Jelenlegi hely

Nemcsak a képeket, a hangokat is megörökítheted

Az első kimondott szavak, az első elénekelt népdal vagy éppen a sokadik szívből jövő kacaj? Bármelyikről is legyen szó, ezek olyan pillanatok, amik rögzítésre érdemesek, hogy később bármikor újra és újra visszahallgathasd őket. Akár egyedül, akár csemetéd társaságában. Még jó, hogy manapság ez könnyedén és egyszerűen megoldható.

Mire jó egy profi hangfelvevő?

Úgy tűnhet, hogy a diktafon tulajdonképpen felesleges kütyü, mert hát a telefon is képes hangrögzítésre. Ez igaz, na de nem mindegy a minőség, és az anyag tárolhatósága sem mellékes. Ha egy memóriakártya-nyílással rendelkező típusra, vagy PC-összeköttetést biztosító variációra szavazol, akkor megkönnyítheted az adatok mozgatását és tárolását. Miközben a készüléket zsebre vághatod, lévén a legtöbb hangfelvevő kifejezetten kis méretű. A nyomógombos alternatívák kezelése pofonegyszerű és nem utolsó sorban gyors, lényegesen hatékonyabb, mintha mondjuk az érintőképernyővel próbálkoznál perceken keresztül. A szó elszáll, és ez a mindenféle hanghatásokra is igaz, úgyhogy nem célszerű egyetlen másodpercet sem elvesztegetned.

Előadásokat, interjúkat, különböző beszélgetéseket is mikrofonvégre kaphatsz, de ha úgy tartja a kedved, akkor a családi programok, kimozdulások, kirándulások atmoszféráját is megörökítheted. A hanghatások pont ugyanannyira pótolhatatlanok, mint a képek, tehát ezért is óriási kincs minden egyes felvétel.

Mi az a minőség, ami elengedhetetlen a jól hallható sikerhez?

Ez az a terület, ami abszolút egyénfüggő. Akár koncerteket is felvehetsz, jóformán stúdióminőségben, de nyilván ehhez nagyon komoly eszköz szolgálhat csak megbízható alapként. Viszont ha nem most tervezed bedobni magadat a nyári fesztiválok sűrűjébe, akkor a kicsit rosszabb minőségben, ezáltal viszont sokkal nagyobb mennyiségben rögzítő modellek is tökéletesek lehetnek a számodra. Különösen azért, mert bár ezek a típusok nem arra születtek, hogy az élő fellépéseket hangstúdiókat megszégyenítő bitrátával rögzítsék, ám a hangélmények megörökítésére teljes mértékben megfelelőek, egyúttal bónusz pozitívumként megfizethetőek.

Szponzorált tartalom

Az információk változhatnak, érdeklődj a megadott elérhetőségeken!
Pontatlanságot találtál? Itt jelezheted nekünk!

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

Hogyan neveljünk magabiztosabb gyerekeket? - 10 hasznos lépés

Hogyan neveljünk magabiztosabb gyerekeket? - 10 hasznos lépés

Gyorsan változó világunkban, ahol a gyerekekre nap mint nap számos kihívás vár és könnyen elfoghatja őket a bizonytalanság érzése, az önbizalom az egyik legnagyobb ajándék, amit egy szülő adhat.
Kapcsoljunk ki: a feltöltődést elősegítő tippek kamaszokkal!

Kapcsoljunk ki: a feltöltődést elősegítő tippek kamaszokkal!

Itt a tavasz, vele együtt az egyre több időt is töltünk a szabadban.  Szülőként komoly kihívás, hogy a kamasz gyerkőcök is valóban élvezzék a kinti tartózkodást, és ne állandóan a mobiljukat akarják nyomogatni.
Aludj jól: tippek a pihentető alváshoz!

Aludj jól: tippek a pihentető alváshoz!

Az alvás kulcsfontosságú a test-lelki egészségünk szempontjából. Mégis sokan úgy vélik, hogy nincs szükségük túl sok alvásra.
Humoros locsolóversek apáknak!

Humoros locsolóversek apáknak!

Hamarosan itt a locsolkodás ideje, ezért csokorba szedtük, ha nem is a legszebb húsvéti, de vicces locsolós verseket apáknak. A szép és hagyományos locsolóvers mellé, minden férfinak kell a tarsolyába egy humoros vers is... Mert hát a lányok várják ám azt is!

Partnereink

Ugrás az oldal tetejére