Jelenlegi hely

Székesfehérvár - Püspökkert Családi Napközi

Cím: 8000 Székesfehérvár, Püspökkertváros fszt. 13.
Telefon: 30/532-7028, vagy 30/312-7608
Email: puspokjatszo@gmail.com

 

Püspökkert Családi Napközi:

A Püspök kertváros  Öreghegy központi részén található, nyugodt, csendes, családbarát környezetben. A környéken nagyokat lehet sétálni és a közelben nemrég adtak át egy  új EU szabványos játszóteret, biztonságos játékokkal, körbekerítve.

Kis csoportunkban egész nap , irányított foglakozásokkal (Zenebölcsi, Manótorna), képességfejlesztő játékok segítségével biztosítjuk a gyermekek fejlődését. Közben pedig családias hangulatban, vidáman telnek a kicsik napjai. Délutánonként angol mondókázás és játék is bekerült a programunkba.

20 hetes kortól 3 éves korig várjuk a gyermekek jelentkezését. Pár alkalmas bérletek vásárlására is van lehetőség, ha csak heti pár napra szeretnének jönni, így könnyítve meg a közösségbe való beszokást.

Hívjanak fel minket bátran és minden kérdésükre választ kapnak! Vagy egyeztessünk egy időpontot és jöjjenek el személyesen!


Milyen korosztályú gyermekeket vár a családi napközi?

20 hetestől 3 éves korig szívesen várunk jelentkezőket.

Mit biztosít a családi napközi a kicsiknek?

Délelőttönként irányított foglalkozásokat tartunk fejlesztő eszközök segítségével, Manótorna, zenebölcsi. Délutánonként pedig angol dalokat tanulunk és angolul játszunk.

Miben más a családi napközi mint egy bölcsőde vagy óvoda?

Nálunk a gyerekek a kis csoport miatt könnyebben szokják meg a közösségi életet és jobban oda tudunk figyelni az egyéni igényekre. A fejlesztő játékoknak és az irányított foglalkozásnak köszönhetően, sokkal jobban fejlődnek. Mindezekben egy gyógypedagógus is a segítségünkre van tanácsaival. 

Reggel hány órától, délután hány óráig maradhatnak a gyermekek és van-e lehetőség alkalmanként is bevinni a gyermekeket?

Nyitva tartásunk: 7:30-16:30. De rugalmasak vagyunk, amennyiben igény van rá. A havi bérlet mellet pár alkalmas bérlet vásárlására is van lehetőség nálunk.

Hány csoportot biztosítotok a családi napköziben?

Jelenleg 2 csoportunk működik.

Nyílt napokat tartotok, van lehetőség bemenni és szétnézni az intézményben?

Szoktunk nyílt napokat tartani, de szívesen várjuk az érdeklődőket délelőttönként, annyit kérünk csak, hogy telefonon jelezzék, mikor szeretnének jönni és mi körbevezetjük őket.

Milyen elérhetőségeken kereshetnek benneteket az érdeklődők?

A 30/860-5784-as telefonszámon vagy a puspokjatszo@gmail.com email címen érhetnek el minket. Heti-, és napirendünkről bővebben a Püspökkert Családi Napközi weboldalán olvashatnak: http://www.puspokkert.hu/puspokkert/

Az információk változhatnak, érdeklődj a megadott elérhetőségeken!
Pontatlanságot találtál? Itt jelezheted nekünk!

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

Oké, de hogyaaan? - 5 tipp, hogy hogyan romantikázzunk a családi vakáción

Oké, de hogyaaan? - 5 tipp, hogy hogyan romantikázzunk a családi vakáción

Vajon hogyan lehet a romantikát belecsempészni egy családi vakációba? Milyen praktikákat lehet bevetni annak érdekében, hogy az együtt töltött időben sem feledkezzünk meg egymásról? Azt gondolom könnyedén, csak egy kicsit tervezzünk előre. Hoztam 5 tippet, melyet ti is bevethettek akár azonnal. – Ihász Anita párkapcsolati tréner írása.
Könyvajánló kamaszoknak: Holden Rose és a Lapátos fickó

Könyvajánló kamaszoknak: Holden Rose és a Lapátos fickó

A debreceni Ünnepi Könyvhét valamint új könyvsorozatának első kötetének megjelenése miatt látogatott el Debrecenbe Kovács Attila avagy Holden Rose. Vele beszélgettünk gyerekekről, motívációról, és nem utolsó sorban kamaszoknak szóló 10 pluszos könyvéről, a Lapátos fickóról.
Ti ünneplitek még a pedagógusnapot?

Ugye ti is ünneplitek még a pedagógusnapot?

Idén 70 éve, pontosan 1952 június 7-e óta ünnepeljük Magyarországon június első vasárnapján a Pedagógusnapot. Belépünk az óvoda ajtaján és akár évtizedekig elkísérnek minket, velünk vannak, míg tanulunk. Sőt, sokszor tovább. Köszönjük!
Mese csecsemőkortól: napi tizenöt perc felolvasás akár két év előnyt jelenthet?

Mese csecsemőkortól: napi tizenöt perc felolvasás akár két év előnyt jelenthet?

Tapasztalatok szerint már az anyuka hasában lévő magzatnak is érdemes verseket olvasni. Az itt hallott ritmusokkal, később az adott korosztály számára készült könyvek segítségével akár másfél-két év előnyre is szert tehetnek a gyerekek az iskola első évére kortársaikhoz képest.

Partnereink

Ugrás az oldal tetejére