Jelenlegi hely

A mi óvodánk 2015 - Fehérvárimami

"Miért szeretitek gyermeked óvodáját?"

Válaszolj erre az egyetlen kérdésre és ha téged sorsolunk, gyermeked csoportja értékes díjat kap!

Nagyon várjuk az óvodákkal kapcsolatos bátorító véleményeiteket: segítsük azokat, akik az otthon töltött évek után hamarosan közösségbe adják gyermeküket!

LÉPÉSEK:

1. REGISZTRÁLJ az oldalon (ha még nem tetted), vagy LÉPJ BE!

2. Kattints az INFORMÁCIÓK menüben az ÓVODÁK kategóriára!

3. Keresd meg gyermeked óvodáját és HOZZÁSZÓLÁSKÉNT írd meg a választ!

Ennyi az egész...

Szólj az ovistársaknak: minél több szülő válaszol egy csoportból, annál nagyobb az esély a díjakra!

Segíts, hogy minden csoportba eljusson a pályázat híre: szólj az óvónéninek, oszd meg facebookon, különböző csoportokban, a sok jó vélemény valóban érték a szülőnek és az intézménynek is.

A pályázat plakátját itt tudjod megnézni, tovább küldeni:

"A mi óvodánk" pályázat plakátja >>

FŐDÍJAK:

1. Ovis foglalkoztató füzet a csoport minden tagjának + könyv + társasjáték

Pagony könyv- és társasjáték csomag

"Leszel a barátom?" című ovis foglalkoztató füzet a csoport minden tagjának, 1 db "Ünnepelj velünk!" - ovis ünnepek című könyv és 1 db "Óvodás vagyok!" című társasjáték 


2. Rajzeszköz csomag 30 000 forint értékben

30 000 forint értékű minőségi rajzeszköz csomag a Kisistók Klára Kft-től

Tartalma: festék, ragasztó, ceruza, zsírkréta, filctoll, speciális papírok


3. KEDDshop ajándékcsomag

KEDDshop ajándékcsomag

Bogyó és Babóca póló a csoport minden tagjának, 6 db Bogyó és Babóca plüss, 10 db Pocoyo matricacsomag.


4. Mosolyra hangolók koncert az óvodában 

A díj tartalmazza a Mosolyra Hangolók zenekar utazását és - szükség esetén - a hangosítást, valamint egy Mosolyra Hangolók CD-t.

Iskolás, vagy bölcsődés gyermeked is van? Vegyél részt "A MI ISKOLÁNK", vagy "A MI BÖLCSŐDÉNK" pályázatban is!

Köszönjük, hogy véleményeddel segíted más szülők intézmény választását!


PÁLYÁZATI SZABÁLYZAT

Szervező és együttműködő partnerek

A „Mi óvodánk!” pályázat szervezője az Imami Egyesület (a továbbiakban: Szervező). A pályázat lebonyolítását támogató együttműködő partnerek: a Pagony Könyvkiadó, a Kisistók Klára Kft, a KEDDshop, és a Mosolyra Hangolók Zenekar (továbbiakban: Együttműködő partnerek).

A pályázat célja

A pályázat célja, hogy szülői véleményekkel segítse az óvodaválasztás előtt álló családokat és képet adjon az egyes intézmények főbb jellemzőiről, erősségeiről.

A pályázat időtartama

A pályázat 2015. december 1. napjától 2016. február 29. napjáig tart.

Fogalmak:

Pályázó: a gyermek törvényes képviselője (továbbiakban: szülő), aki a gyermek óvodájához való hozzászólásban választ ad a következő kérdésre: "Miért szeretitek gyermeked óvodáját?" és ezzel nevezi a gyermek csoportját a "Mi óvodánk" pályázatban való részvételre. Pályázó a pályázatban való részvétellel elfogadja a weboldal Felhasználási feltételeit.

Vélemény: a pályázó szülő által gyermeke óvodájához hozzászólásként írt pozitív vélemény. Egy szülő gyermekenként egy véleményt írhat és egy gyermekről csak egy szülő írhat véleményt. A szülő véleményében megnevezheti gyermekének csoportját (ezzel megkönnyítve a nyertes csoport megállapítását), de a csoport megnevezése nem kötelező. Az intézményekkel, óvodapedagógusokkal kapcsolatos esetleges negatív vélemény nem témája ennek a pályázatnak. Szervező előzetes értesítés nélkül, a hozzászólástól számított 72 órán belül törli azokat a hozzászólásokat, melyek az adott óvodáról, annak munkatársairól bántó, negatív véleményt tartalmaznak. A szülő az általa írt véleményt a pályázat időtartamának utolsó napjáig (2016. február 29.) módosíthatja, illetve ezen időpontig kérheti annak törlését.

Nyertes: a Szervező által kisorsolt szülő gyermekének csoportja. Ha egy szülő több óvodás gyermekről írt véleményt, akkor véleményenként külön-külön vesz részt a sorsoláson. Ha egy szülőnek több gyermeke jár ugyanabba az intézménybe: gyermekenként külön-külön írt vélemény esetén többszörösen vesz részt a szülő a sorsolásban, egy vélemény esetén pedig a szülő határozza meg, hogy melyik csoport nyerje el a díjat.

A pályázat résztvevői

Az elnyerhető díjakért azok az óvodai csoportok indulnak, melyekből legalább 1 szülő válaszol a következő kérdésre: "Miért szeretitek gyermeked óvodáját?".  A választ a szülő a lakóhelye szerinti imami weboldalon, az Információk menü Óvodák rovatában, gyermeke óvodájához való hozzászólás formájában adhatja meg. Ha egy szülő nem találja a lakhelye szerinti imami weboldal Információk menüjének Óvoda kategóriájában gyermeke óvodáját, a weboldal Kapcsolat űrlapján keresztül kérheti az intézmény felvételét az intézmények listájába.A hozzászólás regisztrációhoz kötött, nyilvános és azonnal megjelenik. 

A pályázatban részt vehetnek (véleményt mondhatnak)  azon óvodai csoportok, melyekbe Szervező tagjainak, illetve önkénteseinek egyenesági rokonai (gyermekei, unokái) járnak, azonban ezen szülői vélemények a sorsoláson nem vesznek részt.

Nevezés

A pályázat díjainak elnyeréséhez külön nevezést benyújtani nem kell. A szülők a "Miért szeretitek gyermeked óvodáját?" kérdésre adott válasszal nevezik a csoportot.

Díjak és díjazás

Fődíjak

A fődíjakat Szervező sorsolással ítéli oda. A sorsoláson minden szülő részt vesz, aki  a "Miért szeretitek gyermeked óvodáját?" kérdésre a pályázat keretében választ adott. A fődíjakat a sorsolással kiválasztott szülők gyermekének csoportja nyeri el. Minél több szülő ad választ egy csoportból, annál nagyobb az esély a fődíjak elnyerésére.

Helyi díjak

Szervező jogosult helyi (megyei) díjakat odaítélni. A helyi díjak odaítélésének feltételei megegyeznek a fődíjak odaítélésének feltételeivel annyi különbséggel, hogy a helyi díjak az adott megyéből résztvevő szülők között kerülnek kisorsolásra. Szervező a pályázat időtartama alatt jogosult újabb helyi díjakat alapítani.

Ha egy csoport elnyerte valamelyik fődíjat, a helyi díjak sorsolásán nem vesz részt.

A fődíjak és a helyi díjak sorsolását Szervező a random.org program segítségével bonyolítja le, arról képernyővideót készít, melyet online közzétesz.

Eredményhirdetés, díjátadás

A sorsolás eredményét Szervező 2016. március 14. napjáig az Imami oldalak Hírek rovatában teszi közzé, a kisorsolt szülőket ugyanezen napig a regisztráció során megadott e-mail címen is értesíti. Amennyiben a kisorsolt szülővel az értesítéstől számított 5 munkanapon belül nem sikerül felvenni a kapcsolatot és a kisorsolt szülő által adott véleményből sem derül ki, hogy a gyermek melyik csoportba jár, Szervező pótnyertest sorsol, tekintettel arra, hogy a nyertes csoport nem állapítható meg. 

Szervező a nyertes csoportoknak ünnepélyes keretek között adja át a díjakat, amelyről képes összefoglalóban ad hírt. Ennek feltételeiről az intézmény vezetőjével, illetve fenntartójával egyeztet. 

Regisztráció, adatvédelem

A pályázatban való részvételhez (az óvodához való hozzászóláshoz) regisztráció szükséges. A regisztrációval a felhasználók a pályázatban való részvételen túl jogosulttá válnak:  az oldal szakembereitől kérdezni, az online börzén ingyenes hirdetést elhelyezni, a nyomtatható kreatív anyagokat letölteni, részt venni a regisztrációhoz kötött játékokban és pályázatokban, továbbá jogosultak lesznek a szülők számára hasznos információkat (pl. helyi családi programok) tartalmazó hírlevelek fogadására.

A hírlevelekről azonnal és véglegesen  le lehet iratkozni a hírlevelek alján található leiratkozási linkre kattintva, a regisztráció megszüntetése pedig a Kapcsolat menün keresztül küldött törlési kérelem esetén 3 munkanapon belül megtörténik. A regisztráció során név, email cím és a lakhely (pontos cím nélkül) megadása szükséges, az adatokat Szervező kizárólag a hatályos adatvédelmi jogszabályoknak megfelelően, adatvédelmi nyilvántartási szám birtokában kezeli és nem adja tovább harmadik személynek. Az adatszolgáltatás önkéntes.

Az óvodával kapcsolatos vélemény nyilvánítás anonim, a regisztráció során megadott név és email cím nyilvánosan nem jelenik meg. (Szervező a regisztráció során megadott email címen értesíti a kisorsolt szülőt.) 

Az óvodához való hozzászólásnál a szülő felhasználóneve látható, a regisztráció során ennek tudatában érdemes felhasználónevet választani. A pályázat résztvevői kifejezett hozzájárulásukat adják ahhoz, hogy az általuk kifejtett vélemény a lakóhely szerinti  Imami weboldalon időbeli korlátozás nélkül, bárki számára hozzáférhetően, felhasználónevük feltüntetésével megjelenjen. A vélemény törlése 2016. február 29. napjáig kérhető.

Egyéb szabályok

Szervező  fenntartja a jogot, hogy szükség esetén a jelen pályázati kiírásban foglalt feltételeket módosítsa. Bármilyen módosítás esetén az Imami weboldalakon keresztül tájékoztatja a résztvevőket és a nyilvánosságot. A pályázattal kapcsolatosan a jogi út kizárva.

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

Oké, de hogyaaan? - 5 tipp, hogy hogyan romantikázzunk a családi vakáción

Oké, de hogyaaan? - 5 tipp, hogy hogyan romantikázzunk a családi vakáción

Vajon hogyan lehet a romantikát belecsempészni egy családi vakációba? Milyen praktikákat lehet bevetni annak érdekében, hogy az együtt töltött időben sem feledkezzünk meg egymásról? Azt gondolom könnyedén, csak egy kicsit tervezzünk előre. Hoztam 5 tippet, melyet ti is bevethettek akár azonnal. – Ihász Anita párkapcsolati tréner írása.
Könyvajánló kamaszoknak: Holden Rose és a Lapátos fickó

Könyvajánló kamaszoknak: Holden Rose és a Lapátos fickó

A debreceni Ünnepi Könyvhét valamint új könyvsorozatának első kötetének megjelenése miatt látogatott el Debrecenbe Kovács Attila avagy Holden Rose. Vele beszélgettünk gyerekekről, motívációról, és nem utolsó sorban kamaszoknak szóló 10 pluszos könyvéről, a Lapátos fickóról.
Ti ünneplitek még a pedagógusnapot?

Ugye ti is ünneplitek még a pedagógusnapot?

Idén 70 éve, pontosan 1952 június 7-e óta ünnepeljük Magyarországon június első vasárnapján a Pedagógusnapot. Belépünk az óvoda ajtaján és akár évtizedekig elkísérnek minket, velünk vannak, míg tanulunk. Sőt, sokszor tovább. Köszönjük!
Mese csecsemőkortól: napi tizenöt perc felolvasás akár két év előnyt jelenthet?

Mese csecsemőkortól: napi tizenöt perc felolvasás akár két év előnyt jelenthet?

Tapasztalatok szerint már az anyuka hasában lévő magzatnak is érdemes verseket olvasni. Az itt hallott ritmusokkal, később az adott korosztály számára készült könyvek segítségével akár másfél-két év előnyre is szert tehetnek a gyerekek az iskola első évére kortársaikhoz képest.

Partnereink

Ugrás az oldal tetejére