Jelenlegi hely

20160107 Naná, hogy menni fog!

A Fehérvárimami 2016. január 7-én kiküldött hirlevelét olvasod. Ha tetszett, itt iratkozz fel >>

Kedves [név]!

A jóleső pihenés után elérkeztek a hétköznapok, visszatér a stressz, a rohanás, közeleg a félévi bizonyítvány és még olyan hosszú a tél...

Csempésszünk egy kis vidámságot gyermekünk tolltartójába, uzsonnás dobozába:

Nyomtatható, bátorító üzenetek:

"Naná, hogy menni fog!", "Szorítunk a feleléshez!", "Van egy meglepetés csoki is, keresd meg!", "Büszke vagyok rád!", "Meg tudod csinálni!", "Ha nem sikerül, majd kijavítod!", "Bármi is történik, szeretlek!", "Drukkolok neked!", "Minden oké lesz!", "Hurrá, péntek van!"

Ilyen elrejtett, vidám üzenetekkel feldobhatod a gyerekek szürke iskolás napjait >>

Tanuljunk nyelvet úgy, mint kisgyerekként!

Te is bosszankodsz időnként, amiért (már) nem érted az angolt, vagy a németet?

Nyelvtanulás otthonról, akár az egész családnak: nincs tankönyv, szótár, nyelvtani szabályok és szavak biflázása, vannak viszont klassz hang- és videóanyagok ÉS hétfőtől vasárnapig, 06.00-tól 22.00 óráig internetes, élő gyakorlási lehetőség tanárokkal.

Mindez otthonról, amikor neked jó! Naponta 20-30 perc időráfordítás, aminek nagyobb gyermekeid (12 éves kortól) is aktív részese lehet, és amivel kisebb gyermekeid nyelvtudását észrevétlenül megalapozhatod!

Jól hangzik? Ismerd meg a módszert>>

Újévi JÓ HÍREK!

  • 2016-ban több hivatali eljárás ingyenessé válik és a gyerekek útlevelének kiváltása is olcsóbb lesz: részletek itt >>
  • A GYES (új nevén gyermekgondozást segítő ellátás) mellett már a gyermek fél éves korától időbeli korlátozás nélkül lehet dolgozni!
  • Végül a nagy port kavart 10+10 milliós otthonteremtési program (CSOK)... a hivatalos közleményt itt olvashatod, de készülünk egy közérthető, a tévhiteket eloszlató összefoglalóval, figyelj bennünket!

Köszönjük 2015! Hajrá 2016!

  • Bemutatjuk, hogyan élték meg az ünnepeket az Imamik országszerte, és milyen ötleteket tudnak adni azoknak, akik jövőre másképp szeretnék. A mi ünnepi visszatekintőnk >>
  • Az vigasztal, hogy a fényképek tanulsága szerint volt sok boldog pillanat. Jövőre igyekszem csak ezekre koncentrálni. És sok mindent másképp csinálni. Az Ünnep vége >> (Mészáros Edit cikke)
  • Nálunk szuper a munkamegosztás: férfi munka, női munka, gyermekek hátráltató munkája, tökéletes egységet alkot. Ha elmúlik karácsony >> (Budácsik Éva gondolatai)

Letöltötted már a januári imami naptárat? Itt megteheted >>

Nyerj a csoportnak!

A "Mi óvodánk" pályázat díjai magukért beszélnek:

  • "Leszel a barátom?" című ovis foglalkoztató füzet a csoport minden tagjának, 1 db "Ünnepelj velünk!" - ovis ünnepek című könyv és 1 db "Óvodás vagyok!" című társasjáték.
  • 30 000 forint értékű minőségi rajzeszköz csomag a Kisistók Klára Kft-től.
  • KEDDshop ajándékcsomag: Bogyó és Babóca póló a csoport minden tagjának, 6 db Bogyó és Babóca plüss, 10 db Pocoyo matricacsomag.
  • Mosolyra hangolók koncert az óvodában.

A bölcsisekre, iskolásokra nem gondoltunk? Dehogynem! Mindhárom pályázatot megtalálod itt >>

Ha pedig gyermekeddel készültök már az iskolára, itt tájékozódhatsz az ovis foglalkozások időpontjairól >>


Szívből kívánok neked nagyon boldog 2016-os évet!

Szeretettel:

Makovi Tímea

Ezt a levelet azért kaptad, mert mert regisztráltál a fehervar.imami.hu weboldalon. Adatkezelés nyilvántartási száma: NAIH-64084/2013, NAIH-80352/2014. Ha nem szeretnél több ilyen emailt kapni, az alábbi linkre kattintva egyetlen gomb nyomással törlünk az adatbázisból: [leiratkozási link]

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

Régi idők karácsonya Budapesten

Régi idők karácsonya Budapesten

Milyen volt az ünnepi készülődés az elmúlt évszázadban a fővárosban? Régi képekkel mutatjuk be, hogy milyen is volt egykor a karácsonyi forgatag.
Ingyenesen látogatható az elképesztő karácsonyi fényben úszó csodaház

Ingyenesen látogatható az elképesztő karácsonyi fényben úszó csodaház

Eta néni 2021-ben ismét sok szeretettel vár mindenkit! Nyitva a ház az adventi időszakban.Dabason van egy ház, ami varázslatos ünnepi fényárban úszik. De nem egyszerűen tujákra aggatott fényfüzéreket kell elképzelni, hanem egy olyan színes csillogást, mintha becsöppentél volna egy karácsonyi Hollywoodi rajzfilm közepébe. Eta néni több mint tíz éve díszíti fel házát és udvarát az ünnepek közeledtével.
Országos adventi programajánló

Országos adventi programajánló

Adventi ablaknaptár, gyertyagyújtások, vásári és betlehemes programok.. a várakozás, a csodák, a meglepetések időszaka. Különleges adventi programok készülődnek szerte az országban, válogattunk belőle.
Már látogatható a Vörsi Betlehem

Idén újra látogatható a Vörsi Betlehem

Tudtad, hogy egy Balaton melletti kis faluban látható Közép-Európa legnagyobb betleheme? Idén 72. alkalommal építette fel Vörsön a falu apraja-nagyja Jézus születésének pillanatát megörökítő bibliai jelenetet, aminek csodájára járnak a világ minden részéről.

Partnereink

Ugrás az oldal tetejére