Jelenlegi hely

Mór - Napsugár Óvoda

Cím: 8060 Mór, Cserhát u. 35.
Telefon: 22/407-326
Email: napsovi@mor.hu

Intézményvezető: Szöllősiné Kancz Judit

Hozzászólások

Sziasztok!

Azért szeretem a gyermekem óvodáját, mert 100 %-ig gyermekcentrikus. Az igazgatónő nyugodt derűje és gyermekszeretete átlengi az egész intézményt! Minden reggel nyitott irodaajtónál név szerint üdvözli a megérkező gyerekeket, a folyosón halk gyerekdalok szólnak. Jó hallani minden nap, ahogy a kislányomat már belépéskor üdvözli, hogy Jó reggelt, de jó hogy megjöttél !! :)  Mi a Süni csoportba járunk, Gerti óvónéniről és Cili óvónéniről és Erzsi dadus néniről csak jókat tudok elmondani, rengetek türelemmel és jósággal veszik körül a gyerekeinket! A mi csoportunknak van májusban mindig egy családi nap, ami szintén az óvónők áldozatos munkáját dícsérik, ahol a előadással, bográcsos étellel, sorversenyekkel és kézműves dolgokkal várják a gyerekeket és a szülőket. Felejthetetlen élményt nyújtva ezzel mindenkinek! Az anyák napja is nagyon megható nálunk, nem csoportos ünneplés van, hanem egy kis kuckóba elvonulva ahol csak az anyuka az óvó néni és a gyerek van jelen, mondja el az anyáknapi verset és adja oda az ajándékot. Számomra ez sokkal meghittebb, mintha csoportban történne. Az óvódában számtalan színházi és művészeti előadás van, ami számomra szintén nagyon szimpatikus! Végtelenül hálás vagyok, hogy a gyermekem egy ilyen óvó és gyermekbarát helyen töltheti ideje nagy részét. Nagyon jó érzés tudnom, hogy jó helyen van és elfogadják olyannak amilyen és szeretik. !!! szurkolok, hogy nyerjünk, mert igazán megérdemelnék a pedagógusok az elismerést!!

 

Minden jót és örömteli napokat nektek is,  és köszönjük, hogy van ilyen lehetőség!!

 

Udvari Mónika

Sziasztok!

 

Nem is tudom,hogy hol kezdjem. Pár szóban nehéz lenne összefoglalni, hogy miért is szeretem a kislányom óvodáját. 

Először ir nagyon gyermekcentrikus. Az óvodavezető név szerint ismer minden gyermeket. Kedvesen köszönti őt minden reggel.Kislányom a Sünis csoportba jár.  Az óvónéni örömmel fogadja az érkezését, és Molli is boldog, ha bemegy a csoportba. Rögtön mutatja az aznapi alvósát, vagy amit éppen vitt magával. Könyvet vagy más kis kedvencet. A csoportban minden évben május-június tájékan van egy családi nap. Itt a szülők jobban megismerik egymást. A gyereknek pedig különböző játékokat, feladatokat találnak ki. Ezeken nagy örömmel vesznek részt. Az óvodában egész évben különböző kultúrális programok, jeles napok, szezonális évszakhoz köthető programok vannak. A nagycsoportosoknak még plusz külön foglalkozások. Sakk, úszás, angol, német, hittan, néptánc. Ezek közül mindenki kedvére válogathat. A vegyes csoportokban lehetősége van a gyerekeknek egymás segítésére, támogatására. A nagyok segítenek a beilleszkedében a kicsiknek. Az óvodának nagy játszóudvara van. Sok játékkal. Itt a gyerekek kimozoghatják magukat. Kislányomat olyannak szeretik amilyen. REmélem, hogy nyerünk. Ezt megérdemelén az óvoda és a csoport is.

 

Holler Natália

Az információk változhatnak, érdeklődj a megadott elérhetőségeken!
Pontatlanságot találtál? Itt jelezheted nekünk!

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

Képregény, táblakép, futás... a közös pont: a Himnusz

Képregény, táblakép, futás, ismeretlen szerelmes ... a Himnusz és Kölcsey titkai

Gondolnád, hogy január 22-én ünnepeljük a Himnusz születésnapját? És azt tudtad, hogy képregény is készült belőle? Vagy azt, hogy Kölcsey nem is tartotta jó versnek?
23 mondat, amit ne mondj annak, aki bajban van

23 mondat, amit ne mondj annak, aki bajban van

Te is tudsz ilyen „jó szándékú”, de romboló mondatokat? Nekem a „kedvenceim” az „Engedd el!” a „Másoknak sokkal nehezebb” és a „Tudom, mit érzel”. Ilyenkor szívesen visszakérdeznék: Tényleg tudod?! Szerintem fogalmad sincs…
Love my Snowboard – Fotó- és videópályázat

Love my Snowboard – Fotó- és videópályázat

Pályázat típusa: fotó- és videó pályázatBeküldési határidő: 2022. március 30.
Novellapályázat Preyer Hugo emlékére 2022

Novellapályázat Preyer Hugo emlékére 2022

Pályázat típusa: sci-fi novellák írásaBeküldési határidő: 2022. március 31.Korcsoport: 3-12. osztályos gyerekek

Partnereink

Ugrás az oldal tetejére