Jelenlegi hely

Pákozd - Nyitnikék Óvoda

Cím: 8095 Pákozd, Hősök tere 8.
Telefon: 22/458-505
Email: nyitnikek.ovi@t-online.hu

Óvodavezető: Bátori Lászlóné

Hozzászólások

Azért szeretem az óvodánkat,mert minden dolgozója kedves,segítőkész,látszik,hogy szeretnek a gyerekekkel lenni,és számomra fontos,hogy a gyermekem ilyen környezetben töltse a napjait.

Az óvodát elsősorban nem a szülőknek kell szeretni, mert nem ők töltik ott a napjuk - és a hetük - nagyrészét, hanem a gyerekeknek. A gyerekeim szeretik az óvodát, bár reggelente - ha bal lábbal ébrednek - szokott néha lenni egy kis pityergés, de ezen az óvónők mindig sikeresen túllendítik a gyerekeket és délutánra mindig boldog, mosolygós és néha kissé kimerült gyerekeket kapunk vissza. Ez mellett rengeteg új mesét és megtörtént események színes leírását, mondókákat és énekeket hoznak haza, amiket aztán büszkén adnak elő a tágabb családi és baráti körnek is.

Az információk változhatnak, érdeklődj a megadott elérhetőségeken!
Pontatlanságot találtál? Itt jelezheted nekünk!

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

Régi idők karácsonya Budapesten

Régi idők karácsonya Budapesten

Milyen volt az ünnepi készülődés az elmúlt évszázadban a fővárosban? Régi képekkel mutatjuk be, hogy milyen is volt egykor a karácsonyi forgatag.
Ingyenesen látogatható az elképesztő karácsonyi fényben úszó csodaház

Ingyenesen látogatható az elképesztő karácsonyi fényben úszó csodaház

Eta néni 2021-ben ismét sok szeretettel vár mindenkit! Nyitva a ház az adventi időszakban.Dabason van egy ház, ami varázslatos ünnepi fényárban úszik. De nem egyszerűen tujákra aggatott fényfüzéreket kell elképzelni, hanem egy olyan színes csillogást, mintha becsöppentél volna egy karácsonyi Hollywoodi rajzfilm közepébe. Eta néni több mint tíz éve díszíti fel házát és udvarát az ünnepek közeledtével.
Országos adventi programajánló

Országos adventi programajánló

Adventi ablaknaptár, gyertyagyújtások, vásári és betlehemes programok.. a várakozás, a csodák, a meglepetések időszaka. Különleges adventi programok készülődnek szerte az országban, válogattunk belőle.
Már látogatható a Vörsi Betlehem

Idén újra látogatható a Vörsi Betlehem

Tudtad, hogy egy Balaton melletti kis faluban látható Közép-Európa legnagyobb betleheme? Idén 72. alkalommal építette fel Vörsön a falu apraja-nagyja Jézus születésének pillanatát megörökítő bibliai jelenetet, aminek csodájára járnak a világ minden részéről.

Partnereink

Ugrás az oldal tetejére