Jelenlegi hely

Rétimajorba kirándult a SZÉNA Egyesület

Székesfehérvár Önkormányzatának támogatásával több mint 50 fő vehetett részt 2015.08.09-én a SZÉNA Egyesület által szervezett kiránduláson.

A szervezők minden évben kiemelt figyelmet fordítanak a közösségfejlesztő programokra, valamint arra, hogy lehetőséget biztosítsanak a családok számára a tartalmas időtöltésre. A sáregresi Rétimajor kitűnő helyszínéül szolgált a programnak, mely a Duna-Ipoly Nemzeti Park fennhatósága alá tartozik. A Zichy grófi család építette egykori uradalmi major elöregedett, közel 100 éves épületeinek nagy részét felújították, és kialakították az ország egyetlen Halászati Múzeumát.

A kirándulás résztvevői a múzeum-látogatás után megtekinthették a hely állat- és növényvilágát, valamint bográcsgulyást készítettek. A gyerekek kézműves programon vehettek részt és az elkészült papírhalakkal horgászversenyt is szerveztek számukra.

  

Az információk változhatnak, érdeklődj a megadott elérhetőségeken!
Pontatlanságot találtál? Itt jelezheted nekünk!

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

Oké, de hogyaaan? - 5 tipp, hogy hogyan romantikázzunk a családi vakáción

Oké, de hogyaaan? - 5 tipp, hogy hogyan romantikázzunk a családi vakáción

Vajon hogyan lehet a romantikát belecsempészni egy családi vakációba? Milyen praktikákat lehet bevetni annak érdekében, hogy az együtt töltött időben sem feledkezzünk meg egymásról? Azt gondolom könnyedén, csak egy kicsit tervezzünk előre. Hoztam 5 tippet, melyet ti is bevethettek akár azonnal. – Ihász Anita párkapcsolati tréner írása.
Könyvajánló kamaszoknak: Holden Rose és a Lapátos fickó

Könyvajánló kamaszoknak: Holden Rose és a Lapátos fickó

A debreceni Ünnepi Könyvhét valamint új könyvsorozatának első kötetének megjelenése miatt látogatott el Debrecenbe Kovács Attila avagy Holden Rose. Vele beszélgettünk gyerekekről, motívációról, és nem utolsó sorban kamaszoknak szóló 10 pluszos könyvéről, a Lapátos fickóról.
Ti ünneplitek még a pedagógusnapot?

Ugye ti is ünneplitek még a pedagógusnapot?

Idén 70 éve, pontosan 1952 június 7-e óta ünnepeljük Magyarországon június első vasárnapján a Pedagógusnapot. Belépünk az óvoda ajtaján és akár évtizedekig elkísérnek minket, velünk vannak, míg tanulunk. Sőt, sokszor tovább. Köszönjük!
Mese csecsemőkortól: napi tizenöt perc felolvasás akár két év előnyt jelenthet?

Mese csecsemőkortól: napi tizenöt perc felolvasás akár két év előnyt jelenthet?

Tapasztalatok szerint már az anyuka hasában lévő magzatnak is érdemes verseket olvasni. Az itt hallott ritmusokkal, később az adott korosztály számára készült könyvek segítségével akár másfél-két év előnyre is szert tehetnek a gyerekek az iskola első évére kortársaikhoz képest.

Partnereink

Ugrás az oldal tetejére