Jelenlegi hely

Szülői vélemények a Fejér megyei óvodákról

A Fehérvárimami 2012 őszi "A mi óvodánk" című pályázata keretében több mint 200 szülő osztotta meg gyermeke óvodájával kapcsolatos tapasztalatait.

 

 

Intézmény neve

Miért szerettek ebbe az oviba járni?

Alma Óvoda

Azért,mert az óvónők és a dadák,nagyon kedvesek,felkészültek és segítőkészek. A gyerekünk mindig vidáma,élményekkel telve jön haza az oviból.A környezet csodaszép és mindennel felszerelt.

Alma Óvoda

Családias légkör, jól felszerelt csoport és tornaszoba, ovónők szakképzettsége tapasztalatai, testvérek összevont csoportban, jó helyen van, hagyományörzésen hangsúly, szülői közösség összetartás, kirándulások,

Alma Óvoda

Családias légkör, képzett pedagógusok, sokféle program. A gyermekem sokat fejlődik az óvodában és a legfontosabb, hogy nagyon szeret az Alma oviba járni.

Alma Óvoda

Családias, kis létszámú Óvodánkban nagyon fontos a gyermek értelmi és érzelmi fejlődése. Szeretetteljes légkörben nevelkednek, s a mai igényeknek megfelelően minden korosztálynak megfelelő programokat kínálnak. Hagyományaink megünneplése is fontos pedagógiai programjuk közé tartozik. Mind az óvónők, mind a dadusok megtesznek mindent azért, hogy gyermekeink minden nap boldogok és kiegyensúlyozottak legyenek. 

Alma Óvoda

hagyományőrző óvoda, kis létszám, rengeteg program,tapasztalt, kedves óvónők, tisztaság , kedvesség jellemzi a mi óvodánkat.

Alma Óvoda

Kis csoportlézszám van. Nagyon kedvesek ,képzettek az óvónők és a dadusok.Minden gyermek maximális figyelmet kap hadják saját egyéniségüket fejlődni ,nagyon nagy szereteben vannak nap mint nap.A gyerekek boldogan járnak ide.

Alma Óvoda

Közel van, kedvesek az óvónők, jól felszerelt az ovi, tiszteletben tartják a gyerek és a szülők igényeit is. 3 óvónéni és 2 gondozó foglalkozik a gyerekekkel felváltva, mindig van, kihez fordulni.

Alma Óvoda

Lélekmelegítő óvodai és szülői közösség, mint egy második család. Aktív kapcsolattartás a szülők és az óvónők között. Az óvodai dolgozók (óvónők és dajkák)olyan szeretetteljes burkot vonnak a gyerekek köré, hogy ebben a burokban biztonságban és önállóan tudnak mozogni. A gyerekek szabad légkörben dönthetnek bizonyos konfliktushelyzetekben, ezáltal önállóságot tanulva.

Alma Óvoda

Nagyon családias. Minden gyermek és felnőtt kedves és szakmailag felkészült, tapasztalt pedagógusok foglalkoznak a gyermekeinkkel. Egyetlen napon sem volt gondunk azzal, hogy reggel óvodába megyünk.

A környezet gyönyörű, ahol töltik a napot a gyerekek. Rengeteg programot és kornak megfelelő elfoglaltságot nyújt az óvoda.

Számunkra ideális.

Alma Óvoda

Nagyon kedvesek és segítőkészek az ovónők és a dadusok.

Árpád Úti Óvoda

Nagyon még nem tudok erre a kérdésre válaszolni,mert még csak 2 hónapja

járunk!

Belvárosi Brunszvik Teréz Óvoda

Azért szeretünk ide járni, mert kedvesek, rugalmasak az óvodai dolgozók, olyan, mintha egy nagy család lenne. Jól felszerelt csoportok vannak, minden problémánkat igyekeznek megoldani.

Belvárosi Brunszvik Teréz Óvoda

Jó az együttműködés az óvónőkkel. Nem igazolódott a félelmünk a kicsi udvarral kapcsolatban, mert nem is olyan kicsi, és van lehetőségük a gyerekeknek más csoportbeliekkel is játszani, barátkozni. A vezető óvónő is nyitott a változtatásra, fejlődésre.

Belvárosi Brunszvik Teréz Óvoda

Nagyon jó minden az óvó nénik a felszerelések a családias légkör.

Csór, Csivitelő Óvoda

Foglalkoznak a gyerkőcökkel, fejlesztik őket :)

Dinnyési Óvoda

Azért szeretünk a dinnyési oviba járni, mert nagyon kedvesek az óvónénik és a dadus nénik is, nagyon családias a hangulat! Nagyon szép helyen van az ovi, sokat sétálnak a gyerekek a természetben. A kisfiam azóta szeret minden állatot, amióta odajár.Ennél jobbat nem is választhattunk volna!

Felsővárosi Óvoda

A kedvesség, a törődés, a változatos programok, a fejlesztés, a mindenre kiterjedő odafigyelés miatt ragaszkodunk az ovihoz. És nagyon jó alapot kapnak itt a gyerekek az iskolához, játékosan felkészítve. 

Felsővárosi Óvoda

Amikor ovit kerestünk, az volt a szempont, hogy közel legyen a munkahelyünkhöz. Azóta azonban számos más pozitív dolgot tudunk elmondani az oviról.

Az óvónénik fantasztikusak, remek programokkal színesítik a gyerekek napjait az oviban.

Öröm az oviba belépni, a hangulat a légkör, és az egész összhatás csodálatos. Öröm látni a gyerekeket, akik mosolyogva, örömmel érkeznek reggelente.

Az óvónők gyerekehez való hozzáállása sok-sok szeretetről, bánásmódjuk a gyerekekkel nagy szakmai tudásról árulkodik.

Csak pozitív dolgokat tudok említeni.

Nagyon büszke vagyok, hogy ilyen szuper a mi ovink! Boldog vagyok, hogy ide járhatunk.

Felsővárosi Óvoda

Barátságos ,otthonos!

Felsővárosi Óvoda

Családias a légkör,változatos ,sokszínű programok feladatok vannak .

Ami a legfontosabb nagyon-nagyon szuperek az óvónénik és a dajkák.

Még az udvaros bácsi is oda van a gyerekekért. Csupa pozitív .  

Felsővárosi Óvoda

Családias az óvoda, az ovónők kedvesek. Sok érdekes programot szerveznek.

Felsővárosi Óvoda

Eszti, Zsóka és Ági néni nagyon szeretik a munkájukat és a gyermekeket. Csodálom és tisztelem őket, igazi kincsek a mai világban. Számomra megható, hogy az óvodai életbe bevonják és folyamatosan tájékoztatják a szülőket. Így együttműködve, egymást segítve nevelhetjük a kisfiamat. Bevallom nem csak Ő, hanem én is szépen fejlődök. Hálásan köszönöm az óvodának!

Felsővárosi Óvoda

Híresen kedvesek az óvónénik!A gyermekek rajonganak értük!:)

Felsővárosi Óvoda

kedvesek az óvónők és a segítőjük.

Felsővárosi Óvoda

Kedvesek, felkészültek, segítőkészek az óvónők, és a dajka. Odafigyelnek a gyermekemre: mindig tudják, hogy kivel játszott, milyen hangulata volt, miben volt ügyes, aludt-e délután. Már belépéskor jó érzés fog el, jó a hangulata, jó az illata az óvodának. A szülőt, a családot is bevonják az ovis programokba. Ötletesek a programok, a kézműves foglalkozások. Lehetőség van néptáncra, angolra, hittanra, zeneoviba járni. 

Felsővárosi Óvoda

Mert a gyermekünk szeret ide járni.

Felsővárosi Óvoda

Mert szeretek a gyerekekkel és kint az udvaron játszani.
 

Felsővárosi Óvoda

Minden óvónő kedves,sok program van a gyerekeknek.

Felsővárosi Óvoda

Mindent szeretünk az oviban...Nagyon aranyosak az Ovónénijeink,és a Daduskánk.Ha a folyosón találkozunk a többi csoport Ovónénijeivel,Ők is kedvesek,és mindenki mosolyog.Jó hangulat van az ovinkban.Nem csak az alapdolgokat(festés,gyurma,stb.)csinálják a Gyerekek már kiscsoportban sem,hanem nagyon ötletes,egyedieket(almamag ragasztás,almakompót készítés,stb.)Szeretem magát az épületet is.Egészséges,régi épület.Jó az illata,amikor belépünk. Örülök,hogy ezt az OVIT választottuk,ajánlom mindenkinek!!!!!

Felsővárosi Óvoda

NAGYON CSALÁDIAS A KÖRNYEZET ÉS KEDVESEK ÉS NAGYON MODERN GONDOLKODÁSÚAK AZ ÓVÓNÉNIK

Felsővárosi Óvoda

Nagyon családias a légkör. Az óvónéniken és dadusokon túl még az udvaros bácsi és konyhás néni is kedves a gyerekekhez. Remek programok vannak, melybe sokszor a szülőket is bevonják. Szimpatikus, hogy a foglalkozások kis csoportokban történnek. Tetszik a reformkonyha.  

Felsővárosi Óvoda

Nagyon kedvesek az óvónők.

Felsővárosi Óvoda

Nagyon kedvesek az óvónők. Családias a hangulat. Változatosak a foglalkozások és minden apró részletre odafigyelnek. Az óvónők mindenről tájékoztatják a szülőket. 

Felsővárosi Óvoda

Nagyon kedvesek és türelmesek az óvónők.Látszik,hogy sokat foglalkoznak a gyerekekkel.A gyermekem sokat tanult amióta óda jár.

Felsővárosi Óvoda

nagyon türelmesek, kedvesek , közvetlenek az óvónők.

Felsővárosi Óvoda

Számunkra, ez az intézmény nyújtja a legmagassabb szintű óvodai nevelést. Az intézményben családias a hangulat, mindenki a gyerekek érdekeit tartja szemelőtt. A lehető legjobb választás volt!!!

Felsővárosi Óvoda

Tényleg a játék és a megtapasztalás az elsődleges szempont, amely mentén terelgetik a gyerekeket. Mindig történik valami a csoportban, az oviban, nagyon jó programok vannak, melybe sokszor a szülőket is bevonják. Így egy kicsit a szülő is részese lehet az óvodai életnek, a család és az ovi összefonódnak kicsit. Emiatt a gyerek kiegyensúlyozott, önfeledten élvezi az ovis programokat, és rengeteg hasznos és jó dolgot tanul a játékok közben.

Fontos számomra az is, hogy az oviban hagyományőrzők, vagyis megtanítják a gyerekeket a népszokásokra, az ünnepekhez és különböző alkalmakhoz kapcsolódó rituálékra, melynek felelevenítése sokszor még a szülő hasznára is válik.

ÉS mindezek mellett tényleg nagyon kedvesek, segítőkészek és gyermekszeretők az óvónők, a dadusok, a pedellus, az igazgatónő, és mindenki akivel csak kapcsolatba kerültem eddig az óvodai dolgozók közül.

Felsővárosi Óvoda

Választásunk a két óvonő személyéhez kötödik. Julika és Kati, a lehető legjobb választás, számunkra a csupa nagybetűs ÓVONÉNIK. Szerencsések vagyunk, hogy a kislányunk velük lehetett közel 4 évig. Köszönjük!!!

Felsővárosi Óvoda

Valóban szeretik a gyerekeket, tartalmas, előremutató nevelés folyik, teret engednek a gyerekeknek a személyiségük kibontakozására. Szeretettel, türelemmel nevelik, terelgetik őket a számomra evidens emberi értékek irányába.

Gánt, Mese-Vár Óvoda Gánti Tagóvodája

 Mert változatosak a gyerekek napjaik,és nem minden hol van kétnyelvü foglalkozás.

Gánt, Mese-Vár Óvoda Gánti Tagóvodája

Azért szeretjük ezt az óvodát, mert az óvónők nagyon kedvesek. Csoportszobák és a mosdók tiszták, Óvónők külön is foglalkoznak a gyermekekkel.Zenét és német nyelvet is tanulnak.A játékok széles választéka megtalálható az óvodába.

Én is ide jártam,mikor ovis voltam :) !

Gánt, Mese-Vár Óvoda Gánti Tagóvodája

Mert az összevont csoportnak köszönhetően a gyerekeink sokat tanulnak egymástól. A nagyobbak toleránsabbak, megértőbbek a kicsikkel és egymással is, a kicsik viszont rohamosan okosodnak, ügyesednek a nagyokkal közös játékoktól. Továbbá az óvoda dolgozói rugalmasan kezelik a kéréseinket, és nem kell aggódnunk a gyermekeink biztonságáért soha sem. 

Gánt, Mese-Vár Óvoda Gánti Tagóvodája

Mert itt első a GYERMEK!!!

A gyerekek testi-lelki fejlődésének figyelemmel kísérése érdekében élő, mindennapos kapcsolat van az óvónők és a szülők között.

Sok közös családi program van, ill.olyan alkalmak, amikor a szülők is részesei lehetnek az óvodai életnek.

Saját konyhája van :)

Egy csoportba járnak a testvérek.

Az óvoda tárgyi felszereltsége a csoportszobában valamint az udvaron is szép, életkoruknak megfelelő, modern, gondozott.
 

Gánt, Mese-Vár Óvoda Gánti Tagóvodája

Nagyon kedvesek a óvónők. 

Gyöngyvirág Óvoda

Az óvónénik és dadus olyan szeretettel veszik körül a gyermekeket mintha csak a sajátjuk volna. Mindig van egy jó szavuk a szülőkhöz is.Nagyon színvonalasan foglalkoznak a gyerekekkel, szinte minden héten új kreatív alkotás díszíti a folyosót ami mindig alkalomhoz, évszakhoz illő (pl. Márton napi liba kép, őszi levél nyomda, mikulászsák, papírgalacsin mikulás, karácsonyfadísz). De nemcsak papírdíszeket, rajzokat készítenek, a gyerekek segítségével készült már almakompót és mézeskalács is.

Bármit is csinálnak a csemeték valamelyik óvónéninek mindig van a tarsolyában egy épp odaillő mondóka, vers, vagy dalocska.

Gyakran van bábszínház.

Az étkezés nagyon változatos, egészséges.

Mindennap kint vannak a levegőn.

Gyöngyvirág Óvoda

Az óvónőink nagyon szimpatikusak, kedvesek, első beszélgetés alapján is kitűnt, hogy mennyire jó szakemberek. A külső és belső környezet is szép, rendezett, ingergazdag. Színes programok gazdagítják a hétköznapokat. 

Gyöngyvirág Óvoda

Az óvónők imádják a gyermekeket, a beszoktatás is problémamentesen és nagyon következetesen zajlott. Lányom boldogan jár ide, mindennap tanul valami újat. 

Gyöngyvirág Óvoda

Az óvónők minden egyes gyereket nagyon szeretnek. Odaadó óvónénik, ez egyértelmű. Kisfiam is nagyon szereti őket. Az egyéni kéréseket is igyekeznek figyelembe venni.Sok hasznos foglalkozás is van: úszás, agyagozás, kori, foci, tánc, angol....bőven lehet válogatni. A környezet szép, nagyon ügyelnek a tisztaságra is.

Gyöngyvirág Óvoda

Az óvónők nagy szeretettel és türelemmel bírnak a gyerekek iránt.

Gyöngyvirág Óvoda

Az óvónők rendkívül felkészültek.Fontos náluk az egészségre nevelés.A csoport jól felszerelt.

Gyöngyvirág Óvoda

Gyermekem imádja a focit , az úszást, és az óvónőket.Palackos vizet isznak, sok a foglalkozás, egyéni étrendeket is tolerálnak! Látszik a gyerekeken a fejlődés!

Gyöngyvirág Óvoda

Igaz nem olyan régen kezdtük az óvodát,de az eddigi tapasztalatok alapján igen kedvesek és felkészültek az óvodai dolgozók, rengetek szeretettel veszik őket körül. A csoportszoba rendezett. Mindig van valami kis program, újdonság, ami feldobja a hetet. A beszoktatás is teljesen zökkenőmentes volt. (Pillangó csoport)

Gyöngyvirág Óvoda

Imádnivalóak az oviban dolgozók, az óvónők rengeteget játszanak a gyerekekkel, sokat fejlesztik őket játékosan, és mindig gyönyörű a dekoráció.

Katica csoport

Gyöngyvirág Óvoda

Kedvesek az óvónénik. Sok érdekes programot kínálnak a gyerekenek: bábszínház, tánc, sport.

Gyöngyvirág Óvoda

Még csak két hét tapasztalat van mögöttem, de elmondhatom, hogy középső, rendkívül anyás fiúnk nagyon megszerette mind az ovit, mind az óvónéniket dadussal együtt :) Igazán szerencsésnek tartom magunkat, hogy ilyen gyermekszerető, kreatív pedagógusok foglalkoznak a csoporttal. Mazsola csoport, Gyöngyvirág óvoda

Gyöngyvirág Óvoda

Mert az óvónők szeretetteljes légkört biztosítanak a gyermekeknek, mert rengeteget kézműveskednek, mondókáznak, mindennap kiviszik a gyerekeket a levegőre. Mert járhatnak uszodába, korcsolyázni, táncolni, focizni és még sok más programot nyújt nekik az óvoda. 

Gyöngyvirág Óvoda

Mert családias a hangulat, szeretetteljes a légkör, sok választható foglalkozás van, nagy hangsúlyt fektetnek a gyerekek kulturális nevelésére, és a testnevelésre egyaránt.

Gyöngyvirág Óvoda

Mert kedvesek, felkészültek, segítőkészek az óvónők, dajkák. Határozottan, de nagy szeretettel nevelik kislányomat, biztonságot nyújtanak számára. Kreatív foglalkozásokból sincs hiány.

Gyöngyvirág Óvoda

Mert nagyon családias a hangulat, szeretetteljes a légkör, a gyerekek elképesztő sokat tanulnak, és csillogó szemmel mennek minden nap óvodába.

Gyöngyvirág Óvoda

Mert nagyon kedvesk és segitőkészek az ovónők és a dajka rendeszet és nagyon szép a csoport szoba a csoportban dolgozok nagyon jol képzettek

(pillango csoport Katin néni Kléri néni Márti néni )

Gyöngyvirág Óvoda

Nagyon jók az óvónők, minden nap újabb élményekkel jön haza a gyermek az oviból. Gyöngyvirág óvoda, Katica csoport

Gyöngyvirág Óvoda

Nagyon kedves mindenki.

Gyöngyvirág Óvoda

Nagyon kedvesek az óvónénik, sokat tanulnak a gyerekek

Gyöngyvirág Óvoda

Nagyon kedvesek az óvónők, kisfiam nagyon szereti őket és ezáltal szívesen jár óvódába.Jól kidolgozott napirend jellemző.

Gyöngyvirág Óvoda

Nagyon kedvesek az óvónők.Beszoktatást nagyban megkönnyítették.A gyermekem sokat tanul tőlük.Rendezett az udvar.Jól felszereltek a csoportszobák,változatosak a játékok.Változatos és ízletes az étrend.

Gyöngyvirág Óvoda

Nagyon kedvesek és odafigyelők az óvónénik. Imád a gyerek oviba járni.

Gyöngyvirág Óvoda

Nagyon kedvesek és segítőkészek az óvónénik és a daduska néni is. A kisfiam szeret az óvodába járni, ami számomra is megkönnyíti a mindennapokat. Eleinte úgy gondoltam, hogy jobb lett volna egy közelebbi óvodába járni (hiába ez a körzetes, mégis messze van tőlünk), de most már biztos, hogy nem mennénk máshová.

Mazsola csoport

Gyöngyvirág Óvoda

Nagyon kedvesek, felkészültek és vidámak az óvó nénik, rengetek új dolgot tanulnak a gyerekek és szeretettel veszik őket körül. A csoportszoba rendezett. Mindig van valami kis program, újdonság, ami feldobja a hetet. A beszoktatás is teljesen zökkenőmentes volt. (Mazsola csoport)

Gyöngyvirág Óvoda

Nagyon kedvesek, segitökészek az ovonénik. Rendezett az udvar. A mazsola csoport nagyon pozitiv:-)

Gyöngyvirág Óvoda

Nagyon szeretjük az óvoda légkörét, nagyon kedvesek az óvónők, dajkanénik.

A szobákban palackos víz áll a gyermekek rendelkezésére.

Az ételek is változatosak, mindennap gyümölcsöt kapnak a gyermekek.

Gyöngyvirág Óvoda

Nagyon szuper óvónénink és dadusunk van. Az óvodai környezet Szfváron itt a legszebb.

Gyöngyvirág Óvoda

Nyugodt, szép környezet

Gyöngyvirág Óvoda

Szép, rendezett udvar, sok fejlesztő játék a csoportszobában, kedves óvónénik.

Gyöngyvirág Óvoda

Szeret a gyermekünk ebbe a csoportba járni, mert az óvónénik gyermekközpontúak, s nem csak csoportfoglalkozáson fejlesztik a gyerekeket, hanem egyedileg is foglalkoznak velük. Először aggódtam, s nem tetszett igazán a csoport, de amikor azt láttam, hogy az óvónénik a szőnyegen ülve játszanak a gyerekekkel, akkor elnyerte a tetszésemet. A csoportnak a játékvásárlásnál azt is figyelembe veszik, hogy mi érdekli a gyerekeket.

Gyöngyvirág Óvoda

Tágas nagy udvar van ahol a sok játékkal nagyon jól tudnak játszani a gyerekek.

Hosszúsétatéri Óvoda

Mert itt a gyerekek az elsők...

Ligetsori Óvoda

Aranyosak az óvónénik, szép környezetben van.

Ligetsori Óvoda

Az óvónők kiemelkedően kedvesek. Az óvoda környezete nagyon kellemes. Sok extra programot kínálnak a kicsiknek.

Ligetsori Óvoda

Gyalog ill. biciklivel is könnyen elérhető. Ide jár a nagyobb testvér is. Az ovi nagyon kellemes, természetközeli környezetben található. Az óvónők nagyon kedvesek, értik a dolgukat!

Ligetsori Óvoda

Ismertük az óvódát, jók az óvó nénik.

Ligetsori Óvoda

Jó a környék; rendezett, nagy méretű udvar; természetes környezet; kedvesek, jól képzettek az óvónők és a vezető óvónő; nagyon jó foglalkozások.

Ligetsori Óvoda

Jó a környezet, jók az óvó nénik, jók a programok.

Ligetsori Óvoda

Jó helyen van, jók az óvó nénik, jók a programok.

Ligetsori Óvoda

jó hírét hallottuk, jók a programok, kedvesek az óvó nénik.

Ligetsori Óvoda

Jó programok vannak, ismerjük az óvó néniket.

Ligetsori Óvoda

Jók a programok, jók az óvónénik, angol tanulás

Ligetsori Óvoda

Kedvesek, barátságosak, felkészültek az óvónők.

A csoportszoba jól felszerelt, kellemes, családias hangulatot áraszt, ami nagyon jó hatással van a gyerekek fejlődésére, hiszen fontos, hogy jól érezzék ott magukat.

A másik fontos dolog, a testmozgás, amire tökéletesen megfelel a hatalmas, rendezett, zölddel teli, vízközeli udvar, illetve hűvösebb időkben a tágas tornaterem.

Amit pedig nagyon pozitív dolognak tartunk, hogy a gyerekeknek lehetősége van idegennyelv (angol) ismeretre szert tenni, plusz foglalkozás keretében a zenével közelebbről megismerkedni.
 

Ligetsori Óvoda

Kellemes környezetben van az ovi.

Ligetsori Óvoda

kellemes környezetben van,jó a levegő,szép az udvar.

Ligetsori Óvoda

Lehetőség nyílt az óvodai foglalkoztatás keretében idegen nyelv tanulására. Az oktatás életkornak megfelelően történik és hagyományőrző elvekre épül. Az óvóda természetközeli környezetben (tágas, árnyékos udvar és a Vidámparki tó) helyezkedik el.

Ligetsori Óvoda

Mer közel van a lakásunkhoz,nem kell korán kelni.Barátságos ,otthonos.

Ligetsori Óvoda

Nagyon kedvesek az óvőnők. Jól felszerelt az óvoda, hatalmas, árnyas udvarral rendelkezik. A kisfiam nagyon szeret ide járni, rengeteg mondókát tanult az elmúlt két hónap alatt.

Ligetsori Óvoda

nagyon kedvesek és nagy szakértelemmel rendelkező, kifogyhatatlan energiájú óvónőink vannak. Kisfiam asztmás, az udvar és az épület is a tó közelsége miatt tiszta levegőt tudhat magáénak

Ligetsori Óvoda

Nagyon szép és jól felszerelt csoportszobák vannak,jó levegőjű környezetben és tágas udvaron lehetnek,megfelelő gondoskodást és odafigyelést kapnak az óvónéniktől és a dajkanénitől is.

Ligetsori Óvoda

Nagyon szép környék. Nagy az udvar és szép a kilátás. Az óvonők jól képzettek, negatív élményünk nincs. Gyermekem nagyon szeret ide járni.

Ligetsori Óvoda

Rengeteg programon, kiállításon, bábszínházi előadásokon, koncerteken vesznek részt.

Ligetsori Óvoda

Szép környezetben van, kedvesek az óvónők.

Magyaralmás, Ficánkoló Óvoda Magyaralmási Tagóvodája

Családias légkör, kellemes környezet, aranyos óvónénik és szuper szakácsnéni, aki olyan főzeléket tud főzni, hogy még a fiam is szereti!

Magyaralmás, Ficánkoló Óvoda Magyaralmási Tagóvodája

Családias, támogató a légkör/ Szép, természetes a környezet (nem utolsósorban friss a levegő)/ Felújított korszerű óvoda épület, fás-bokros, rendezett udvar/Színes programok/ Lelkes dadus és óvónénik.

Mancz János Óvoda

A kislányom imád oviba járni. Nekem ennél több nem kell. Szuper minden!

Mancz János Óvoda

Az óvónnénik nagyon felkészültek, kedvesek. A gyerekek egyéni erősségüket próbálják fejleszteni. Hihetetlen türelemmel és megértéssel fordulnak a gyerekekhez. A szülőknek nap mint nap a segítségükre vannak, ha tanácsot kérnek tőlük. Munkájukhoz az óvóda felszereltsége nagyban hozzájárul. Az udvar minden reggel frissen takarítva és talán még reggelig sorolhatnám. Összességében azt hiszem a lehető legjobb ovit találtuk meg!! MACI csoport

Mancz János Óvoda

Családias, meleg, barátságos óvoda. Az óvónők és dadusok türelmesek, gyerekcentrikusak.

Mancz János Óvoda

Családias,otthonos óvoda.Az óvónénik türelmesek, kedvesek, jól képzettek, gyerekcentrikusak, segítőkészek. Sokrétű, izgalmas és érdekes foglalkozások, programok vannak a gyerekeknek nap mint nap.
 

Mancz János Óvoda

Egy családias kis közösség az egész. Mindenki ismer mindenkit. Nagyon kedvesek, aranyosak, segítőkészek az óvónők, gondozónők.

Mancz János Óvoda

Kellemes környezet, imádni való Óvó nénik, Dadus nénik és konyhás néni. Meleg, családias hangulat uralkodik az egész óvodában.

Mancz János Óvoda

Kicsi, barátságos óvoda. Nagyon kedvesek az óvónénik, szeretik a gyerekeket.

Mancz János Óvoda

Legjobb Óvónők és Dadusok, legjobb csoportszobák, legjobb játékok, legjobb udvar, legjobb ... még a kaja is nagyon finom és változatos. Eredmény: kiegyensúlyozott, boldog gyerekek!

Mancz János Óvoda

Mert családias, otthonos. Mindamellett a belváros közelsége miatt könnyen megközelíthető.

Szeretjük az óvó néniket akik igyekeznek minden gyereket érdeklődésének, habitusának megfelelően kezelni. Ha egy módszer nem megy, szülőkkel együtt kipróbálnak egy másikat. Mi már csak tudjuk, nem egy átlagos gyerek a miénk. 

Mancz János Óvoda

Mert hatalmas udvara van, hozzáértők az óvónők és mert a gyermekem azóta 180 fokos fordulatot vett - pozitív irányba!

Mancz János Óvoda

Mert kicsi, családias, (összesen 4 csoport van), nagyjából mindenki ismer mindenkit. Nincsenek vegyes csoportok, ez szimpatikus! Régen is, és most is a "gyerek" volt az első.

Mancz János Óvoda

Szuper óvónők, változatos óvodai élet, szülök bevonása az óvodai életbe, viszonylag kicsi óvoda, családias környezet.

Maroshegyi Óvoda

A legszuperebb ovi a városban. Nagyon színvonalas a nevelés, a programjuk, a lehetőségek.Rendkivül jól felkészült óvónők.

MÁV Óvoda

Hangulatos, gyerekbarát környezet(udvar, csoportszobák)

jól felszerelt, tiszta

Az óvónők képzettek, kedvesek,gyerekcentrikusak, segítőkészek

sokrétű, izgalmas és érdekes foglalkozások a gyermekeknek nap, mint nap

alkalomnak megfelelő folyamatos rendezvények

széleskörű szolgáltatás minden területen a gyermekek fejlesztése, fejlődése szempontjából

MÁV Óvoda

Szakképzett, gyerek-centrikus személyzet! Nagy hangsúly az ünnepek, különböző hagyományok megismertetésén, fejlesztésen (pl.: logopédus)! Változatos délutáni és napközbeni programok (néptánc, furulya, hittan...), sportlehetőségek (jóga, kosárlabda, fitt-dance...)! Családias légkör a nem túl nagy létszám miatt!

A lányom közel másfél éve már folyamatosan imádja!!!! :)

MÁV Óvoda

szakmailag nagyon képzettek az óvónők és kedvesek; az óvodai környezet is rendezett és kellemes

Napsugár Óvoda

Harmadik éve járunk az óvodába, ahol kimondottan családias a légkör. A csoportszobák jól felszereltek, és folyamatosan Bővítik a fejlesztő játékok állományát.Az innováció és a mindennapi élet könnyebbé tétele érdekében rendszeresen és sikeresen pályáznak. Az óvoda két "jó gyakorlatot" is szerepeltet a TÁMOP "kosarában": anyanyelvi fejlesztő program,illetve drámapedagógia az óvodában. Csoportunkban nagyon kedvesek az óvónők és a dajka néni, a gyermekek fejlődését tartják szem előtt. 

Napsugár Óvoda

Nagyon jók az óvónők, odafigyelnek a gyerekekre, foglalkoznak velük.

Napsugár Óvoda

Nagyon tiszta és rendezett az egész óvoda területe, mind a csoportszobák,mind az udvar. Gazdag programokkal, élményekkel szolgál a gyerekeknek. Kedvesek, segítőkészek az óvónők.

Nefelejcs Óvoda

A csoportokban a gyerekek szocializációja nagyon jó, a gyerekek sokat tanulnak, élvezik az óvodába járást

Nefelejcs Óvoda

Az ovi közel van, gyalog kényelmes sétával elérhető. A nevelő munka színvonalas, a Montessori módszer meggyőző és eredményes (a nagyobb gyermekemen már "kipróbáltuk", sok évvel ezelőtt. Nagyon színes az óvodai élet. Úgy látom,a gyerekek is szeretik,jól érzik itt magukat és ez a legfontosabb.Jó szívvel ajánlom mindenkinek!

Nefelejcs Óvoda

Az óvoda nevelési programja maximálisan megfelel az igényeinknek: rengeteg foglalkozás, kézműveskedés, vers és énektanulás, fejlesztő játékok, jól felszerelt csoportszoba, színes programok (kirándulás, bábszínház, szüret, sportnap) rend, fegyelem, tisztaság, nagy, füves, árnyas udvarok, úszás és korcsolya oktatás, néptánc. És ami a legfontosabb: jól képzett, kedves és türelmes óvónénik.

Nefelejcs Óvoda

Az óvónénik, dadus néni fantasztikusak, a gyermekem imád ide járni (a kislányom is már nagyon szeretne, szinte minden nap itt szeretne már maradni :))Remek programokkal édesítik meg a gyerekek napjait, sok változatos foglalkozás van a gyerekek számára. Öröm belépni az óvodába, mosolygó arcokat látni, a hangulat-légkör is idilli.

Nagy öröm, hogy ebbe az oviba járhatunk :)

Nefelejcs Óvoda

Azért szeretünk a Nefelejcs óvodába járni, mert nagyon kiváló szakember gárda dolgozik itt. Biztonságba érzem a kislányom, amikor otthagyom az oviba. Nagyon sok olyan program van, ami fejleszti a gyermekeket. Önállóságra, társaik szeretetére tanítják őket.

Nefelejcs Óvoda

Elsősorban azért szeretünk a Montessori csoportba járni, mert gyermekszerető, elhivatott, gondoskodó óvónénik és dajka néni foglalkozik a gyerekekkel, mindenre nyitottak, családias hangulatot alakítottak ki, szinte baráti szintű, segítőkész kapcsolatot tartanak a szülőkkel. Nagyon szép, tiszta, barátságos a csoportszoba és sokoldalú tevékenységeket nyújtanak a gyerekeknek. Figyelnek az egyéni képességfejlesztésre és sok lehetőséget biztosítanak arra, hogy minél több betekintést nyerjünk a mindennapi életbe, sok nyitott programon vehetünk részt. E mellett a Montessori pedagógia fantasztikus szemlélete, hatékonysága volt vonzó számunkra.

Nefelejcs Óvoda

Fantasztikuak az óvónők. a montessori módszert nagyon az én fiamnak találták ki. Az egész óvoda hangualta, az óvónők hozzáállása, tudása, képzettsége rendkívüli. 

Nefelejcs Óvoda

Kedvesek az óvónők és a sok foglalkozás közül minden gyerek választhat magának,nem kell még ovi után 86 különórára vinni őket.

Nefelejcs Óvoda

Mert olyan, mintha a gyerekünknek lenne még egy családja, fantasztikus a közösség, hála a szuper óvó néniknek.

Nefelejcs Óvoda

Mert szép és nagy az udvar, családias a hangulat. Az óvónénik kedvesek, rugalmasak, nem túl szigorúak, és a szülőket is bevonják az óvodai életbe. 

Nefelejcs Óvoda

Nagyon aranyosak az óvónénik.

Nefelejcs Óvoda

Nagyon gyerek centrikusak az óvónők. Már a 2.gyerekem jár ide, kettő különböző csoportba, és mindegyik óvónő nagyon jó. segítenek fejleszteni a gyereket, ha észreveszik, hogy valamilyen területen le van maradva. gyeremekeim nagyon szeretik/szerették

Nefelejcs Óvoda

Nagyon jók az óvónők. Nagyon érdekes foglalkozást tartanak a gyerekeknek. Rendhez és önállósághoz szoktatják a piciket. Az óvónők figyelmének köszönhetően a gyerekek közötti konfliktusok könnyen megoldódnak.

Sok magyar mondókát és verset tanulnak és szépen fejlődnek a magabiztosság terén a kicsik.

Nefelejcs Óvoda

Nagyon kedvesek az óvónők, sok érdekes programjuk van a gyerekeknek. 

Olajfa Református Óvoda

Az Óvónénik tényleg foglalkoznak, törődnek a gyerekekkel.Vallásos óvoda lévén kiemelkedő erkölcsi és vallási nevelésben, példamutatásban részesülnek Gyermekeink. Az óvoda udvara mindig gondosan ápolt, eu-szintű játékokkal felszerelve.

Olajfa Református Óvoda

Az ovónők miatt

Olajfa Református Óvoda

Azért, amit itt kap lelkile-testileg a gyermekem

Olajfa Református Óvoda

Csak csupa jókat tudok mondani-írni az óvódáról és az óvónőkről, dadusokról,óvódavezetőről, valamint a kis pöttömőkről,akiket nagyon-nagyon lehet szeretni,mert látszik rajtuk hogy a szülők,az óvónők még a takarítónéni és karbantartó bácsi is foglalkozik velük!

Olajfa Református Óvoda

Egyetértünk az óvoda értékrendjével, nevelési módszerével. Hívő családként ezúton is szeretnénk, hogy gyermekeink minél többet hallhassanak Istenről.

Az udvar mindig tiszta, rendezett. Az óvónők kedvesek, felkészültek, szeretetteljesek.

Olajfa Református Óvoda

Fantasztikusak az Óvónénik, tényleg törődnek a gyerekekkel, nem csak ellátják őket. Az egész óvoda szellemisége, értékrendje példaértékű, igazi ritkaság ez a mai rohanó, pénz-centrikus világban.

Olajfa Református Óvoda

Kellemes környezet, közvetlen és segítőkész emberek fogadnak minket mindig. Az intézmény és a nevelők által közvetített értékek egyeznek a családunk értékrendjével. 

Olajfa Református Óvoda

Keresztyén szellemben nevelik a gyerekeket sok szeretettel és hozzáértéssel

Olajfa Református Óvoda

Mert ebben az óvodában különleges szeretet kapnak a gyermekeink, Isten munkálkodik az óvónéniken keresztül. Lehet, hogy nem a legmodernebb játékok között játszanak, de a kislányom minden reggel azt kérdezi, hogy ma van e ovi, mert szinte röpül, úgy szeret ide járni. Ha tehetné, még hétvégén is menne. Ennél nagyobb öröm pedig nem kell, hogy tudom jó kezekben van és jól érzi magát a szülői háztól távol is. 

Olajfa Református Óvoda

Mert szinte mindenkit ismerünk, olyan mint egy nagy család.

Olajfa Református Óvoda

Nagyon kedves, családias hangulatú, emberi léptékű ovi, 4 csoporttal, 9 nagyon felkészült, odaadó, gyermekközpontú, óvónővel, akik a családunk értékrendjével harmonizáló értékeket adnak át a gyermekeinknek. Ráadásul a dadusok is mindent megtesznek, hogy a kisgyermekek jól érezzék magukat. Mindenki ismeri, megismeri egymást, szülők, gyermekek, óvónők, dadusok, sőt még a konyhás néni is névről ismeri az összes kicsit. Az udvar pedig rendezett, színvonalas játékokkal felszerelt, egész évben jól használható, a gyermekek sok időt töltenek a szabad levegőn. 

Olajfa Református Óvoda

Óvónők kedvessége, a hit oktatása

Olajfa Református Óvoda

Rendezett, szép udvar. Remek óvónők vannak!

Olajfa Református Óvoda

Vallás miatt.

Püspökkertvárosi Óvoda

A csoportban nagyon kedvesek az óvónénik. Zöldövezeti környezete legszebb a városban, biztosan tiszta a levegő (nincs forgalmas út mellett, mint a belvárosi óvodák). Környezettudatos nevelés szempontjából (elem és papírgyűjtés, virágültetés, környezetvédelem, madárbarát). Az étkeztetés nagyon változatos (sok zöldség, teljes kiőrlésű péksütemények).

Püspökkertvárosi Óvoda

Aranyosak az óvónénik, gyönyörű udvar, jó levegő, nyugodt környezet,szemben van egy játszótér,

Püspökkertvárosi Óvoda

Az óvonők nagyon szimpatikusak, megértők az egyedi problémákkal szemben, segítőkészek a neveléssel kapcsolatos kérdésekben. Nyugodtak, kedvesek, de következetesek. A gyerekem nyugodt, magabiztos, nagyon szeret oviba járni, sokat tanul, fejlődik, és ez a legfontosabb számomra.

Püspökkertvárosi Óvoda

Kellemes a légkör, nincs vagy alig van kisgyerek, aki rendetlenkedik. Gyermekem nem panaszkodik, úgy látom jól érzi magát a "munkahelyén". :) Az udvarban gyönyörű nagy fák vannak, ha az idő megengedi, a gyerekek minden nap ki tudnak menni levegőzni és játszani. Az ovi szerintem a kinti játékok tekintetében is jól felszerelt. Az udvar nyáron árnyékos.

Püspökkertvárosi Óvoda

Környezettudatos nevelés,csendes,nyugodt környezet,szakképzett és szakmáját értő óvónők.

Püspökkertvárosi Óvoda

Közel van a lakhelyünkhöz, munkahelyünkhöz. A zöldövezeti környezete - szerintem - a legszebb a városban (én is itt nőttem fel, erre laktam mindig), ill. környezettudatos óvoda nevelés szempontjából (elem és papírgyűjtés, virágültetés, környezetvédelem). 

Püspökkertvárosi Óvoda

Mert környezettudatos, családias, nagyszerű óvónéninkkel, nagy udvarral, csendes helyen van.

Püspökkertvárosi Óvoda

Nagyon kedvesek az óvónők

Rákóczi Úti Óvoda

Azért szeretjük, mert nagyon kedvesek az óvónénik és a dadusok is!

Hatalmas az udvara és a csoportszoba is nagyon szép!
 

Rákóczi Úti Óvoda

Azért szeretünk ebbe az oviba járni, mert nagyon kedvesek az itt dolgozó emberek, és családias a hangulat. Könnyen be tudtunk illeszkedni, nagyon sokat segítenek az óvónénik. Gyermekem remekül érzi magát (szeret oviba járni),az óvoda kompetencia alapú tanítása révén nagyon sokat tanul játékosan, de nem kötelező alapon.

Rákóczi Úti Óvoda

Azért szeretünk ebbe az oviba járni, mert nagyon kedvesek az itt dolgozó emberek, és családias a hangulat. Nagyobb gyermekem is ide jár és remekül érzi magát,az óvoda kompetencia alapú tanítása révén nagyon sokat tanul játékosan, de nem kötelező alapon. A kicsi most kezdte Nov. 13-án, születésnapján, amit természetesen meg is ünnepeltek. Bölcsis volt, így abban egyeztünk meg az óvónénikkel, hogy beszoktatás nélkül teljes napos lesz az elejétől fogva, úgy néz ki hogy már be is illeszkedett, ami az óvónénék nagy érdeme.

Rákóczi Úti Óvoda

Biztonságban érzem itt a kisfiaimat. Érzem, hogy szeretik őket és látok logikát, és főleg rengeteg munkát és előkészületet az óvodai foglalkozásokban, programokban. Nem "csak" vigyáznak rájuk az óvónénik, hanem tudatosan fejlesztik őket és nagyon pozitívan, szeretetteljesen közelednek hozzájuk. A szülőket gyakran bevonják közös programokkal. Az egész ovi hangulata isteni! :)))

Rákóczi Úti Óvoda

nagyon sok program van, szinte minden héten "más hét van"

állatok világnapja, autómentes nap, "tökös hét", halloween tök készítés, kertiparti, tűzgyújtás, kiszebáb égetés , tűzoltó autó jön az udvarra,(a szokásos ünnepEken felül!)... stb. -biztos van még, de ennyi jutott most eszembe :))

a gyerekeket viszik kirándulni, a városba sétálni, közlekedni tanulnak, tűzoltóságra mennek.

Minden évben új játékok kerülnek az udvarra, és belső felújítás is van minden évben!

nekem szimpatikus volt a külön évvesztes csoport indítása.

a gyerekek rengeteg verset tanulnak - és évzárón mindezt előadják!
 

Rákóczi Úti Óvoda

Nagyon Szeretjük ezt az Ovit, mert családias a hangulat, gyönyörű az udvar és a csoportszoba is.Nagyon kedvesek, türelmesek és felkészültek az Óvónénik és a Dadusok is.Szuper változatos programok vannak. Rengeteget fejlődött a kislányom pedig csak 2 hónapja járunk oda. Mindig jó szívvel hagyom ott Őt, mert tudom, hogy szeretik és nagyon vigyáznak rá!!!:))    ( Katica Csoport)

Rákóczi Úti Óvoda

Rendezett az udvar. 

Rákóczi Úti Óvoda

Teljes mértékben családias az óvoda és a csoport is ami a lelkiismeretes óvónéniknek köszönhető.Törekednek a kölcsönös együttműködésre.Már első alkalommal nyugodtan hagytam az oviban.A családlátogatás jó alkalom volt,hogy a családi környezetben összeismerkedjünk az óvónénikkel. Mindig a gyerekek érdekei az elsők!Színesek a programok.Mi a méhecske csoportba járunk.

Szent Imre Általános Iskola és Óvoda

A szeretet átjárja az egész óvoda légkörét, és ezt a gyerekek is érzik.

Szent Imre Általános Iskola és Óvoda

A városban az egyik legfelkészültebb és legodaadóbb óvodai alkalmazottak dolgoznak ebben az óvodában. Rengeteg program, foglalkozások vannak. 

Szent Imre Általános Iskola és Óvoda

Az óvónénik fantasztikusak, minden gyerekre külön figyelnek, nagyon szoros az óvóda és a szülői ház kapcsolata.

Szent Imre Általános Iskola és Óvoda

Az óvónénik nagyon kedvesek és felkészültek. Türelmük elfogyhatatlan, családias a hangulat.

Szent Imre Általános Iskola és Óvoda

Az óvónők és az óvodai dolgozók egyaránt nagy figyelmet fordítanak a gyerekekre. Az intézmény felszereltsége is megfelelő és minden tanévben több színes program keretén belül lehetőség van a szülőknek is aktívan bekapcsolódni a gyerekek "ovis életébe".

Szent Imre Általános Iskola és Óvoda

Azért szeretünk ebbe az oviba járni mert szimpatikusak az óvónők a dadák és családi környezetben érezheti magát a gyerekünk.És nem egy nagy létszámú óvoda.

Szent Imre Általános Iskola és Óvoda

jó az óvodai program, sokat tanulnak és barátokat is szerzett. nagyon kedvesek az óvónők és a dajkák jó a légkör.

Szent Imre Általános Iskola és Óvoda

Kedves, gondos, figyelmes óvónők és általunk hasonló nevelési környezetből érkező gyermekek harmóniája és az óvoda megfelelő felszereltsége miatt.

Szent Imre Általános Iskola és Óvoda

Megnyugtató érzés, hogy gyermekeink nyugodt, békés, szerető környezetben vannak. Az óvónénik nagy türelemmel és szakértelemmel foglalkoznak a gyerekekkel. Nagy hagsúlyt tesznek a gyerekek nevelésére és a hagyományok őrzésére is. Örülünk, hogy ide járhatunk.:-)

Szent Imre Általános Iskola és Óvoda

Mert a vallás fontos része a az óvoda életének. :)

Szent Imre Általános Iskola és Óvoda

Mert az óvónők nagyon lelkiismeretesek, szeretik a gyerekeket, és igen tartalmas foglalkozásokat találnak ki és vezetnek le. Sokat kézműveskednek, viszik a gyerekeket sétálni, fejlesztenek mindenkit igény szerint. Az óvoda lelkisége pedig hozzájárul a gyermek vallásos neveléséhez.

Gyermekem a Csillag csoportba jár (jelenleg kis/középsős vegyes)

Szent Imre Általános Iskola és Óvoda

Mert itt megkapja mindazt gyermekem amiáltal majd boldog,kiegyensúlyozott iskolás lessz!Az ovónénik,dajka nénik és az óvodai dolgozok mindannyian kedvesek,segítőkészek és együttmüködök!Számos olyan program van ahol a szülö és gyermek együtt alkothat,játszhat és ez közelebb hozza a családot is egymáshoz!Nem utolsó sorban pedig a vallás is fontos szempont volt!!

Szent Imre Általános Iskola és Óvoda

Nagyon szeretjük az óvónéniket,akik minden erejükkel azon fáradoznak hogy gyerekeink jól érezzék magukat az oviban,Minden nap rengeteg új tudást szereznek(rengeteg verset éneket tanulnak,szinte mindennap van valamilyen "kézműves "foglalkozás.A dadusok is végtelenül kedvesek aranyosak gyerekeink mindenkitől kaphatnak egy jó szót egy ölelést ha arra van szükségük.

Szent Imre Általános Iskola és Óvoda

Szellemisége és az óvodapedagógusok személyisége minőségben felülmúlja a környező óvodákat, rengeteg inspiratív program és magas színvonalú képzés mellett megbízható, érzelmileg, lelkileg stabil és elkötelezett óvónők dolgoznak.

Szent Imre Általános Iskola és Óvoda

szeretetteljes,családias légkör

keresztény értékrend

Szent Imre Általános Iskola és Óvoda

szuperek az óvónők, a gyerekek lelki fejlődésére is nagy hangsúlyt fektetnek

Sziget Utcai Óvoda

A Katica csoport óvó nénijei nagyon aranyosak, kedvesek és gyermekcentrikusak és ha kell ők is tudnak gyerekek lenni (pl. kiránduláson). Változatos és színes elfoglaltságokkal kötik le a gyermekek figyelmét, sok szép verset, éneket és mondókát taníulnak a kis ovisok. Ha mégegyszer választhatnék, akkor sem döntenék másként, de már nemcsak a lakhely miatt választanám, hanem a nevelőtestület alapján, akikkel maximálisan meg vagyok elégedve.

Sziget Utcai Óvoda

Nagyon kedvesek az óvónők. Szép nagy udvar van, sok játékkal.

Szivárvány Óvoda

Mert reggel mikor megérkezünk az óvónéni puszival fogadja a kisfiam odafigyelnek rá és különböző fejlesztő programokon vehet részt mint például szenzormotoros készségfejlesztés, logopédia, kutyás terápia, szülő-gyermek adventi készülődés.

Szivárvány Óvoda

Udvara rendezett, sok játék lehetőség van a gyerkőcöknek. Nincs nagy forgalmú út az ovi közvetlen közelében. A kisfiam a hátsó épületbe kezdte meg szeptemberben az ovit, ami mellett egyáltalán nincs út. Amíg jó idő volt, nyitott ablaknál tudtak aludni. Nem a szmog jött be, hanem a jó levegő :)

Tolnai Úti Óvoda

Azért,mert a kisfiamat(és a többi gyereket is)úgy fogadják el ahogy van,olyannak szeretik amilyen.Engedték a saját tempójában igazi ovissá válni,így Barnabás ma már felszabadult nagycsoportos a Tolnai Óvoda Halacska csoportjában.Nyugodt szívvel viszem iskolába:)

Tolnai Úti Óvoda

Gyerek-centrikus az óvoda, közel van a lakóhelyünkhöz, barátságos és jól felszerelt a csoportszoba. 

Tolnai Úti Óvoda

Gyermekközpontú az óvoda szemlélete. Nagyon kedvesek az óvónénik. Szépek a csoportszobák és az udvar is. 

Tolnai Úti Óvoda

Kedvesek az óvónők, jól felszereltek a csoportszobák, speciális szolgáltatást nyújt az ovi. Sok foglalkozás van gyermekeim részére.

Tolnai Úti Óvoda

Kedvesek az óvónők, jól felszereltek a csoportszobák, speciális szolgáltatást nyújt az ovi. Sok foglalkozás van gyermekeim részére.

Tolnai Úti Óvoda

Kedvesek az Óvónők, jól reagálnak a változásokra. Az udvar rendezett,árnyas.

Tolnai Úti Óvoda

Kedvesek az óvónők. Szép környezet, rendezett udvar. 

Tolnai Úti Óvoda

Nagyon kedvesek az óvónők és nyitottak. Gyermekem egyéni fejlesztést is kap.

Tolnai Úti Óvoda

Nagyon szeret kisfiam a Csibe csoportba járni. Ugyan még csak 4 éves, de ez már a második óvija. Nagyon kedvesek az óvonénik és a dadusnéni. Szerettel és sok türelemmel segítették beilleszkedni. 

Tóvárosi Óvoda

A nyílt napon az óvónők is rokonszenvesnek bizonyultak. Nem is csalódtunk: úgy látjuk, valóban kedvesek és figyelmesek a gyerekekkel; és a dadus is nagyon szereti őket.

Tóvárosi Óvoda

Aranyosak és kreatívak az óvonénik. Nagyon szeretik a gyerekeket. Elviszik őket sétálni a városba, boltba, vettek közösen halat a csoportban levő akváriumba, tartanak pintyeket is:) Leszoktatták a kisfiamat az ujjszopásról!:)A kisfiam az alma csoportba jár.  

Tóvárosi Óvoda

Azért szeret gyermekem ebbe az oviba járni mert nagyon kedvesek az óvónénik és a dadus is. Nagyon sok mondókát, verset, dalt tanulnak és közben mindig készítenek valami aranyosat is, és mennek sétálni: megkeresték a Mikulás bácsit a városban megnézték a város karácsonyfáját. Kirándulni: madarat gyűrűzni Dinnyésre.A szülőkkel együtt karácsonyi díszt készítettek . A Tóvárosi Almacsoportba a Szívecske nagyon szeret járni.

Tóvárosi Óvoda

Mert kedvesek az ott dolgozó óvónénik, dajka nénik és mindenki.

Tóvárosi Óvoda

nagyon szereti a gyermek az ovónénit és nagyon sok szépet tanulnak.

Tulipános Óvoda

Kedvesek az óvónénik, figyelmesek, vannak érdekes, gyerekek és felnőttek számára is jó programok, van fejlesztés. 

Tulipános Óvoda

Nagyon barátságos és családias az egész intézmény, minden alkalommal jó szívvel hagyom ott reggelente kislányomat, mert tudom, hogy jó helyen van, ráadásul az óvónénik nagyon szeretik őt, akárcsak mi őket. 

Úrhida, ÁMK Tündérkert Óvoda

Nagyon szeretünk ebbe az oviba járni, mert felkészült, barátságos és gyerekszerető óvónők és dadusok foglalkoznak a gyerekekkel. Minden nap érdekes programokkal és feladatokkal kötik le a kicsiket, akik minden délután élményekkel gazdagon jönnek haza. Sok és változatos különórát biztosítanak a gyereknek: angol, népitánc, hittan, karate, fejlesztő foglalkozások stb.. Az év közbeni délutáni családi foglalkozásoknak pedig nagyon jó közösségformáló szerepük van.

Egy városi óvodához képest sokkal otthonosabb, családiasabb a hangulat. Minden óvónő név szerint ismer minden gyereket és az anyukát, apukát illetve sokszor a nagyszülőket is. Bármikor tanácsot kérhetünk tőlük a gyerekünk fejlesztésével, nevelésével kapcsolatban, mert tényleg odafigyelnek rájuk, külön-külön. Az óvodát önkormányzati és szülői összefogással folyamatosan fejlesztik, szépítik. Nagyon kedves udvara van, modern fa játékokkal, hintával, homokozóval, csúszdával.

Ünnepekkor és év végén mindig színvonalas műsorral készülnek a gyerekek.

Most már két kislányommal járunk ebbe az oviba és csak jót tudok róla mondani. Volt fehérváriként szóba került annak idején a városi óvoda is, de már az első hetekben kiderült, hogy nagyon jó döntés volt az úrhidai óvoda. Sokan járnak ide a városból is, bár egyre több a helyi kisgyerek, így már teltházzal működik az ovi. Szívesen és bátran ajánlom minden kisgyereknek, akinek a megfelelő fejlesztés mellett fontos a barátságok, családias hangulat is. 

Vízivárosi Óvoda

A gyerkőcöm nagyszerű óvónőket és dajkát kapott. Rengeteget mesélnek a gyerekeknek, sokat játszanak, környezettudatosságra nevelnek, sokat craftolnak. Az óvodán belül több lehetőség van különórákra, például zeneovira, angolra, néptáncra stb. Rendszeresen végeznek testmozgást, tornáznak és amikor csak tehetik az időt az udvaron töltik.  

Vízivárosi Óvoda

A Gyermekem jól érzi itt magát és nekem ez a fontos ....

Vízivárosi Óvoda

A kislányom imádja az ovit, az óvónéniket, a dadust, ezért mi is imádjuk az ovit:)

Vízivárosi Óvoda

Az óvónők és dadusok kedvesek. A csoportszoba jól felszerelt, az udvaron igényes játékok vannak. Tetszik az óvoda nevelési programja: hagyományteremtés. Sok verset és dalt tanulnak, illetve tetszenek a kreatív foglalkozások is.

Vízivárosi Óvoda

Barátságos a környezet, a kialakított napirend és az óvodai programok is. Az ovónők valóban nagy odafigyeléssel, gondoskodással, szeretettel veszik körbe gyermekem ami minden szülő szíve vágya.Kérdéseimet,kérdéseimet mindig figelembe veszik.Ami megnyugvással tölt el.A gyermekem is nagyon szeret ide járni :-) Köszönjük!

Vízivárosi Óvoda

Barátságos, jól felszerelt csoportszobák, nagy udvar,kedves óvónők és dadusok, sok játék,és mert kislányom minden nap örömmel indul el oviba.

Vízivárosi Óvoda

Családias hangulatú óvoda, és a gyerekeim (mind a 2) is szeretnek ide járni. Kedvesek az óvónők, tiszta és rendezett a környék. Nagyobbik gyerkőcöm is szívesen jár vissza kicsit a suliból.

Vízivárosi Óvoda

Egyrészt mert nagyon közel van,másrészt pedig maximálisan elégedettek vagyunk (fiam és én is) az ovival.Nagyon aranyos óvó nénink van,tényleg szerencsésnek vagyunk mondhatók.

Vízivárosi Óvoda

Első, és legfontosabb dolog: mert a pöttöm vitéz elégedett, és boldogan megy minden reggel! Továbbá az óvoda dolgozó egytől-egyik kedvesek, segítőkészek. Szeretjük ezt az ovit!

Vízivárosi Óvoda

Kedvesek az ovonok, rendezett az udvar.

Vízivárosi Óvoda

Kislányom imádja, szívesen jár óvodába. Kedvesek az óvó nénik, változatos a napi program, szinte minden nap hoz haza valami új mesét, verset, mondókát, éneket. Igényes a környezet, játékok széles skálájából válogathatnak a gyerekek. Kellemes a légkör. 

Vízivárosi Óvoda

Mert családias az egész óvodai testület! Mindenben segítenek amiben csak tudnak! Bármikor fordulhatok hozzájuk akármilyen kérdésem van! Rendezett, szép az ovi az udvar és rengeteg a játék.

Domán 3-as csoport

Vízivárosi Óvoda

Mert jó a csapat, és kedvesek az óvónénik.

Vízivárosi Óvoda

mert Timi néni a legjobb Óvonéni

Vízivárosi Óvoda

Nagyon családias a légkör, a kislányom szeret az oviban lenni,(ez sokat jelent nekem) szinte minden nap új mondókát, éneket tanul. Vannak barátai. Reggel mikor megyünk oviba minden óvónéni nevén szólítva köszöntik a kislányomat, ez nagyon jó érzés. Az óvónéni, nagyon kedves.  

Vízivárosi Óvoda

Nagyon kedvesek a óvónők a mi óvónőnk fejlesztőpedagógus. Van logopédus is az oviban. Tetszik az óvoda légköre, a gyermekeknek szervezett programok pl: szüret, szüreti kocsikázás Dömötör napi vásár, Márton napi ludazás, kukoricamorzsolás, hagyományőrző programok és ez még csak az öszi időszak!

Van persze lehetőség úszásra, angol oktatásra, sőt néptáncra is! Emellett még - mi nagyon közel lakunk hozzá! Rendezett az udvar. Jól felszereltek a csoportszobák.
 

Vízivárosi Óvoda

Nagyon kedvesek az óvónők és a csoportszobák jól felszereltek.

Vízivárosi Óvoda

Nagyon kedvesek az óvónők. A kislányom szívesen megy be minden reggel az óvodába. Sok éneket, verset tanulnak. Különböző foglalkozásokat tartanak nekik, amiket nagyon szeret. ( gyurmázás, festés ...) Még csak kiscsoportosok, de már most nagyon jó közösség alakult ki, mind a gyermekek, mind a szülők között, amit az óvónőknek köszönhetünk. 

Vízivárosi Óvoda

Nagyon kedvesek,türelmesek az óvónénik.Minden nap tanul valamit a gyermek,nagyon érdekesek a csoportfoglalkozások.Jól felszereltek a csoportszobák,az udvaron minden korcsoport talál magának játékot.Megismertetik a gyerekekkel a magyar népszokásokat,hagyományokat,van lehetőség különböző szakkörökre (néptánc,idegennyelv) járni.

Vízivárosi Óvoda

Szeptemberben kezdük az ovit, és nagyon szeretjük, mert maximálisan odafigyelnek a gyermekre, szeretik, fejlesztik őket. Szép a környezet, tiszta,rendezett az udvar,és az épület. Tradicionális programokba vonják be a gyerekeket, így a lányom életében először ült lovaskocsin (amit a mai napig örömmel emleget) , morzsolt kukoricát, és préselt szőlőt! Az étkeztetésre is nagy gondot fordítanak, változatos az étlap, sok főzelék van. Gyümölcsnap is van, ahol annyi gyümölcs jön össze, hogy gyakorlatilag egész héten kitart.A szülők összetartanak, igazi kis közösség alakult ki, segítjük, támogatjuk egymást. Annyira szeret a lánykám ide járni, hogy a 4napos ünnepi hétvégén ki van akadva, hogy miért nem mehet az oviba a barátaihoz! :-)
 

Vízivárosi Óvoda

Szeretjük az óvoda hagyományőrző rendezvényeit pl.: Szüret, Dömötör napi vásár stb. Jók a középsőtől választható foglalkozások pl.: angol, zene ovi stb.

Vízivárosi Óvoda

Szuperek az óvónénik, szerencsére jó csapat is jött össze. Nagyobb testvére is ebben a csoportba járt. Bianka mindennap szívesen megy az oviba.

 

Az információk változhatnak, érdeklődj a megadott elérhetőségeken!
Pontatlanságot találtál? Itt jelezheted nekünk!

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

Mire jó a csend?

Mire jó a csend?

Túl nagy a zaj a világban, rengeteg inger, üzenet jut el hozzánk, állandóan szól valami. Értékessé vált a csend, hiszen a rohanó hétköznapokon kevés adatik belőle. Amikor nyáron egy hétre kiürült a lakásunk – táborozó gyerekek, üzleti úton lévő férj – „megcsendült a csend”.
„Elereszti a hasizmokat úgy, hogy a hasa kissé lesüllyedjen, majd elgondolkozik azon, hogy már megint milyen kövér lett az utóbbi időben”- avagy a nő és férfi közötti különbségek

Szégyenlős vagy csábító - avagy a nő és a férfi közötti különbségek a zuhanyzóban

Micsoda rendkívüli kihívást jelent az, ha valaki úgy dönt, megosztja sorsát, vagy inkább a fürdőszobáját egy ellenkező neművel... 
Hol zöldebb?

Zöldnek lenni trendi! Magyarország zöld térképe

Egy nagyon kedves olvasónk, Gábor kérésére most egy olyan hazai gyűjteményt hoztam el Nektek, amiben térképes és tematikus kereső segítségével tudjátok fellelni azokat a helyeket és szolgáltatókat, akik egy kicsit zöldebbé teszik mindennapjaitokat.
Amit mond és amit gondol - 15 férfi-mondat

Amit mond és amit gondol - 15 férfi-mondat

A férfiak sohasem fogják megérteni a nőket, és a nők sohasem fogják megérteni a férfiakat...

Partnereink

Ugrás az oldal tetejére