Jelenlegi hely

Székesfehérvár - 3.sz. Bölcsőde

Cím: 8000 Székesfehérvár, Kígyó u. 1/A.
Telefon: 22/312-606
Email: postmaster@szfvar3bolcsi.t-online.hu

Bölcsődevezető: Pajor Istvánné

Hozzászólások

Nagyon szeretjük ezt a bölcsödét, hiszen már a második gyermekem jár ide, nem véletlenül. Kedves és aranyos gondozónénikkel ismerkedtünk meg. A legjobban az esett, hogy kisfiam után 3 évvel jött a kislányom ebbe a bölcsödébe és a gondozó nénik, de még a bölcsödevezető is emlékezett a gyermekemre, ebből is látszik, hogy figyelnek a gyerekekre. Végre az egyetlen negatív dolog is amit a bölcsiről eltudok mondani, idéntől megszűnik, hiszen teljeskörű felújításon fog átesni a nyáron az épület, így már a külseje is szeretetteljes lesz.

Azért szeretem a gyermekem bölcsődéjét, mert következetesen rendre, fegyelemre tanítják. Nem csak egy "megőrzőként" működik az intézmény, hanem tényleg foglalkoznak a gyerekekkel, akik ezáltal napról-napra látványosan fejlődnek. :-)

Szeretjük nagyon ezt a bölcsödét, mert tényleg foglalkoznak a gyerekekkel , tanítják őket. A bölcsis nénik is nagyon aranyosak, mindig elmondják a kisfiam aznapi programját, mit csináltak, hogy viselkedett mit tanultak.  A Micimackó csoport a legjobb . :) Köszönünk mindent Szilvi néninek és Rita néninek. 

Kislányom a Micimackó csoportba jár és imádja! Minden reggel nagy örömmel megy és délután pedig sok élménnyel tér haza. A beszoktatás is nagyon gördülékenyen ment, hála Szilvi néninek és Rita néninek, akik nagyon nagy szeretettel fogadtak minket és mindenben segítettek. Sokat foglalkoznak velük nap közben: megy a játszás, éneklés és mondókázás, amit kislányom különösen szeret. Látni rajta a fejlődést is, otthon egyfolytában mondókázik. A nevelők szépen a rendre és a fegyelemre is szoktatják őket. A bölcsődének saját konyhája van, az ételek nagyon ízletesek és kiadósak, kislányom mindent megeszik. Szülőként nagyon megnyugatató, hogy a gyermeke ilyen jó helyen van napközben.

Köszönjük ezúttal is a bölcsőde összes dolgozójának a fárathatatlan munkáját.

Azon túl, hogy kedvesek, ám következetesek a nevelők, hogy a gyerekek nap mint nap új dolgokat tanulnak, azért kedvelem a Bölcsödét, mert a kislányom biztonságban és jól érzi magát ott. :-)

Az információk változhatnak, érdeklődj a megadott elérhetőségeken!
Pontatlanságot találtál? Itt jelezheted nekünk!

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

Love my Snowboard – Fotó- és videópályázat

Love my Snowboard – Fotó- és videópályázat

Pályázat típusa: fotó- és videó pályázatBeküldési határidő: 2022. március 30.
Novellapályázat Preyer Hugo emlékére 2022

Novellapályázat Preyer Hugo emlékére 2022

Pályázat típusa: sci-fi novellák írásaBeküldési határidő: 2022. március 31.Korcsoport: 3-12. osztályos gyerekek
Távoli világok meghódítói – Makettépítő pályázat

Távoli világok meghódítói – Makettépítő pályázat

Pályázat típusa: makettépítő pályázatBeküldési határidő: 2022. március 31.Korcsoport: 3-12. osztályos gyerekek
Tégy jót, varázsolj mosolyt! - országos kreatív pályázat gyerekeknek

Tégy jót, varázsolj mosolyt! - országos kreatív pályázat gyerekeknek

Pályázat típusa: kreatív pályázatBeküldési határidő: 2022. április 29.Korcsoport: óvodás, általános iskolás, középiskolás

Partnereink

Ugrás az oldal tetejére