnyalatok variáltságában is felbukkan.

A szokásosnak mondható színeken kívül ebben a periódusban főszerephez jutnak azok a verziók, amik valamilyen módon az évszakhoz köthetőek. Bordó, sárga, barna, drapp. Az egyszínű variánsokon túl a több színt felvonultató modellek is kedveltek, úgyhogy túlzás nélkül kijelenthető, a választék hatalmas.

És ha már pihenésre készülés, akkor a jó öreg, hagyományosnak mondható pizsama sem maradhat említés nélkül. Ebben az esetben hangsúlyos, hogy akadnak vékonyabb és vastagabb alternatívák is, hiszen azért az ősz is sokféle arcát villanthatja fel. Előfordulhat, hogy kezdetben a nyári nap melege még az éjszakákat is átlangyosítja, de aztán a tél zordsága is megjelenhet. A rövid és hosszú ujjú fazonok szintén azért annyira kedveltek, mert az aktuális hőmérséklethez igazítható a viselésük.

S bár a köntös nem tartozik szorosan az éjszakai ruhatár tagjaihoz, mégsem kikerülhető, és igazság szerint kár is lenne nélkülözni az előnyeit. Fürdés után nincs jobb érzés a köntösbe burkolózásnál, amikor a pihe-puha anyag ölelő karokként becézi a testet. Sokan ezt a ruhadarabot esti öltözetként hordják, azaz a tisztálkodást követő órákban már csak köntösben mutatkoznak, és ez a reggelekre is igaz lehet. Ahogy a hálóingeknél jellemző a sokszínűség, úgy a köntösök világára is, pláne ősszel, amikor a természet színei lenyűgözőek.

Hűvös vagy még simogatóan meleg az ősz?

Mindig más! Vagy úgy is fogalmazhatnánk, hogy ilyen is és olyan is egyetlen szezonon belül. Na ezért érdemes a meleg pizsama vásárlását épp úgy beiktatni, mint a rövidnadrágos pizsama beszerzést. Mert mindkettő jól jöhet, akárcsak természetesen a hosszúnadrágos pizsama. A pamut pizsama azért ideális választás, mert a pamut légáteresztő tulajdonsága kimagasló, így képes az izzadságot elvezetni, egyúttal a testhőt megtartani, ami mind melegben, mind hűvösebb időben roppantul hasznos jellemvonás.

A szatén hálóing például extra szexi és különleges, de hideg hatást kelthet, azaz az ősz kezdeti időszakában érdemes élni a szemeket és testet kényeztető előnyeivel.

A női meleg köntös épp úgy helyet kérhet magának a gardróbban, mint a férfi köntös, vagy férfi pizsama, hogy az urakat nehogy kifelejtsük a felsorolásból, hiszen a trendi őszi fellépésre nemtől függetlenül bárki igent mondhat.

Szponzorált tartalom

Az információk változhatnak, érdeklődj a megadott elérhetőségeken!
Pontatlanságot találtál? Itt jelezheted nekünk!

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

Hogyan töltsük az Apák napját? 5+1 tuti ötlet

Hogyan töltsük az Apák napját? 5+1 tuti ötlet

Mindjárt itt az Apák napja! Magyarországon az Apák napját június harmadik vasárnapján tartjuk, idén június 16-ra esik. Ez az a nap, amikor végre a kedves édesapák is kapnak egy kis figyelmet és törődést, rukkoljunk hát elő valami emlékezetessel! Hiszen megérdemlik, hogy ezen a napon kicsit lazítsanak és jól érezzék magukat. Ha egy kis inspirációra van szükséged, íme 5+1 tuti ötlet, hogyan töltsétek el ezt a napot.
Újdonság: Tesz-Vesz város lakói asztalhoz ülnek

Újdonság: Tesz-Vesz város lakói asztalhoz ülnek

Mókás könyv az étkezésről a 105 éve született Richard Scarry rajzaival.
Mit is adjunk évzáróra a tanár néninek?

Mit is adjunk évzáróra a tanár néninek?

Csakis olyat, amit Te magad is elfogadnál! Belegondoltál már, mit jelenthet neki hazacipelni 3 tálcát az osztály nevével feliratozvam 2 vázát és számtalan bögrét minden évben? 
Önállóan olvasna a gyermekem, de milyen könyvet válasszak neki?

Önállóan olvasna a gyermekem, de milyen könyvet válasszak neki?

Az olvasás maga, a titkok és kalandok világába való repülés. De hogy repüljön egy, az olvasást most kezdő gyerek? Különlegesen szerkesztett könyvekkel segíthetünk nekik. Segítünk a választásban!

Partnereink

Ugrás az oldal tetejére