Jelenlegi hely

20151223 Karácsonyi filmek, zenék és egy ajándék...

A Fehérvárimami 2015. december 23-án kiküldött hirlevelét olvasod. Ha tetszett, itt iratkozz fel >>

Kedves [név]!

Nagy az izgalom, már csak egyet kell aludni. :-)

Karácsonyi zenék, filmek, a mi karácsonyunk és egy ajándék:

Karácsonyi filmek

"Nincs karácsony Kevin nélkül." Idén 25 éves a Reszkessetek betörők, ami nélkül sokak számára tényleg nincs karácsony. Mások a Holiday, az Igazából szerelem vagy Az élet csodaszép nélkül nem tudják elképzelni a karácsonyt, minden évben megnézik. Folyamatosan bővülő összeállításunkban mindenki talál kedvére valót, klasszikust, romantikusat, meghatót, vicceset: Karácsonyi filmek >> 

Karácsonyi zenék

Klasszikus és modern karácsonyi dalok, melyek garantáltan meghozzák az ünnepi hangulatot: a sütés, főzés, takarítás is jobban megy, ha olyan zenéket hallgatunk, amik segítenek az ünnepre hangolódni. Karácsonyi zenék >>

Imami karácsonya

Kiváncsi vagy hogyan töltik a karácsonyt az Imami oldalakat szerkesztő anyukák? Milyen menüvel készülünk, milyen süteményeket sütünk és hogyan telik nálunk a karácsony este?

Exkluzív ajándék az olvasóinknak

Sokat gondolkoztunk mi legyen az ajándék az olvasóinknak. Valami olyan, aminek igazán örültök, amit szívesen megosztotok, és ami nem terem minden üzletben és amit Ti is tovább ajándékozhattok.

Szeretnénk valami nagyon különlegeset, nagyon személyeset adni, ezért készítettünk Nektek egy kuponfüzetet, amit otthon vagy digitális nyomdában pár forintból ki tudtok nyomtatni és odaajándékozni a párotoknak, nagyobb gyermekeiteknek.

A kuponok élményeket tartalmaznak, nincs más dolgod, csak kinyomtatni a kuponfüzet lapjait és választani. Karácsonyi kuponok >>


Még több karácsonyi cikket, olvasnivalót találsz az Imami magazin "Karácsony" rovatában >>

Kívánok csendes együttlétet, csillogó gyermekszemeket, közös esti játékot, nagy beszélgetéseket! Kívánom, hogy a Csoda mindannyiótok szívében megszülethessen!

Szeretettel:

Makovi Tímea

Ezt a levelet azért kaptad, mert mert regisztráltál a fehervar.imami.hu weboldalon. Adatkezelés nyilvántartási száma: NAIH-64084/2013, NAIH-80352/2014. Ha nem szeretnél több ilyen emailt kapni, az alábbi linkre kattintva egyetlen gomb nyomással törlünk az adatbázisból: [leiratkozási link]

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

Régi idők karácsonya Budapesten

Régi idők karácsonya Budapesten

Milyen volt az ünnepi készülődés az elmúlt évszázadban a fővárosban? Régi képekkel mutatjuk be, hogy milyen is volt egykor a karácsonyi forgatag.
Ingyenesen látogatható az elképesztő karácsonyi fényben úszó csodaház

Ingyenesen látogatható az elképesztő karácsonyi fényben úszó csodaház

Eta néni 2021-ben ismét sok szeretettel vár mindenkit! Nyitva a ház az adventi időszakban.Dabason van egy ház, ami varázslatos ünnepi fényárban úszik. De nem egyszerűen tujákra aggatott fényfüzéreket kell elképzelni, hanem egy olyan színes csillogást, mintha becsöppentél volna egy karácsonyi Hollywoodi rajzfilm közepébe. Eta néni több mint tíz éve díszíti fel házát és udvarát az ünnepek közeledtével.
Országos adventi programajánló

Országos adventi programajánló

Adventi ablaknaptár, gyertyagyújtások, vásári és betlehemes programok.. a várakozás, a csodák, a meglepetések időszaka. Különleges adventi programok készülődnek szerte az országban, válogattunk belőle.
Már látogatható a Vörsi Betlehem

Idén újra látogatható a Vörsi Betlehem

Tudtad, hogy egy Balaton melletti kis faluban látható Közép-Európa legnagyobb betleheme? Idén 72. alkalommal építette fel Vörsön a falu apraja-nagyja Jézus születésének pillanatát megörökítő bibliai jelenetet, aminek csodájára járnak a világ minden részéről.

Partnereink

Ugrás az oldal tetejére