Jelenlegi hely

A mi iskolánk 2015 - Fehérvárimami

"Miért szeretitek gyermeked iskoláját?"

Válaszolj erre az egyetlen kérdésre és ha téged sorsolunk, gyermeked osztálya értékes díjat kap!

Nagyon várjuk az iskolákkal kapcsolatos bátorító véleményeiteket: segítsük az óvodások szüleit, akik gyermekei hamarosan az iskolapadba ülnek.

LÉPÉSEK:

1. REGISZTRÁLJ az oldalon (ha még nem tetted), vagy LÉPJ BE!

2. Kattints az INFORMÁCIÓK menüben az ÁLTALÁNOS ISKOLÁK kategóriára! 

3. Keresd meg gyermeked általános iskoláját és HOZZÁSZÓLÁSKÉNT írd meg a választ!

Ennyi az egész...

Szólj az osztálytársaknak: minél több szülő válaszol egy osztályból, annál nagyobb az esély a díjakra!

Segíts, hogy minden osztályba eljusson a pályázat híre: szólj az osztályfőnöknek, oszd meg facebookon, különböző csoportokban, levelező listákon, a sok jó vélemény valóban érték a szülőnek és az intézménynek is.

A pályázat plakátját itt tudod megnézni, tovább küldeni:

"A mi iskolánk" pályázat plakátja >>

FŐDÍJAK:

1. Pagony könyv az osztály minden tagjának + társasjáték

  Az osztály minden tagjának 1 db könyv a „Most én olvasok! – Tökmagok” sorozatból + 1 db "Amíg utazunk" társasjáték,  VAGY

Az osztály minden tagjának 1 db könyv a „Rumini” sorozatból + 1 db Rumini kártyajáték, VAGY

Az osztály minden tagjának 1 db könyv az „Időfutár” sorozatból + 1 db Időfutár stratégiai játék


2. UO írásfejlesztő toll az osztály minden tagjának

Az osztály minden tagjának 1 db UO írásfejlesztő toll, vagy 1 db UO írásfejlesztő ceruza


3. Társasjáték csomag a Társasjáték Webshop felajánlásával

Társasjátékok: Dzsungelláz (Jungle Speed), Sztorikocka cselekvésekkel, Pánik a laborban (Panic Lab)

 

Óvodás, bölcsődés gyermeked is van? Vegyél részt "A MI ÓVODÁNK", vagy "A MI BÖLCSŐDÉNK" pályázatban is!

Köszönjük, hogy véleményeddel segíted más szülők intézmény választását!


PÁLYÁZATI SZABÁLYZAT

Szervező és együttműködő partnerek

A „Mi iskolánk!” pályázat szervezője az Imami Egyesület (a továbbiakban: Szervező). A pályázat lebonyolítását támogató együttműködő partnerek: a Pagony Könyvkiadó, a Társasjáték Webshop és az UO írásfejlesztő tollat forgalmazó Ötletgyár-Design Kft. (továbbiakban: Együttműködő partnerek).

A pályázat célja

A pályázat célja, hogy szülői véleményekkel segítse az iskolaválasztás előtt álló családokat és képet adjon az egyes intézmények főbb jellemzőiről, erősségeiről.

A pályázat időtartama

A pályázat 2015. december 1. napjától 2016. február 29. napjáig tart.

Fogalmak:

Pályázó: a gyermek törvényes képviselője (továbbiakban: szülő), aki a gyermek iskolájához való hozzászólásban választ ad a következő kérdésre: "Miért szeretitek gyermeked iskoláját?" és ezzel nevezi a gyermek osztályát a "Mi iskolánk" pályázatban való részvételre. Pályázó a pályázatban való részvétellel elfogadja a weboldal Felhasználási feltételeit.

Vélemény: a pályázó szülő által gyermeke iskolájához hozzászólásként írt pozitív vélemény. Egy szülő gyermekenként egy véleményt írhat és egy gyermekről csak egy szülő írhat véleményt. A szülő véleményében megnevezheti gyermekének osztályát (ezzel megkönnyítve a nyertes osztály megállapítását), de az osztály megnevezése nem kötelező. Az intézményekkel, pedagógusokkal kapcsolatos esetleges negatív vélemény nem témája ennek a pályázatnak. Szervező előzetes értesítés nélkül, a hozzászólástól számított 72 órán belül törli azokat a hozzászólásokat, melyek az adott iskoláról, annak pedagógusairól bántó, negatív véleményt tartalmaznak. A szülő az általa írt véleményt a pályázat időtartamának utolsó napjáig (2016. február 29.) módosíthatja, illetve ezen időpontig kérheti annak törlését.

Nyertes: a Szervező által kisorsolt szülő gyermekének osztálya. Ha egy szülő több iskolás gyermekről írt véleményt, akkor véleményenként külön-külön vesz részt a sorsoláson. Ha egy szülőnek több gyermeke jár ugyanabba az intézménybe: gyermekenként külön-külön írt vélemény esetén többszörösen vesz részt a szülő a sorsolásban, egy vélemény esetén pedig a szülő határozza meg, hogy melyik osztály nyerje el a díjat.

Általános iskola: minden olyan Magyarországon működő állami, egyházi, vagy magán fenntartású, 8 évfolyamos intézmény, ahol a gyermekek alsó, illetve felső tagozaton tankötelezettségüket teljesíthetik. A 6 és 8 évfolyamos gimnáziumok nem vesznek részt jelen pályázatban. Ha egy szülő nem találja a lakhelye szerinti imami weboldal Információk menüjének Általános iskolák kategóriájában gyermeke általános iskoláját, a weboldal Kapcsolat űrlapján keresztül kérheti az intézmény felvételét az intézmények listájába.

A pályázat résztvevői

Az elnyerhető díjakért azok az általános iskolai osztályok indulnak, melyekből legalább 1 szülő válaszol a következő kérdésre: "Miért szeretitek gyermeked iskoláját?".  A választ a szülő a lakóhelye szerinti imami weboldalon, az Információk menü "Általános iskolák" rovatában, gyermeke általános iskolájához való hozzászólás formájában adhatja meg. A hozzászólás regisztrációhoz kötött, nyilvános és azonnal megjelenik. 

A pályázatban részt vehetnek (véleményt mondhatnak)  azon általános iskolai osztályok, melyekbe Szervező tagjainak, illetve önkénteseinek egyenesági rokonai (gyermekei, unokái) járnak, azonban ezen szülői vélemények a sorsoláson nem vesznek részt.

Nevezés

A pályázat díjainak elnyeréséhez külön nevezést benyújtani nem kell. A szülők a "Miért szeretitek gyermeked iskoláját?" kérdésre adott válasszal nevezik az osztályt.

Díjak és díjazás

Fődíjak

A fődíjakat Szervező sorsolással ítéli oda. A sorsoláson minden szülő részt vesz, aki  a "Miért szeretitek gyermeked iskoláját?" kérdésre a pályázat keretében választ adott. A fődíjakat a sorsolással kiválasztott szülők gyermekének osztálya nyeri el. Minél több szülő ad választ egy osztályból, annál nagyobb az esély a fődíjak elnyerésére.

Helyi díjak

Szervező jogosult helyi (megyei) díjakat odaítélni. A helyi díjak odaítélésének feltételei megegyeznek a fődíjak odaítélésének feltételeivel annyi különbséggel, hogy a helyi díjak az adott megyéből résztvevő szülők között kerülnek kisorsolásra. Szervező a pályázat időtartama alatt jogosult újabb helyi díjakat alapítani.

Ha egy osztály elnyerte valamelyik fődíjat, a helyi díjak sorsolásán nem vesz részt.

A fődíjak és a helyi díjak sorsolását Szervező a random.org program segítségével bonyolítja le, arról képernyővideót készít, melyet online közzétesz.

Eredményhirdetés, díjátadás

A sorsolás eredményét Szervező 2016. március 14. napjáig az Imami oldalak Hírek rovatában teszi közzé, a kisorsolt szülőket ugyanezen napig a regisztráció során megadott e-mail címen is értesíti. Amennyiben a kisorsolt szülővel az értesítéstől számított 5 munkanapon belül nem sikerül felvenni a kapcsolatot és a kisorsolt szülő által adott véleményből sem derül ki, hogy a gyermek melyik osztályba jár, Szervező pótnyertest sorsol, tekintettel arra, hogy a nyertes osztály nem állapítható meg. 

Szervező a nyertes osztályoknak ünnepélyes keretek között adja át a díjakat, amelyről képes összefoglalóban ad hírt. Ennek feltételeiről az intézmény vezetőjével, illetve fenntartójával egyeztet. 

Regisztráció, adatvédelem

A pályázatban való részvételhez (az iskolához való hozzászóláshoz) regisztráció szükséges. A regisztrációval a felhasználók a pályázatban való részvételen túl jogosulttá válnak:  az oldal szakembereitől kérdezni, az online börzén ingyenes hirdetést elhelyezni, a nyomtatható kreatív anyagokat letölteni, részt venni a regisztrációhoz kötött játékokban és pályázatokban, továbbá jogosultak lesznek a szülők számára hasznos információkat (pl. helyi családi programok) tartalmazó hírlevelek fogadására.

A hírlevelekről azonnal és véglegesen  le lehet iratkozni a hírlevelek alján található leiratkozási linkre kattintva, a regisztráció megszüntetése pedig a Kapcsolat menün keresztül küldött törlési kérelem esetén 3 munkanapon belül megtörténik. A regisztráció során név, email cím és a lakhely (pontos cím nélkül) megadása szükséges, az adatokat Szervező kizárólag a hatályos adatvédelmi jogszabályoknak megfelelően, adatvédelmi nyilvántartási szám birtokában kezeli és nem adja tovább harmadik személynek. Az adatszolgáltatás önkéntes.

Az iskolával kapcsolatos vélemény nyilvánítás anonim, a regisztráció során megadott név és email cím nyilvánosan nem jelenik meg. (Szervező a regisztráció során megadott email címen értesíti a kisorsolt szülőt.) 

Az iskolához való hozzászólásnál a szülő felhasználóneve látható, a regisztráció során ennek tudatában érdemes felhasználónevet választani. A pályázat résztvevői kifejezett hozzájárulásukat adják ahhoz, hogy az általuk kifejtett vélemény a lakóhely szerinti  Imami weboldalon időbeli korlátozás nélkül, bárki számára hozzáférhetően, felhasználónevük feltüntetésével megjelenjen. A vélemény törlése 2016. február 29. napjáig kérhető.

Egyéb szabályok

Szervező  fenntartja a jogot, hogy szükség esetén a jelen pályázati kiírásban foglalt feltételeket módosítsa. Bármilyen módosítás esetén az Imami weboldalakon keresztül tájékoztatja a résztvevőket és a nyilvánosságot. A pályázattal kapcsolatosan a jogi út kizárva.

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

Love my Snowboard – Fotó- és videópályázat

Love my Snowboard – Fotó- és videópályázat

Pályázat típusa: fotó- és videó pályázatBeküldési határidő: 2022. március 30.
Novellapályázat Preyer Hugo emlékére 2022

Novellapályázat Preyer Hugo emlékére 2022

Pályázat típusa: sci-fi novellák írásaBeküldési határidő: 2022. március 31.Korcsoport: 3-12. osztályos gyerekek
Távoli világok meghódítói – Makettépítő pályázat

Távoli világok meghódítói – Makettépítő pályázat

Pályázat típusa: makettépítő pályázatBeküldési határidő: 2022. március 31.Korcsoport: 3-12. osztályos gyerekek
Tégy jót, varázsolj mosolyt! - országos kreatív pályázat gyerekeknek

Tégy jót, varázsolj mosolyt! - országos kreatív pályázat gyerekeknek

Pályázat típusa: kreatív pályázatBeküldési határidő: 2022. április 29.Korcsoport: óvodás, általános iskolás, középiskolás

Partnereink

Ugrás az oldal tetejére