Jelenlegi hely

Székesfehérvár - Napraforgó Bölcsőde

Cím: 8000 Székesfehérvár, Kisteleki u. 86/B.
Telefon: 22/311-685
Email: postmaster@szfvar4bolcsi.t-online.hu

Bölcsődevezető: Teleki – Horváth Renáta

Hozzászólások

Nagyon szeret a kisfiam bölcsödébe járni az első pertől elnyerték a bizalmát a Gondozónők.  Nyugodt, kiegyensúlyozott a bölcsöde, nagyon szereti mindkét gondozónőjét!

Nagyon szeretünk ide járni, immár egy éve. A bölcsi jól felszerelt, tiszta és gondoskodó. A kisgyermeknevelők nagyon kedvesek, gyerekszeretők és munkájukban lelkiismeretesek. Mindent megtesznek, hogy gyermekem jól érezze magát, játszva fejlődjön.

Mi 10 év után is újra a második gyermekemmel ezt a bölcsit választottuk,akkor és most is csak igazán jót tudok róla mondani.Nagyon szeret kisfiam ide járni.Ezúton is szertnék a gondozónőknek köszönetett mondani a sok-sok fáradozásért.

Tiszta, rendezett termek és udvar, felkészült nevelők, akik a gyerekek egyéniségét szem előtt tartva tökéletesen összehangolják a csoportot.

Jobb bölcsit nem is kívánhatnék a kislányomnak, tudom, hogy vigyáznak rá, fejlesztik a képességeit és szeretgetik!

Mert szép, nyugodt, biztonságos, esztétikus,harmonikus környezetben, gondoskodó, szeretetteljes melegszívű PEDAGÓGUSOK és nem pedagógus végzettségű alkalmazottak vannak kisfiammal. Tudom, hogy amíg ő ott van, addig  jó helyen van. Mindenki közvetlen, de határozott, következetes, számíthatok rájuk. És a legfontosabb, hogy kisfiam is szeret oda járni, szereti nevelőit, társait. Ha ő boldog, akkor kerek a világ.

Tiszta rendezett bölcsőde, lelkiismeretes gondozók.

Nagyon szeretünk ide járni, immár egy éve. A bölcsi jól felszerelt, tiszta, nagy zöld udvarral. A gondozónők kedvesek, gyerekszeretők, munkájukban lelkiismeretesek, határozottak, mindig számíthatunk rájuk. Új, tiszta, jól felszerelt csoportszobák, kell ennél több?

Azért szeretünk ide járni, mert már az első perctől hatalmas szerettel voltak a lányom iránt a Gondozónők, ez nagyban megkönnyítette a beszokás hetét. Mindenki nagyon kedves, a csoportszobák jól felszereltek, tiszták, az udvar nagy, sok a játék. Boldog vagyok, hogy ilyen jó helyen van napközben a kislányom, hálás vagyok a gondozónőknek a sok szeretetért, amit adnak! :) 

Hogy miért szeretem? Ugyan nincs viszonyítási alapom, de itt azt tapasztalom, hogy kompromisszum-és segítőkész gondozók, pedagógusok vannak, akikkel meg lehet beszélni a dolgokat. Azért is szeretjük, mert kislányom örömmel megy a bölcsibe, és ha megkérdezem tőle, szeret-e oda járni, akkor azt válaszolja: "Igi". És ha megkérdezem nap végén, jól érezte-e magát, akkor többnyire azt válaszolja: "Igi". És látom, hogy a szabad játék mellett foglalkoznak is velük, mert sokszor vihetünk haza kriksz-krakszos rajzokat, ötletes technikákkal készült képeket, és egyre gyarapodnak a bölcsiben hallott, tanult mondókák, énekek is. Azt is jónak tartom, hogy az étkezésnél törekednek a változatos, egészséges ízekre (ugyan ez egy ideje kötelező is), de alkalmakkor megengedett egy kis bűnözés. Például, Mikulás... És megünneplik a születésnapot, ami újabb közösségi élményt nyújthat a gyerekeknek. A kultúrált épületet, a zöld környezetet és az udvart pedig másokhoz hasonlóan én is klassznak tartom.

A kisfiúnk az leső pertől nagyon bodogan jár bölcsödébe. Ez persze nagyrészt a gondozónők szívélyes gondoskodásának köszönhető. Nagyon szereti a társait, sokat vannak levegőn, sosem unatkoznak, sokat rajzolnak, mesélnek, báboznak. Így nyúgodt szívvel hagyom ott minden reggel őt. Hálás köszönet ezért!

Mi még csak 3 hete járunk ide, de ennél jobb helyet nem is kívánhattunk volna. Szép, vidám környezet és nagyon kedves gondozónők!

Nagyon szeretjük a bölcsit. Már a beíratkozásnál nagyon aranyos volt a bölcsődevezető, mindent részletesen elmagyarázott és az egész bölcsin körbevezetett. Nagyon szeretem hogy nem hadják hogy a gyerekek sírjanak, hanem ölbe veszik babusgatják őket ha szomorúak, ami nagyon jó mert ez nem mindenhol van így.A bölcsi nagyon tiszta és barátságos. Nagyon örülök hogy ide járunk!!!!

Azért, mert itt már az első perctől éreztem, hogy kisfiam jó kezekben lesz. A Bölcsődevezető nagyon segítőkész, a Kisgyermeknevelőink és a Dajkánk hatalmas türelemmel és odaadással oldják meg a napi problémákat. Kisfiamon látom, hogy sokat fejlődik. Nap-mint-nap szívesen megy a Bölcsődébe és ez mutatja nekem igazán azt, hogy jó helyen van!

Az elmúlt hónapok során bebizonyosodott, hogy rendkívül jó választás volt számunkra ez a bölcsi.A kisfiam imád ide járni, pótmamaként tekint mindkét Kisgyermeknevelőjére,akik elfogadják a gyerekek személyiségét, érzelmi biztonságot nyújtanak számukra.Gyermekközpontú szemlélettel segítik fejlődésüket.

Az intézmény rendkívül tiszta, szép, biztonságos.A Bölcsődevezető rendszeresen látogatja a csoportokat, egyéni beszélgetésekkel segíti kollégái munkáját. Szoros kapcsolatot ápol a Szülői Munkaközösséggel.

Összegezve, bátran merem ajánlani minden érdeklődő szülőnek!!!

A gyerekek sokat táncolnak, zenét hallgatnak, kézműveskednek. Ha az időjárás engedi, friss levegőn tartózkodnak. A kisfiam nagyon szeret ide járni. A gyerekekről rendszeresen jellemzést kapnak a szülők, így a szakemberek szemüvegén keresztül is láthatjuk, milyen a gyermekünk egyénisége, hogyan viselkedik közösségben.

Gyönyörű környezetben, a gyerekek vannak a központban teljes mértékben. Az ő igényeiknek, lelküknek megfelelően foglalkoznak velük nap, mint nap. Amiért csak hálásak lehetünk, hogy JÓ helyen vannak, amikor nem velünk vannak ...  :)

Mi nagyon szeretjük ezt a bölcsit. Mind a 3 gyermekünk ide járt/jár. Egy családias csendes környezetben található , szép gondozott kertel, ahol megtalálhatja minden pici gyermek a kedvére való szabadtéri foglalkozást (mászóka, csúzda, homokozás, motorozás stb.) Hidegebb hónapokban vagy rossz időben is egy tiszta rendezett környezet várja a gyerekeket, ahol sokszínű foglalkozásokkal, játékokkal, szakképzett gondozonők gondoskodnak arról hogy a mi kis csemetéink ne unatkozzanak. Szeretettel odaadással bánnak a gyermekekkel, és nem utolsó szenpont hogy a szülők is bátran fordulhatnak hozzájuk kérdésekkel, kérésekkel a gyerekekkel kapcsolatosan. Én csak ajánlani tudom mindenkinek a Napraforgó bölcsit.

Az információk változhatnak, érdeklődj a megadott elérhetőségeken!
Pontatlanságot találtál? Itt jelezheted nekünk!

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

Régi idők karácsonya Budapesten

Régi idők karácsonya Budapesten

Milyen volt az ünnepi készülődés az elmúlt évszázadban a fővárosban? Régi képekkel mutatjuk be, hogy milyen is volt egykor a karácsonyi forgatag.
Ingyenesen látogatható az elképesztő karácsonyi fényben úszó csodaház

Ingyenesen látogatható az elképesztő karácsonyi fényben úszó csodaház

Eta néni 2021-ben ismét sok szeretettel vár mindenkit! Nyitva a ház az adventi időszakban.Dabason van egy ház, ami varázslatos ünnepi fényárban úszik. De nem egyszerűen tujákra aggatott fényfüzéreket kell elképzelni, hanem egy olyan színes csillogást, mintha becsöppentél volna egy karácsonyi Hollywoodi rajzfilm közepébe. Eta néni több mint tíz éve díszíti fel házát és udvarát az ünnepek közeledtével.
Országos adventi programajánló

Országos adventi programajánló

Adventi ablaknaptár, gyertyagyújtások, vásári és betlehemes programok.. a várakozás, a csodák, a meglepetések időszaka. Különleges adventi programok készülődnek szerte az országban, válogattunk belőle.
Már látogatható a Vörsi Betlehem

Idén újra látogatható a Vörsi Betlehem

Tudtad, hogy egy Balaton melletti kis faluban látható Közép-Európa legnagyobb betleheme? Idén 72. alkalommal építette fel Vörsön a falu apraja-nagyja Jézus születésének pillanatát megörökítő bibliai jelenetet, aminek csodájára járnak a világ minden részéről.

Partnereink

Ugrás az oldal tetejére