Jelenlegi hely

A mi óvodánk 2015 - Fehérvárimami

"Miért szeretitek gyermeked óvodáját?"

Válaszolj erre az egyetlen kérdésre és ha téged sorsolunk, gyermeked csoportja értékes díjat kap!

Nagyon várjuk az óvodákkal kapcsolatos bátorító véleményeiteket: segítsük azokat, akik az otthon töltött évek után hamarosan közösségbe adják gyermeküket!

LÉPÉSEK:

1. REGISZTRÁLJ az oldalon (ha még nem tetted), vagy LÉPJ BE!

2. Kattints az INFORMÁCIÓK menüben az ÓVODÁK kategóriára!

3. Keresd meg gyermeked óvodáját és HOZZÁSZÓLÁSKÉNT írd meg a választ!

Ennyi az egész...

Szólj az ovistársaknak: minél több szülő válaszol egy csoportból, annál nagyobb az esély a díjakra!

Segíts, hogy minden csoportba eljusson a pályázat híre: szólj az óvónéninek, oszd meg facebookon, különböző csoportokban, a sok jó vélemény valóban érték a szülőnek és az intézménynek is.

A pályázat plakátját itt tudjod megnézni, tovább küldeni:

"A mi óvodánk" pályázat plakátja >>

FŐDÍJAK:

1. Ovis foglalkoztató füzet a csoport minden tagjának + könyv + társasjáték

Pagony könyv- és társasjáték csomag

"Leszel a barátom?" című ovis foglalkoztató füzet a csoport minden tagjának, 1 db "Ünnepelj velünk!" - ovis ünnepek című könyv és 1 db "Óvodás vagyok!" című társasjáték 


2. Rajzeszköz csomag 30 000 forint értékben

30 000 forint értékű minőségi rajzeszköz csomag a Kisistók Klára Kft-től

Tartalma: festék, ragasztó, ceruza, zsírkréta, filctoll, speciális papírok


3. KEDDshop ajándékcsomag

KEDDshop ajándékcsomag

Bogyó és Babóca póló a csoport minden tagjának, 6 db Bogyó és Babóca plüss, 10 db Pocoyo matricacsomag.


4. Mosolyra hangolók koncert az óvodában 

A díj tartalmazza a Mosolyra Hangolók zenekar utazását és - szükség esetén - a hangosítást, valamint egy Mosolyra Hangolók CD-t.

Iskolás, vagy bölcsődés gyermeked is van? Vegyél részt "A MI ISKOLÁNK", vagy "A MI BÖLCSŐDÉNK" pályázatban is!

Köszönjük, hogy véleményeddel segíted más szülők intézmény választását!


PÁLYÁZATI SZABÁLYZAT

Szervező és együttműködő partnerek

A „Mi óvodánk!” pályázat szervezője az Imami Egyesület (a továbbiakban: Szervező). A pályázat lebonyolítását támogató együttműködő partnerek: a Pagony Könyvkiadó, a Kisistók Klára Kft, a KEDDshop, és a Mosolyra Hangolók Zenekar (továbbiakban: Együttműködő partnerek).

A pályázat célja

A pályázat célja, hogy szülői véleményekkel segítse az óvodaválasztás előtt álló családokat és képet adjon az egyes intézmények főbb jellemzőiről, erősségeiről.

A pályázat időtartama

A pályázat 2015. december 1. napjától 2016. február 29. napjáig tart.

Fogalmak:

Pályázó: a gyermek törvényes képviselője (továbbiakban: szülő), aki a gyermek óvodájához való hozzászólásban választ ad a következő kérdésre: "Miért szeretitek gyermeked óvodáját?" és ezzel nevezi a gyermek csoportját a "Mi óvodánk" pályázatban való részvételre. Pályázó a pályázatban való részvétellel elfogadja a weboldal Felhasználási feltételeit.

Vélemény: a pályázó szülő által gyermeke óvodájához hozzászólásként írt pozitív vélemény. Egy szülő gyermekenként egy véleményt írhat és egy gyermekről csak egy szülő írhat véleményt. A szülő véleményében megnevezheti gyermekének csoportját (ezzel megkönnyítve a nyertes csoport megállapítását), de a csoport megnevezése nem kötelező. Az intézményekkel, óvodapedagógusokkal kapcsolatos esetleges negatív vélemény nem témája ennek a pályázatnak. Szervező előzetes értesítés nélkül, a hozzászólástól számított 72 órán belül törli azokat a hozzászólásokat, melyek az adott óvodáról, annak munkatársairól bántó, negatív véleményt tartalmaznak. A szülő az általa írt véleményt a pályázat időtartamának utolsó napjáig (2016. február 29.) módosíthatja, illetve ezen időpontig kérheti annak törlését.

Nyertes: a Szervező által kisorsolt szülő gyermekének csoportja. Ha egy szülő több óvodás gyermekről írt véleményt, akkor véleményenként külön-külön vesz részt a sorsoláson. Ha egy szülőnek több gyermeke jár ugyanabba az intézménybe: gyermekenként külön-külön írt vélemény esetén többszörösen vesz részt a szülő a sorsolásban, egy vélemény esetén pedig a szülő határozza meg, hogy melyik csoport nyerje el a díjat.

A pályázat résztvevői

Az elnyerhető díjakért azok az óvodai csoportok indulnak, melyekből legalább 1 szülő válaszol a következő kérdésre: "Miért szeretitek gyermeked óvodáját?".  A választ a szülő a lakóhelye szerinti imami weboldalon, az Információk menü Óvodák rovatában, gyermeke óvodájához való hozzászólás formájában adhatja meg. Ha egy szülő nem találja a lakhelye szerinti imami weboldal Információk menüjének Óvoda kategóriájában gyermeke óvodáját, a weboldal Kapcsolat űrlapján keresztül kérheti az intézmény felvételét az intézmények listájába.A hozzászólás regisztrációhoz kötött, nyilvános és azonnal megjelenik. 

A pályázatban részt vehetnek (véleményt mondhatnak)  azon óvodai csoportok, melyekbe Szervező tagjainak, illetve önkénteseinek egyenesági rokonai (gyermekei, unokái) járnak, azonban ezen szülői vélemények a sorsoláson nem vesznek részt.

Nevezés

A pályázat díjainak elnyeréséhez külön nevezést benyújtani nem kell. A szülők a "Miért szeretitek gyermeked óvodáját?" kérdésre adott válasszal nevezik a csoportot.

Díjak és díjazás

Fődíjak

A fődíjakat Szervező sorsolással ítéli oda. A sorsoláson minden szülő részt vesz, aki  a "Miért szeretitek gyermeked óvodáját?" kérdésre a pályázat keretében választ adott. A fődíjakat a sorsolással kiválasztott szülők gyermekének csoportja nyeri el. Minél több szülő ad választ egy csoportból, annál nagyobb az esély a fődíjak elnyerésére.

Helyi díjak

Szervező jogosult helyi (megyei) díjakat odaítélni. A helyi díjak odaítélésének feltételei megegyeznek a fődíjak odaítélésének feltételeivel annyi különbséggel, hogy a helyi díjak az adott megyéből résztvevő szülők között kerülnek kisorsolásra. Szervező a pályázat időtartama alatt jogosult újabb helyi díjakat alapítani.

Ha egy csoport elnyerte valamelyik fődíjat, a helyi díjak sorsolásán nem vesz részt.

A fődíjak és a helyi díjak sorsolását Szervező a random.org program segítségével bonyolítja le, arról képernyővideót készít, melyet online közzétesz.

Eredményhirdetés, díjátadás

A sorsolás eredményét Szervező 2016. március 14. napjáig az Imami oldalak Hírek rovatában teszi közzé, a kisorsolt szülőket ugyanezen napig a regisztráció során megadott e-mail címen is értesíti. Amennyiben a kisorsolt szülővel az értesítéstől számított 5 munkanapon belül nem sikerül felvenni a kapcsolatot és a kisorsolt szülő által adott véleményből sem derül ki, hogy a gyermek melyik csoportba jár, Szervező pótnyertest sorsol, tekintettel arra, hogy a nyertes csoport nem állapítható meg. 

Szervező a nyertes csoportoknak ünnepélyes keretek között adja át a díjakat, amelyről képes összefoglalóban ad hírt. Ennek feltételeiről az intézmény vezetőjével, illetve fenntartójával egyeztet. 

Regisztráció, adatvédelem

A pályázatban való részvételhez (az óvodához való hozzászóláshoz) regisztráció szükséges. A regisztrációval a felhasználók a pályázatban való részvételen túl jogosulttá válnak:  az oldal szakembereitől kérdezni, az online börzén ingyenes hirdetést elhelyezni, a nyomtatható kreatív anyagokat letölteni, részt venni a regisztrációhoz kötött játékokban és pályázatokban, továbbá jogosultak lesznek a szülők számára hasznos információkat (pl. helyi családi programok) tartalmazó hírlevelek fogadására.

A hírlevelekről azonnal és véglegesen  le lehet iratkozni a hírlevelek alján található leiratkozási linkre kattintva, a regisztráció megszüntetése pedig a Kapcsolat menün keresztül küldött törlési kérelem esetén 3 munkanapon belül megtörténik. A regisztráció során név, email cím és a lakhely (pontos cím nélkül) megadása szükséges, az adatokat Szervező kizárólag a hatályos adatvédelmi jogszabályoknak megfelelően, adatvédelmi nyilvántartási szám birtokában kezeli és nem adja tovább harmadik személynek. Az adatszolgáltatás önkéntes.

Az óvodával kapcsolatos vélemény nyilvánítás anonim, a regisztráció során megadott név és email cím nyilvánosan nem jelenik meg. (Szervező a regisztráció során megadott email címen értesíti a kisorsolt szülőt.) 

Az óvodához való hozzászólásnál a szülő felhasználóneve látható, a regisztráció során ennek tudatában érdemes felhasználónevet választani. A pályázat résztvevői kifejezett hozzájárulásukat adják ahhoz, hogy az általuk kifejtett vélemény a lakóhely szerinti  Imami weboldalon időbeli korlátozás nélkül, bárki számára hozzáférhetően, felhasználónevük feltüntetésével megjelenjen. A vélemény törlése 2016. február 29. napjáig kérhető.

Egyéb szabályok

Szervező  fenntartja a jogot, hogy szükség esetén a jelen pályázati kiírásban foglalt feltételeket módosítsa. Bármilyen módosítás esetén az Imami weboldalakon keresztül tájékoztatja a résztvevőket és a nyilvánosságot. A pályázattal kapcsolatosan a jogi út kizárva.

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

Love my Snowboard – Fotó- és videópályázat

Love my Snowboard – Fotó- és videópályázat

Pályázat típusa: fotó- és videó pályázatBeküldési határidő: 2022. március 30.
Novellapályázat Preyer Hugo emlékére 2022

Novellapályázat Preyer Hugo emlékére 2022

Pályázat típusa: sci-fi novellák írásaBeküldési határidő: 2022. március 31.Korcsoport: 3-12. osztályos gyerekek
Távoli világok meghódítói – Makettépítő pályázat

Távoli világok meghódítói – Makettépítő pályázat

Pályázat típusa: makettépítő pályázatBeküldési határidő: 2022. március 31.Korcsoport: 3-12. osztályos gyerekek
Tégy jót, varázsolj mosolyt! - országos kreatív pályázat gyerekeknek

Tégy jót, varázsolj mosolyt! - országos kreatív pályázat gyerekeknek

Pályázat típusa: kreatív pályázatBeküldési határidő: 2022. április 29.Korcsoport: óvodás, általános iskolás, középiskolás

Partnereink

Ugrás az oldal tetejére