Jelenlegi hely

Székesfehérvár - Püspökkert Családi Napközi

Cím: 8000 Székesfehérvár, Püspökkertváros fszt. 13.
Telefon: 30/532-7028, vagy 30/312-7608
Email: puspokjatszo@gmail.com

 

Püspökkert Családi Napközi:

A Püspök kertváros  Öreghegy központi részén található, nyugodt, csendes, családbarát környezetben. A környéken nagyokat lehet sétálni és a közelben nemrég adtak át egy  új EU szabványos játszóteret, biztonságos játékokkal, körbekerítve.

Kis csoportunkban egész nap , irányított foglakozásokkal (Zenebölcsi, Manótorna), képességfejlesztő játékok segítségével biztosítjuk a gyermekek fejlődését. Közben pedig családias hangulatban, vidáman telnek a kicsik napjai. Délutánonként angol mondókázás és játék is bekerült a programunkba.

20 hetes kortól 3 éves korig várjuk a gyermekek jelentkezését. Pár alkalmas bérletek vásárlására is van lehetőség, ha csak heti pár napra szeretnének jönni, így könnyítve meg a közösségbe való beszokást.

Hívjanak fel minket bátran és minden kérdésükre választ kapnak! Vagy egyeztessünk egy időpontot és jöjjenek el személyesen!


Milyen korosztályú gyermekeket vár a családi napközi?

20 hetestől 3 éves korig szívesen várunk jelentkezőket.

Mit biztosít a családi napközi a kicsiknek?

Délelőttönként irányított foglalkozásokat tartunk fejlesztő eszközök segítségével, Manótorna, zenebölcsi. Délutánonként pedig angol dalokat tanulunk és angolul játszunk.

Miben más a családi napközi mint egy bölcsőde vagy óvoda?

Nálunk a gyerekek a kis csoport miatt könnyebben szokják meg a közösségi életet és jobban oda tudunk figyelni az egyéni igényekre. A fejlesztő játékoknak és az irányított foglalkozásnak köszönhetően, sokkal jobban fejlődnek. Mindezekben egy gyógypedagógus is a segítségünkre van tanácsaival. 

Reggel hány órától, délután hány óráig maradhatnak a gyermekek és van-e lehetőség alkalmanként is bevinni a gyermekeket?

Nyitva tartásunk: 7:30-16:30. De rugalmasak vagyunk, amennyiben igény van rá. A havi bérlet mellet pár alkalmas bérlet vásárlására is van lehetőség nálunk.

Hány csoportot biztosítotok a családi napköziben?

Jelenleg 2 csoportunk működik.

Nyílt napokat tartotok, van lehetőség bemenni és szétnézni az intézményben?

Szoktunk nyílt napokat tartani, de szívesen várjuk az érdeklődőket délelőttönként, annyit kérünk csak, hogy telefonon jelezzék, mikor szeretnének jönni és mi körbevezetjük őket.

Milyen elérhetőségeken kereshetnek benneteket az érdeklődők?

A 30/860-5784-as telefonszámon vagy a puspokjatszo@gmail.com email címen érhetnek el minket. Heti-, és napirendünkről bővebben a Püspökkert Családi Napközi weboldalán olvashatnak: http://www.puspokkert.hu/puspokkert/

Az információk változhatnak, érdeklődj a megadott elérhetőségeken!
Pontatlanságot találtál? Itt jelezheted nekünk!

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

13+1 tipp az influenza ellen az otthonunkhoz

13+1 tipp az influenza ellen az otthonunkhoz

Minden évben drukkolunk, hogy idén ne kapjuk el az influenzát, és most már a covid is erre a listára került. Tudtad, hogy az omikron vírus műanyag felületen akár 200 órán keresztül is életképes? 13+1 tipp, amire eddig nem is figyeltünk, hogyan védekezzünk ellene otthon.
100 DIY jelmezötlet kartonból - avagy varrni nem tudó anyuk figyelem

100 DIY jelmezötlet kartonból - avagy varrni nem tudó anyuk figyelem

Tételezzük fel, hogy te is abba a táborba tartozol, aki nem vesz bolti jelmezt farsangra a gyerkőcnek, hanem magának varr egyet. De tételezzük fel, hogy nem tudsz varrni és ez örökké csak álom marad…
Nem hajlandó köszönni a büdös kölke!? Kell neki egyáltalán?

Nem hajlandó köszönni a büdös kölke!? Kell neki egyáltalán?

Előfordult már veled, hogy bármennyire is szeretted volna, drága gyermeked nem nyitotta ki a száját és nem köszönt ismerősnek, barátnak, szomszéd néninek, bárkinek? Felhúztad magad vagy elfogadtad, hogy ő ilyen és kész? Teveliné Horváth Melinda szakpszichológus véleményét kérdeztük a "nemköszönés" jelenségről.
Felsőoktatási Képzőművészeti Ösztöndíj

Felsőoktatási Képzőművészeti Ösztöndíj

Pályázat típusa: ösztöndíjBeküldési határidő: 2022. február 10.Korcsoport: felsőoktatásban tanulók részére

Partnereink

Ugrás az oldal tetejére