Jelenlegi hely

Új szakértőnk Dr Holub Orsolya bőrgyógyász szakorvos válaszol

Új szakértőt köszönthetünk a Fehérvárimami "Szakember válaszol" rovatában. Fogadjátok szeretettel Dr. Holub Orsolya bemutatkozását!

Dr. Holub Orsolya bőrgyógyász szakorvos vagyok.

1982-ben szereztem diplomát a Pécsi Orvostudományi Egyetem Általános Orvosi Karán. Ugyanebben az évben helyezkedtem el Székesfehérváron, a Szent György Kórház bőrgyógyászati osztályán. 1989-ben szakvizsgáztam Budapesten a SOTE Bőr-Nemikórtani Intézetében bőrgyógyászat, kozmetológia és nemigyógyászatból. 26 évig dolgoztam a Szent György Kórház bőrgyógyászati osztályán ill. a Bőr-Nemibeteggondozó Intézetben, ahol tevékenységemet főorvosi kinevezéssel ismerték el. 3 éve magánpraxist folytatok Székesfehérváron.

Ismereteimet számos hazai és nemzetközi továbbképzésen és rendezvényen fejlesztem folyamatosan.

Tevékenységi területem:

  • általános felnőtt- és gyermekbőrgyógyászat,
  • anyajegyvizsgálat,
  • bőrdaganatszűrés,
  • ekzemas betegségek,
  • serdülőkori bőrproblémák,
  • változókori bőrpanaszok,
  • bakteriális, gombás és vírusos bőrbetegségek, körömbetegségek, pikkelysömör kezelése.

Többéves szakmai tapasztalatom, valamint a gyermekek iránti elkötelezettségem révén 2010. őszén csatlakoztam, az immár csaknem országos lefedettségű Vidám Zsiráf Klub hálózathoz, mely kötetlen orvos-beteg kapcsolat keretén belül segít azoknak az atopias ekzemaval élő szenvedő gyermekeknek és családjuknak, akik többet szeretnének tudni a betegség okairól, lefolyásáról, a kezelés lehetőségeiről és gyógyulási esélyekről. Bővebben a vidámzsiráfklub.hu címen tájékozódhatnak az érdeklődők. A klubhálózat 2011. januárjában örökbe fogadta a Fővárosi Állat és Növénykert Said /jelentése boldogság/ névre hallgató legkisebb zsiráfját, így minden klubtag egyúttal örökbe fogadó szülő is lett. 2011. május 15-én szülői értekezletet tartanak a Fővárosi Állat és Növénykertben, melyre minden klubból kisorsoltak egy családot, akik egy teljes napot tölthetnek el ingyen, érdekes programokkal.

Az atopias ekzemaval, illetve általános bőrproblémákkal kapcsolatos kérdéseikre szívesen válaszolok ezen a fórumon keresztül >>

Az információk változhatnak, érdeklődj a megadott elérhetőségeken!
Pontatlanságot találtál? Itt jelezheted nekünk!

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

A humor és a nevetés nemcsak jól esik, de egészséges is!

A humor és a nevetés nemcsak jól esik, de egészséges is!

Május első vasárnapja Anyák napja mellett a nevetés világnapja is. Egy szívből jövő nevetés jót tesz az egész testnek és léleknek. Nem csupán a stresszt csökkenti vagy az immunrendszert erősíti, hanem segít megelőzni a depressziót és javítja az önértékelést is.
Munkások vagy a munka ünnepe? Mióta ünnepeljük május 1-ét Magyarországon?

Munkások vagy a munka ünnepe? Mióta ünnepeljük május 1-ét Magyarországon?

Itthon május elsejéről először 1890-ben emlékeztek meg, az első felvonulást a Városligetben tartották. De miért május 1-én ünneplünk?
Május első vasárnapja: a nevetés világnapja is

Május első vasárnapja: a nevetés világnapja is

Tudtad, hogy május első vasárnapja a nevetés világnapja is? És azt, hogy először 1998-ban Indiában egy úgynevezett nevető klubban tartották meg?
Anyai küldetések – te melyik film műfajába illessz be?

Anyai küldetések – te melyik film műfajába illessz be?

Egy kisgyermekes anya napja egy akciófilmbe illő kihívások sorozata: reggeltől estig pelenkacsaták, katasztrófaelhárító műveletek, békítő bírák testületi ülései és mentőexpedíciók sokasága a játszótéren. Sok sírással, bizonytalansággal, puszival és öleléssel.

Partnereink

Ugrás az oldal tetejére